Upam, da Jo boste prijavili, ker to je višek
Ne zadostuje to, da me po cele dneve pušča samo doma z unim smrdavsom
ki je bajdvej zopet začel sračkat mim, pa še redko
pa ne redko v času ampak redko v prostoru
Ne zadostuje, da je tistih bednih par briketov še zmanjšala
da mi, ko zasliši škrtanje mojga ubogega želodčka, podturi tiste gravže za zobe
in če se drznem ugovarjat čaka z večerjo, dokler se ne zlomim in od samega obupa pospravim odurne reči
Ne zadostuje to, da gostje zadnje čase le Njej darile nosijo
kot recimo danes, ko je ena drgač Zlo Fina Gospa celo gajbo žogic Njej prinesla, ti uboga Mila ko te šiša
Ne zadostuje to, da je rekla, da naj pustim TRja na tutko, ker je kao njegova
niti to, da po noči ne zapira več spalnice, in posledično moram trpet vonjave iz dveh parov nagravžno kosmatih nog
al pa treh, pri tej koncentraciji je čist vseen, par gor al dol
Še tega Ji ni zadost, da Mi je kupila najcenejšo!! posteljo, kar jih ta svet premore, pa še hvali se, da je dober kšeft naredila
Torej, naštetih je že dovolj zločinov, da bi se še sodišče v Hagu samo v sebe sesedlo, če bi kdo slučajno imel pet minut časa jim sporočit, kakšni se Menocidi kle dogajajo
ampak...
ampak....
... ampak je danes, ko sem ravno želela na lep in nadvse kulturen način izrazit svoje nestrinjanje z obstoječo družbeno ureditvijo, pomanjkljivostjo morale in na splošno gnilostjo in pokvarjenostjo današnjega sveta kot celote, Moja šla mim in tako, čez ramo, rekla...
"Jao, Mila, a bi ti enkrat že nehala jamrat, zabožjovolo
"
No, zdaj pa ima. Hotla je vojno in vojno bo mela. Pa prej mi bodo na komolcu gartrože zacvetele, kot bom še enkrat samo pisnila!! Pa naj vidi, kako je to, ko tišino v hiši ne prekinja nč bolj telektualnega kot topot zasranih tac
V tišini se od vas poslavlja, užaljena, razžaljena in v globino duše prizadeta protestnica
Mila