Draga Moja, še žal Ti bo....
Danes sva se s TRjem šla študentov. Kar je dejansko farsa sama zase, ker sem jaz bolj brihtna in lepa, kot vsi uni mulci skupaj, on in študent imata pa enako število skupnih faktorjev, kot krava in balet
Torej povprečno sva bila lih k domača študencka populacija. Povedati je treba, da se je TR kljub pomanjkanju celic določene barve hit vživel v zadevo. Klofutala sva se, prevračala stvari, pulila si šope dlak, kričala žaljivke in na splošno kazala vsem v bližini in daljini, kok sva jako izobražena.
Pol je pa v dnevno pogledala Moja in nekaj zahrulila
Nakar so se demontracije študenckega uma in poguma nadaljevale brez presledka, ker kdo je pa Ona, da to prepreči
situacija je bila pestra in sodobna, le jajca so manjkala, prvič, ker je hladilnik trdno zaprt in drugič, ker jih TR, kot še toliko drugih reči, nima
pa vseeno, v slogu najboljših izmed mladih intelektualcev sva en drugemu pulila večbarvne šope in se pri tem jako razumniško drla, ko je na enkrat počilo!!
Moja je očitno še hujša čarovnica od Kresalove in je ven privlekla - vodeni top!!
Seveda je študenckega poguma bil takoj konc, ker se je TR prec presral, da mu bojo ukinili bone za prehrano in zginil, jaz sem pa dostojanstveno in užaljeno odkorakala s prizorišča. Upam, da se zaveda, kaj je storila. Čeprav dvomim, da Ji je jasno. Še prosila me bo, da se z Njo še kdaj pogovorim
Na kolenih bo jokala, baba nasilna nevzgojena
Ni treba rečt, da je TR čez pet minut bil pri Njej na kavču in Ji totalno uslinjeno in ritolizniško grizel roko
Pa še on bo prej doživel, da mu bodo zrasle peruti, kot da se bom zopet z njim ukvarjala, teslo analfabecko
Do groba in naprej užaljena, prizadeta in v svoje poteptane pravice brez upanja zagledana vas lepo pozdravljam, čeprav si tega ne zaslužite, ker vas vse po vrsti bolijo sedelne mišice za to, kar se Intelektualnim Mačkam v tej državi dogaja in kako se z njimi ravna
Mila