mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 06.11.2024 : 17:24:58

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  Druge pasme  |  Tema: American Pitbull terier
Strani: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 64   Dol
Natisni
Avtor Tema: American Pitbull terier  (Prebrano 165611 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
mehika
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 377

« Odgovor #315 : sreda, 08.12.2004 : 20:24:28 »

Glede prodaje oz. posvojitve pitbullov, se mi zdi da vsak dan videvam, cel kup neprimernih TIPOV, ki si nabavijo takega psa ter verjetno večina med njimi ni niti polnoletna. Najbolj žalostno pa je to, da zaradi takih, so si tej psi pridobili takšen negativen sloves, poleg tega je še bolj žalostno to, da je pitbull med takimi postal pravi status simbol  Angry!!!
Logiran
Ghode
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 235

« Odgovor #316 : sreda, 08.12.2004 : 21:07:23 »

Glede prodaje oz. posvojitve pitbullov, se mi zdi da vsak dan videvam, cel kup neprimernih TIPOV, ki si nabavijo takega psa ter verjetno večina med njimi ni niti polnoletna. Najbolj žalostno pa je to, da zaradi takih, so si tej psi pridobili takšen negativen sloves, poleg tega je še bolj žalostno to, da je pitbull med takimi postal pravi status simbol  Angry!!!

Potpisujem tole  Wink Žal ampak istinito
Logiran
ursek
novinec
*
Sporočil: 11

« Odgovor #317 : sobota, 11.12.2004 : 15:39:50 »

Hi!
Samo nekaj me zanima! Ali je pittbull primeren za začetnike? Ne sprasujem zase,temveč za prijateljico! Prosim za odg! Hvala,Lp

Pojasnilo:

Sara, prosim, ce se ne vtikas v tuje zadeve in pustis ljudem njihove odlocitve, brez svojega pametovanja.
Poleg tega si imela TI doma argentinsko dogo, ki je nisi vzgojila, nisi skrbela zanjo in o kateri se ocitno nisi dovolj pred nakupom pozanimala in tako zaradi prostorske stiske doga sedaj zivi pri babici (toliko o tem, da so starsi razvajeni 13-letni muli kupili psa).

Pri vsej stvari gre za to, da pri nas doma kupujemo Stafordko, moja sestra pa je prijateljica Sare, ki ji je vsa navdusena to novico prenesla. Sara je iz tega naredila celo znanost, ceprav ne vem, kaj ji gre pri MOJI izbiri tako v nos....

Kupujem Staffordko pa jaz (stara sem 22 let, da ne bo pomote o moji "nepolnoletni neodgovornosti"), ki tudi pod-razno psa nocem imeti za igraco.
Zavedam se odgovornosti, dobrih in tudi slabih stvari, ki pridejo, se o pasmi izobrazujem, ker nikoli ne izves vsega - vsak pes je drugacen od drugega... Sicer pa sem tudi vzreditelju povedala, da bo staffordka moja prva psicka in da nimam izkusenj. Kot sem zgoraj napisala, z vsakim novim psom se zacne ucenje in pridobivanje izkusenj.

Samo v vednost vsem, ki ste narobe razumeli Sarine poste.

lep pozdrav,

ursa

(Sara, prosim, ce lahko okoli nehas stresati take in podobne bedarije; sicer pa lahko o tvojih "priporocilih" svetujes direktno MENI, pa se pogovoriva, ostale na internetu pa pusti pri miru; jih bom ze sama prosila za mnenje)
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #318 : petek, 21.01.2005 : 15:14:33 »

Na internetu sem nekaj gledala, in videla ko je ena punca napisala to:

jah pittbul terrjerji so res fuul nevarni... no ja lah so če jih ne vozš na operacije kosti ki rase na hrbtni strani glave ....zato k mu tm poi začne kost na možgane prtiskat pa popizdi dokonca...pa če pittbul ugrizne nemore spustit tko da te sigurn razsrga... am glede rotvaljerjev pa tko ...kokr ga uzgojiš tak je k je velk!! važno

pa me zanima, če je to res....  Huh Roll Eyes Shocked

lp, jessy&Bingo
Logiran
spiky
novinec
*
Sporočil: 41

« Odgovor #319 : petek, 21.01.2005 : 15:20:18 »

jah pittbul terrjerji so res fuul nevarni... no ja lah so če jih ne vozš na operacije kosti ki rase na hrbtni strani glave ....zato k mu tm poi začne kost na možgane prtiskat pa popizdi dokonca...

