Danes bi mu kmalu ratal.
Fentat Babo. Pa mu ni
Tkole je blo: zjutraj je Ona prvo, k ponavadi ob nedeljah, okol skakala v pižami in strašila vse po vrsti. Pol Nas je počesala
in nato začela vihtet s tazelenim trakcem. Tista Reč je k obseden letal po pojstli in se božjastno metal v vse smeri. Pol je prišel še Debeluh in se vrgu še on v zmedo. Prletu je k ena fejst pujsasta kamikaza in, namest v trakec, zapičil krempelj globoko v Njeno roko. Ona je prvo čukasto gledala, ko se je naredila luknja.
Ampak pol je - mama mia
- iz tiste majhne luknje začela kri špricat k bi ene tri bizone naživo našniclala
Moja je gledala še bolj debelo, pol se je pa le prjela z drugo roko, da je špricalo samo ene pol metra okol in ne povsod. Pol je vidla, da je problem, ker takoj, ko spusti drugo roko, spet šprica
No, pa si je rekla ene parkrat naglas Misli, misli!! in se odroala v kuhinjo. Tam je vzela šop elastik za na marmelade dajat in si jih nataknila na roko. Začuda je delovalo. Tista Reč je bil čist hin in je le ždel na pojstli
Debeluh je pa okol gledu, če bo kaj za jest
No, pol je Moja vzela rolo in pobrisala vse sledi umora, nakar je šla v dnevno za mizo sedet, češ da se ji mal vrti.
Čez nekaj trenutkov (pa nihče ne ve, kolk) je ugotovila, da sedi na tleh sred razdejanja - očala ji je vrglo ene 2 metre stran, krožnik je razbila v miljon majhnih koškov (če ga pa jaz samo hočem povohat brez kakršnekoli škode, pa prec vpije, da ne smem
), knjige, telefone, ma vse je razmetala okol. Še nekaj časa je tam sedela in jako glupo gledala, pol se je pa le pobrala in se zakopala nazaj v pojstlo. Una dva pa z njo. Jaka družba, ti uboga Mila pa sama beri Sobotno prilogo in sudoku reši, koga briga
Pol se je mal pobrala in klicala Čohalnika. Ko mu je vse povedala, sicer mal okranclano, ampak vseen, je On njej rekel Mačke ti bodo vzeli, pa bo. O kako veselo je zaigralo moje trpeče srce
Kar predstavljala sem si kakšno Novo, ki bi Me imela na piedestalu in Me ne bi obremenjevala s takimi pritlehnimi doživetji
Še to povem, da so se Ji, morbit od udarca z glavo, nekoliko zamešali spomini in sedanjost, in je nekaj časa hodila okoli in ponavljala besmislice, k npr Ah taj fest ah taj fest pašću ah u nesvest, ali pa Uan vej or anada ajm gona fajnd ja ajm gona geća geća
V pričakovanju boljšega in predvsem mirnejšega jutri, vas lepo pozdravljam
Vaša, v krvavo trpljenje zavita, Mila