Ja, ja, pa kaj še
Mila naj piše, banda bo po kavčih ležala, piškote žrla in se hahljala
Litl tumorou, drage moje
In zakaj ne? Prvič, ker Moja nima časa za N-Č na tem svetu, razen za jest. Pa da smo si na jasnem, ima čas za to, da Ona je, ne pa, da bi še komu kaj privoščila
Zadnjič si je z velikim pompom skuhala hrenovko in je bilo treba skorajda na mizo zlezt, da se je spomnila, da ni sama na tem svetu
TR je že tko obupan, da še pri obiskih za kruh berači, revščina je taka, da je celo on dojel, da se mu za meso ne splača trošit moči, ker itak ne bo dobil niti pinkice
Drugič, Kahlija je dala stran, kot je že bilo povedano, in zdaj sva se odločila, da ji bova pohištvo uničila
TR lubadaruje na vratih od spalnice, omari v dnevni in ročaju od kavča, jaz pa filigransko obdelujem posteljo
Ko se bo stvar enkrat sesedla pod težo njene ogromne riti, se bomo režali
Ampak to delo popolnoma izčrpa in uniči že tako sestradane mačje duše, da ni trohice moči s katero bi se lahko še kaj ustvarjalo. Če ste že tko nepoučene, da vzorce, ki jih uštimajo lačni zobje, ne štejete v višek arta in dekoja
Skratka, v taki bedi se delat ne da, pa tudi stavkat se ne splača kaj prida, ker itak nihče ne opazi, kaj se dogaja
Tako da si boste mogle same svoje štorje pisat, ne pa na me računat
Kljub bednemu življenju namenjam vsem lep pozdrav, vaša na stavko javnih in privatnih hiš vedno pripravljena, nerazumljena, zapuščena od sveta in bogov, lačna, sestradana in zmatrana dizajnerka pohištva in terijerjev
Mila