No pa da se še jaz oglasim!
Dzaybo sem prečohala in polubčkala od A-Ž - mala je prava lepotička - čeprav Urša a si ziher da je to TM - meni deluje kot en medo....
Mala ima ogromno dlake - tako da Urša mislim da te ni treba biti strah, da bi ostala brez nje, kljub poletni vročini - boste pa na račun dlake skoz v razstavni konciciji
Drugače pa je od fanta bratranec je Urši ukradel eno lepo princesko po imenu Ka-ta, žal tole ime ne bo održala spomini na tašče, tete....
bo pa KORA po novem.
Kaj naj rečem, od takšnih vzrediteljev (kot si ti Urša) je prav užitek vzet kužka - so zelo zadovolni z njo - jaz pa zelo presenečena.
Kljub temu, da si nas pripravila na jok je mala celo pot radovedno gledala, se cartala, na koncu pa si je prisvojila skoraj celo zadnjo klop - pametna ni kaj.
Doma je pa že tudi med ta glavnimi - gospodar se je preselil iz spalnice v dnevno - lepotička noče spat sama
- torej komanda je padla.
Drugače je pa pravi veseljak, ki veselo nori po zelo velikem travniku - joj kako ji je lepo - kr zavidam ji! Sta se včeraj z Nely lovile po snegu - mala jo je prav izzivala.
Se je pa gospodar spraševal če ta pes sploh laja in ja po dveh dneh je videl da ne bo čist tiho.
Tudi glede lulanja in kakanja je baje zelo pridna in lepo pokaže ko je to potrebno.
Tudi glede tega je že skomandirala gospodarja - je ugotovila da če se polula zunaj da dobi priboljšek in je ful pridna - in kaj dela - lula ko nora (mislim no dela se da lula) - potem pa hitro prieti po priboljšek - zdaj je že ugotovil, da prvič se že polula, kasneje pa se samo naštima v pozo - v stilu saj lulam, sem pridna - spet bo bonbonček padel....
Aja mene je pa najbolj šokirala da se na ukaz vsedi vsede - in to je delala že prvi dan
Drugače pa mislim da bo kužika zelo zelo dober družinski član - smo že dali vse nasvete za razstave, ki jih lepo upoštevajo, tako da morda se bo že junija šla pokazat sodniškim očesom....
Tudi probali smo razstavno pozo in mala je resničn talent - dokler ne pokažem bonbončka - potem pa adijo moja roka
Pa še ena slikca male lepotičke
http://nelly.moj-album.com/slike/75902/J1MTbucl0hLBcbRC.jpg