Pr nas je taka štala, da to ni za povedat
Evo naprimer tale Moja. Tolk cajta je vsak dan bluzila okoli, komaj kaj prišla domov, še futr je kupovala bolj poredko, pa ti uboga Mila živi od zraka in ljubezni, kako ne
Pol je pa včeraj prišla domov odnekod buhveodkod, vonjave so bile čisto stranjske, in se je zvrnila na kavč. Pred večerjo, jasno. Un smrdlivi trot se ji je prec uguzil in sta smrčala k dva slona z bronhitisom
No, pol je bla ura po tanovi za večerjo, Ona pa spi
Pol je prišla tastara ura za večerjo, Ona pa še vedno spi
NO, in pol je TRju prišlo do nevrona, da bi mogu kaj storit, in je šel na polico nad kavčem in se k kamikaza vrgu dol
Matr je skočila in zavpila, kaj je blo zabavno, seronja se pa tko ustrašil, da je kr v mestu tekel ene par minut, ker mu ni hotlo zagrabit naprej
No, in pol nama je dala za večerjo - brikete
Lačni, prestradani in čist prozorni mački, ki se ji noge šibijo od lakote Ona za večerjo da - brikete
Ok, in ko sva pojedla brikete sem šla še mal Perota grizljat. Je bil ful nagajiv in sem ga mogla fino namahat. Par dni ga ne vzameš v zobe in prec se razpojasa
No, in pol je prišel TR im mi začel Perota vlečt
Prvo sem zarenčala, on pa n-č, še vleče
Pol sem Jaz fejst cuknila Perota, baraba pa še vedno vleče
In sem bila prisiljena ga it namahat, TRja namreč, takih par okoli ušes je dobil, da mu bo zvonilo k Hemingveju do Velike noči
Aja, in ko sem šla nazaj na posteljo, sem opazila, da se mi je noga od Perota dejansko bila zataknila v pregrinjalo. Bed lak, butl, sej je itak bilo dovolj razlogov, da kakšno fašeš
No, da ne bi mislili, da je danes kaj boljše - je šla v trgovino in prinesla kup stvari, seveda vse zase
Pol je začela rezat nekaj ala Poli, le da ni bila Poli ampak nekaj prelestno smrdečega
in se je še drla k stekla šoja, ko sem ji hotla zlezt na ramo po hlačah in čez rit
Po vsem tem terorju nimam izbire, kot da grem spat na čisto opran in posušen črn pulover, od kamor vam pošiljam prijazne pozdrave, čeprav do mene ni prijazen nihče, kaj šele, da bi koga bilo briga, če sem slučajno še lačna
Mila