Bom danes kar tu pisala prigode mojega krdela
Odkar imam spet dve psici, opažam, da mi gresta samca na živce
kdo si je izmislil samce
Indy je super, krasno, prve dva dni, ko sem jo posvojila, ni jedla nič, sedaj vsak dan komaj čaka svoj obrok
morski pujski so še živi, ptič je še cel...
Je pa res, da si je ne upam pustit z ostalimi živalcami brez nadzora
ko ji odprem gobec ima namreč takšne čekane, da jih lahko celo Oxa zavida
Drugače se Oxa in Indy že veliko lepše razumeta, Oxa jo zunaj celo vabi k igri, tako da se postavi pred njo, maha z repom in jo z lajanjem vabi k igri... Danes so se mi sicer skregale, ko sta obe prišle k pujsom, Oxa pa pač ne pusti novincev k pujskom... sem se razjezila in Oxo odpeljala v drug prostor (ni variante, da mi takšne počne na Indy
) in pustila Indy da pokaže svojo simpatijo/nesimpatijo do pujskov...
Potem ko so šli pujski v svojo kletko in so bile obe psici zraven kletke je malce ''počilo'', vendar se je ob mojem ostrem glasu vse umirilo in psici sta normalno sobivali dalje
Priznam, da je res pestro s tolikimi psi, ampak lepo, da ni za opisat!!!!
Sem bila danes naokoli po opravkih, sem imela celo 5 letno deklico s seboj, kar me ni ustavilo, da ne bi vzela s sabo kar vseh štirih mrcin
Je pa res, da sem malce žalostna...
Ker ima Oxa okvarjeno hrbtenico
degenerativne spremembe, po celi hrbtenici, zaradi starosti...
In sedaj sva zaključili z reševanjem, po navodilih najinega veterinarja... To že razumem, Oxa je naredila pri reševanju vse kar sva imeli v planu, ne vem pa kako bom jaz preživela to, da se psička ne sme več toliko gibat... ne vem niti, kako bo to sprejela Oxa... vajena je namreč delat, pa divjat, pa dirjat po ovirah, pa iskat ''ponesrečene'', pa igrat se s Tayosem in Maikom, ter teči ob kolesu...
Lani je super tekla na repkovem teku, letos imamo enake načrte... ne vem... naj ne bi bila tako obremenjena, na srečo pa enakomerni sprehodi pridejo še vedno v poštev. vsaj to
Malo sem žalostna, malo zaskrbljena, revček moj rjavi
Oxa moja, ti si sonček moj, zlata psička, obožujem te!!!!!!!
tudi Tayosa, Maika in Indy obožujem, ampak Oxa je res posebna...
Lahko sva tudi srečni, da imava takšnega dohtarja, da se lahko vedno obrneva nanj
Sedaj sva začeli z zdravili, da se stanje umiri, ampak Oxica kot da ne bi bilo nič narobe, hoče divjat
aja, p.s. danes na jutranjem sprehodu po travnikih je Indy tekla kot konj
to jo je super gledat, kako teče
škoda, da je nisem posnela
p.p.s. mislim, da sem pečena
enkrat IVH, vedno IVH
sploh po 18 letih fantaziranja o IVH in uresničenih sanjah, sigurno, da sem pečena