Čeprav je stara k vesolje, vseeno zna skočit v luft prav hitro. Samo je treba poznat taprav način
Je prišla popoldne iz službe in se strovalila v posteljo. Nekam sumljiva mi je zadnje čase, zamuja domov, pol pa mjavka, da jo v službi gnjavijo. Bi jaz rada vidla tiste, ki so sposobni koga gnjavit bolj, kot zna Ona zagnjavit vse okol sebe
No, se je razlezla čez pojstlo k crnjen kit in brala. Pa sem prišla k Njej in Ji lepo povedala, naj se umakne. Pa se ni. Ok. In sem skočila direkt na Njen želodec
Pa še to ni bilo dovolj za reakcijo - ampak sem vedela, kaj bo. In sem čakala
Čez ene deset sekund pa kriki, skakanje, letanje... Je ugotovila, da imam pod repom zalimano celo produkcijo iz zadnje še frišne serije lastnih izdelkov
Matr se je drla :lol: še Kretenčkota si nista upala blizu
Kar se teh dveh bednih bitij tiče, zguba besed. Tamau se itak obnaša, kot ne bi imel glave, TRju je treba vsake tolk ene par primazat, da se mal spomni, kje je njegovo mesto. Beda, jad in beda
Lih sta k iz unga vica, ko kliče tip na policijo in pove "Izgubio sam ženu Šukriju. Ko je nađe neka je zadrži"
Če bi se vsaj unadva zgubila, sam nisem jaz te sreče
O tem, da sem Ji oni dan skušala uiti in, da me je hudičeva baba prec dobila še pred dvigalom, raje ne bi. Še me boli ta poraz
N-Č vas ne bom pozdravljala. Sam še slike prilimam iz tega luksusnega življenja