Moja je bila danes hu-da!!
O, kako grozno dobro se mi je zdelo
Je bila tko huda, da so se šipe tresle in po moje je še kakšnemu sosedu kava šla v napačno luknjo, ko je zadonelo iz kopalnice: MEEEELIIIIIIII!!!!!!! Zadavila te bom in čez balkon na mraz vrgla in nikoli več nazaj ne boš smel in bašmebriga!!
Oke, ni ravno vsega tega rekla, ampak mislila zagotovo je, če že ne Ona, sem pa Jaz, to potem pride skorajda na isto - če že spiva, kot eno telo (kaj sem jaz morda kriva, da mi drsi z Nje, in se moram s kremplji zahaklat?
) potem pa tudi štejeva za eno, a ne. Meni je pa srce pri tem tako veselo zaigralo, Na Golici je marča funebra proti ritmom, ki so se mi ob tem v glavi porajali
In zakaj se je drla navsezgodaj? No, imate eno možnost za ugibanje. Jasno, Tista Reč ga je zopet sral.
In njegova zasrana rit je smrdela od tod pa najmanj do Cerknice, če ne dlje. O-bup!!
In pol je še, bedak
šel k Njej na posteljo, pod kovter se je zavlekel in prste grizel. Pa če ni ta tip prismuknjen, pol pa res ne vem.
No, ampak to še ni to. Prava stvar se je zgodila šele, ko je Moja opazila, kakšna je situacija tam ododzad. Pol Jo je pa prijela Sveta Jeza, je pograbila Seronjo in ga odnesla v kopalnico. Ker je zaprla vrata se ni dalo špajunirat, kaj se not dogaja
ampak drl se je, k bi ga iz kože dajala (česar žal ni storila
). No in potem, ko se mu je glavnik verjetno približal družinskem premoženju (da ne bi mislili kaj opolzkega, TEGA pa nima, zguba
) se je Melimelisončekzlati hotel izogniti usodi in Jo je krvničko oklal. In potem je sledil gor omenjeni bojni klic, ki je mene ta-koj!! postavil v pozo Nadpridna (kot, da bi jaz lahko bila v kakšni drugi, dajte no
), vrata so se odprla, odtod je izletel smrdljivi kosmati komet in zbežal pod kavč, v kopalnici je pa bilo vse rdeče
Predvsem pa zato, ker ji je velika rdeča brisača na tla padla, toda lila je tudi kri.
No, zdaj je pa tkole. Ona je šla nekam, Tista Reč se pa dela, k da n-č ni blo in išče, kaj bi spet zasral, Jaz pa.... Ugh. V tem je treba živet. Hvala ti, Draga Usoda, da si mi podarila takšne okoliščine. Ful hvala
En od vonjav že čist hin pa od družbe še bolj hin pozdrav vam pošilja uboga ugonobljena občutljiva pridna in mila duša
Mila