Mila, inspiracija moja, jaz zarad tvojih težav ne morem spat .. . pa tuhtam, pa tuhtam, kako tole zagato rešit. Pa sem se, kot pravi možakar, domislil ene taprave taktično - bojevniško - podtalne taktike. Ker situacija je ratala resna in NČ stokat in jamrat, zdej je pa že cajt za eno ornk akcijo. Zdej pa posluši: pssssssssssssst, tole je tajno!
Torej: kako se znebiti sovraznika?
1. Sovražnika se je najboljše znebiti tako, da se ga sploh ne znebimo!
2. Sovražnika naredimo za zaveznika v boju proti SKUPNEMU sovražniku. In tako - tistga taprvega sovražnika (v tvojem primeru tačrnega) ni več!
Zastopiš!
Itak da, ti moja intelektualna muza, najlepšejša in najpametnejša
Ti lepo tegale tvojga tanovga cimra Maučija enkrat povabi na en resen čvek pod pojstlo, pa mu lepo natančno razloži vsem kar Tvoja groznega počne z ubogo mačko. Bod vztrajna, odločna in se se pustit, tud če bo on mjavknil "ni reees" (ker je prav možno, da so ga Tvoja in tiste druge Vitalne Gospodične že kaj INFILTRIRALE).
Mogoče boš rabla kako urco več , mogoče en dan in eno noč (ja veš eni fantje niso tako odprte glave, kot jaz, naprimer
, ampak ti povem , na koncu se bo splačalo. Sem vidu enkrat, kako je Robert de Niro tako naredu - je bil un tadrugi sovražnik tih ko riba in ga je vse ubogu.
Alora - najprej podrobno predavanje, pol pa načrt. Pol pa NAPAD.
Ti povem, če bosta dobro škonstruirala tapravo taktiko, bo Tvoja z unimi Vitalnimi vred tolk u šoku, da se bo ONA "kao" začasno h kakšni Vitalni v omaro naselila
V borbah za pravice dostojanstvenih mačk, vedno s tabo, tvoj (tajni sodelavec) Ficko "under cover"
Psssssst, I shall say this only once ...