Tkole bom povedala
Ko Moja kam uide, je vedno štala. Una dva vola se obnašata, k bi svet bil njun in prdita in smrdita povsod
O tem, da težita celemu vesolju ni treba niti govoriti
Skratka, štala. No, štala je bila tudi tam, kam je šla. Pa še dokaze je privlekla:
Toda tokrat je Vesolje vseeno pogledalo v Našo smer in interveniralo. Poslalo je Zlato Sosedo, ki je takoj ob prihodu ugotovila, kakšni dešperatni življenjski pogoji so Mi vsiljeni, in je aktivno ukrepala
futrala je dvojno dozo od priporočene, naj Nebo blagoslovi njeno Zlato Srce
Ta čudež je bil tako nepričakovan in obenem tako pomemben, da se s tem ne more kosati niti če bi se Mi prikazala svetleča Marija v džipu na daljinca (Moja prisega, da je tole videla enkrat na Češkem in Ji je še danes žal, da zadeve ni kupila za na balkon
). Skratka, Zlata Soseda je znovaj presegla vse meje ljubeznivosti in zato ji Bom večno hvaležna
Pol pa Moja prilomasti domov ob 4 zjutraj!!
in se čudi, zakaj jo vsi čukasto gledajo. Ja baba smotana, k da ti kaj bolj kapiraš, ko se ob podobnih urah zaletavaš v obešene rjuhe ali strateško nastavljene igrače
Povedati je treba, da smo med Njeno odsotnostjo imeli razne Ubiske, ki so se bolj ali manj lepo obnašali. Večinoma manj
Eni so do onemoglosti crklali Tisto Reč, ki je bojda bil željen ljubezni
drugi so pa k zmešani iskali Junca, ki je med tem veselo smrčal na kredenci
Kot že med površnim branjem vidite, Mene se nihče ni kaj prida spomnil, in samo Zlata Soseda
je videla v dno Moje izmučene duše in mi pomagala, da nekako preživim ta teden poln preizkušenj.
Da obstaja Vesoljska Pravica je pokazalo tudi dejstvo, da je Kretenčkov Sine Mojo dočakal z dišečim kupom, prirejenim v Njeno čast
, nakar je od samega veselja ene parkrat podriskal Njo, pojstlo in še kaj
Na, pa imaš, kar si hotla, baba :devil: sem Ti že miljonkrat lepo povedala, da bi bilo dosti bolj koristno, če bi namesto kreleta imeli kuro
Za konec naj dodam tole črtico iz življenja: danes zjutraj Moja lika in prižge teve. Tam pa nek dec v oblekci z medenim glasom reče "znano po milini in dobroti" - in ravno ko sem pomislila, lej ga zlomka, o Meni govori
Ona pa cap! obrne program
Hodite v miru (in senci)
Mila