Tko sem huda, da se mi iz r-ti kadi
Una Moja res ni več za nikamor
Si je ubila v glavo, da naj bi TR bil Njen lubibubi
in, da je suh. In, da ga mora porediti. V ta namen je vrgla proč kup dnarja in privlekla domov celo boršo konzerv. Lepo sem Ji povedala, da Jaz konzerv ne jem in, da kaj je to kupla za en drek, Ona pa N-Č
Skoraj vsak večer vzame eno s kupa, jo odpre in pol žvrgoli s tistim debilnim glasom
Meeeelilubekbubekmucekmišekpišek lej kaj boš papal oooo kaj bo papal moj mišek Takoj se ti vse obrne in še srat te prime, ko Jo slišiš
Ampak, kaj je najhuje, to sranje iz konzerve potem servira samo njemu
pa ti uboga Mila stradaj in tiste preperele brikete glodaj, če je sploh še kak ostal, seronja se bo pa s konzervami basal
Pa še kako se baše in hlasta, orkamadona, k prešič golta tisto
čist je zafiksiran v krožnik, ne premakne ga niti, ko ga kdo zbuta po riti
Kaj je najhujše v tej že dovolj poniževalni in bedni situaciji, je zagotovo dejstvo, da mi Moja ne pusti, da bi jedla iz njegovega krožnika
češ,
ti itak tega ne maraš Pa koga briga, ženska, maram ali ne maram, moje pravice so moje pravice in ne boš ti meni govorila, če maram ali ne
Ampak za vsako r-t palca raste
danes je dala njemu jest, meni une tri brikete vrgla in pol šla sama žret za mizo. Neke rastline in eno njegovih konzerv je gor dala
Jaz sem mirno in vljudno sedela na bližnjem stolu in spremljala potek dogajanja
Potem je butl v kuhinji pozabil, da je in je mislil, da serje (tisto ser mu je ušlo, debilu
) in je začel praskat po tleh kr tam zraven krožnika. Moja je skočila in letela preprečit ekološki incident, Jaz sem Ji pa med tem vso tisto konzervo vn pobrala
In še se nisem imela cajta niti pošteno obliznit, ko pride Ona nazaj, me gleda in reče
Mila moja lubica, moram te obvestit, tole je bila tuna in ti tune ne maraš.Zdej se mi vse vrti, v želodcu in glavi in vesolju, in sem huda na cel svet
Tako varat ubogi folk in jim podtikat to bedno, bedno hrano... Matr, tok sem jezna, da bi najraje koga namahala
N-č vas ne bom pozdravljala, sej itak z Njo držite
M.