Kaj si človek vse ne zmisli...  Roll Eyes  Grin se včasih prav nasmejim ko berem take budalaščine.
Logiran
SKYWALKER
odvisnež
Sporočil: 727

« Odgovor #320 : petek, 21.01.2005 : 15:21:22 »

HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA! Shocked Shocked Shocked
O shit,kaj nekateri pišejo!zakaj niso raje tiho?!
Škoda,da tale otročaj,oz."strokovnjak" ni na našem forum.prepričan sem,da bi lahko koristno svetovala potencialnim bodočim lastnikom.Recimo,tudi mene zanima,kako pogosto je potrebno APBT-ja vozit na takšno operacijo.Vsak teden,mesec,leto???
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #321 : petek, 21.01.2005 : 15:56:06 »

Torej to isto stvar so govorili o Dobermanih, pa o Dogah in po moje še o marsikateri drugi pasmi......... izjava pa ni nič bolj resnična kot ta, da Božiček obstaja  Wink. Ljudje dobijo napačne informacije, ki jih potem potencirajo v smislu "on je rekel, da je ona slišala....itd."
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #322 : petek, 21.01.2005 : 16:47:55 »

Shocked Shocked :oKaj!!!?Huh A Božiček ne obstaja?Huh Shocked Shocked Shocked
Logiran
Desobediencia
živim tukaj
Sporočil: 3.488

« Odgovor #323 : petek, 21.01.2005 : 17:04:21 »

jah pittbul terrjerji so res fuul nevarni... no ja lah so če jih ne vozš na operacije kosti ki rase na hrbtni strani glave ....zato k mu tm poi začne kost na možgane prtiskat pa popizdi dokonca...pa če pittbul ugrizne nemore spustit tko da te sigurn razsrga... am glede rotvaljerjev pa tko ...kokr ga uzgojiš tak je k je velk!! važno

lp, jessy&Bingo

Grin Grin Grin Grin
Kaj misliš?  Grin
Logiran
Desobediencia
živim tukaj

« Odgovor #324 : petek, 21.01.2005 : 17:07:58 »

Recimo,tudi mene zanima,kako pogosto je potrebno APBT-ja vozit na takšno operacijo.Vsak teden,mesec,leto???

Odvisno, lahko greš to kost vsake toliko malo pobrusit in je tako v glavi spet dovolj prostora, lahko pa raskiraš in počakaš-pri osmih letih, ko se mu zmeša, ga daš pa ubit pa je.
Če preživiš do takrat, seveda Roll Eyes
 Grin Grin
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #325 : petek, 21.01.2005 : 17:55:27 »

Citat
Odvisno, lahko greš to kost vsake toliko malo pobrusit in je tako v glavi spet dovolj prostora, lahko pa raskiraš in počakaš-pri osmih letih, ko se mu zmeša, ga daš pa ubit pa je.
Če preživiš do takrat, seveda

Ej,upam da veš,da sem se samo šalil.Žalostno bi bilo,da bi pri svojih 26.letih in dokaj solidni razgledanosti kar se tiče kinologije res verjel kaj takega.

Napisal sem tako kot sem,ker me res jezi,da takšnile otročaji pametujejo in pišejo bedarije in s tem delajo še večjo škodo pasmi,ki je že tako na izredno slabem glasu.Predvsem zaradi ljudi,ki jo imajo v lasti(se opravičujem odgovornim in vestnim lastnikom-ni letelo na vas),ter mularije,ki kvasi neumnosti po medijih,ki so dostopni tudi širši javnosti.
Žalostno dejstvo je pač,da je ta širša javnost zelo dostopna za takšenle trač. Angry

Citat
Če preživiš do takrat, seveda
Vsak,ki vsaj malo pozna mene ter moje pse(trenutno žal samo enega),ve da bi sigurno preživel tudi ob APTR-ju. Wink
Logiran
Yo
živim tukaj
Sporočil: 3.836

« Odgovor #326 : petek, 21.01.2005 : 18:08:30 »

lp, jessy&Bingo

Jessy, tvojemu Bingotu bi morali potem vsake toliko odstraniti nekaj brčic, sicer se lahko zgodi, da ga totalno razdražijo in se sam obrije in postane "malti-kill". Oprosti, ampak prosim, ne verjet takim budaloščinam, no  Tongue

Lp, Yo
Logiran
altervita
živim tukaj
Sporočil: 4.029

« Odgovor #327 : petek, 21.01.2005 : 18:16:57 »

Ej,upam da veš,da sem se samo šalil.Žalostno bi bilo,da bi pri svojih 26.letih in dokaj solidni razgledanosti kar se tiče kinologije res verjel kaj takega.
sej smo te vsi prav razumeli.  Desobesideninca je samo malo potencirala štos, lol.
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #328 : petek, 21.01.2005 : 18:42:44 »

Ne, sej jst nism verjela. Pol ji je pa ena napisala, d to ni res jo je pa ful nadrla. In sm bla potem zaradi tega v dvomih. Pa sem se odločila, da se o tem malo pozanimam.  Wink

Yo: Grin Grin Grin

Lp
Logiran
Desobediencia
živim tukaj

« Odgovor #329 : petek, 21.01.2005 : 20:55:17 »

Desobesideninca

Grin Roll Eyes Grin Kaj boste še pogruntali..
Logiran
Strani: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 64   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  Druge pasme  |  Tema: American Pitbull terier
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.