Čeprav moja Perjatelca Koki fon Horjul pravi, da so njeni sorodniki fajn, se ne morem strinjat
In sicer je blo tkole. Na Silvestra sta Butec & Butec začela neko paniko zganjat. Ono, lajf je hard in rakete pokajo in onadva sta čist šiti vriti
Pa tko fajn je blo gledat, kako folk denar v luft meče
Moja je samo misterijozno molčala in ju malo tolažila, čeprav ponavadi nobenmu ne pusti, da bi paničarili. Čutila sem na vodi, da nekaj pripravlja
In pol je prišel Čohalnik, namesto darilov je prinesel eno pokajočo flašo. In pripeljal je Šemota
Tista Reč se je prec spravil v Nikola Šubić Zrinski fazo in ga je gledal k sveti Jurij zmaja
Šemo je slinil in norel in hotel TRja poslinit in požvečit. Našla krpa zakrpu
TRju to seveda ni bilo všeč in je šel na police. Ampak Šemo je mislil, da je veverica in je hotu gor plezal
pol je TR ugotovil, da pametniji popušta (pa si vi mislite, kaj je to blo, če je on od koga pametnejši) in je šel na pralni stroj ležat. Junc Tamau je itak ob prvih znakih ujme zviznil pod kovter in tam hiperventiliral.
Mojo je občasno mal skrbelo in je hodila okoli in nas ujčkala, Čohalnik je Šemota držal na kratko in mu ni pustil, da bi poslinil vse živo. Mu je pa vseeno uspelo Butcema pojest ostanke večerje - pol nista hotla jest iz teh posodic, dokler jih Moja ni v stroju dvakrat pomila
O tem, kolk je žlahta od Koki brihtna, bi se dalo debatirat. Rekla bi, da je nekje v rangu z Mojo. Kar nikako ni kompliment
Več k tri ure sta se igrala
TEGALE in se pri tem oba zabavala. Kle mi zmanjka besed.
Potem se je počasi začelo novo leto. Moja še naprej počne neumnosti, ampak dokler prinese kaj za jest, je to treba trpet. Danes jo je sicer TS poskusil fentat, in kmalu bi mu ratalo
Namreč nekdo je pozvonil na vratih, Ona je ustala s kavča, krebilko se ji je zaletel v noge in se zapletel in jo prekucnil na tla. Po moje so uni odspodaj mislili, da je počila magnituda 9
Zdaj jo boli koleno, gleženj, roka (stare babe ponavadi ful boli, ko se kam zvrnejo
) in nekaj cvili. In namesto da bi idijota stran vrgla, ona ga pa crkla, češ, [kretenskglas] revčekmojbogiasimiseprestrašu [/kretenskiglas]
Skratka, na količino sr*, ki se kle dogaja, lahko rečem le
JE SUIS MILAsvinčnike si pa sami polomite, moji so vsi pod kavčem arhivirani