Projekt za pridobivanje "
gumiranega dežnega plašča" še poteka, da vas ne bo preveč skrbelo.
Drgač pa moram pohvalit
tamalo bojevnico, zelo je pridna, res! Tako
v pasji šoli, kot tudi sicer. Seveda se ne razlikuje od ostalih odraščajočih pasjih otrok, ki bi neumorno raziskovali, pa stalno nekaj v gobcu nosili, pa skakali na vse in vsakega, ki pride mimo... Seveda tudi ona od 6 PASJIH igrač za igranje izbere ravno sedmo - ki seveda NI pasja, niti mačja, itd.... A hitro dojema in se uči, tako da nekaterih stvari niti ni potrebno kaj dosti ponavljati.
Se je zelo lepo navadila na
kletko, kjer preživi tudi čas, ko sem v službi in zvečer nismo daleč od tega, da bo SAMA hodila noter spat
. Ker je čas, ko sem v službi kar dolg, spusti včasih med tem - kljub enournemu jutranjemu sprehodu še kako lužico. Ker opravi to na posteljno podlogo v kletki, s čiščenjem ni problema... včasih sicer to vse skupaj "zakoplje" pod svoje ležišče ampak to pač paše zraven. In včeraj, ko smo prišli z večernega sprehoda, sem ji pripraviča kletko za spanje (blazina, podloga, voda) in jo pustila, da še malo skače po stanovanju. Očitno jo je v tem času (je nisem imela stalno na očeh) kljub nedavnemu sprehodu prijelo lulat in punca je šla
sama to opravit v kletko, na podlogo!!! Ful ponosna sem bila, itak!
Z
ostalimi bojevniki se dobro razume, včasih ji je malo težko, ker se noben od njih, razen občasno Konan, ne želi z njo igrat - v ta namen je "podedovala" od Vixi dva velika pliškota, ki ju potem neumorno in izmenično buta, he he... Apetit ima dober, tudi tamale žvake ji gredo dobro v slast.
Do velikih črnih ali temnih psov je še malo zadržana (do svetlih ne, hvala, Pepsika!
), kar pa se je občutno izboljšalo že na nedeljskem mojpesnetovem pikniku, računam, da bo šlo od zdaj samo še na bolje.
Eto, upam, da bodo kmalu kake nove fotke v tej temi, ha ha...
Katarina