Samo tole bom povedala - nimam besed
Moja vsak dan pridrajsa iz službe, gre lulat in se zvrne v pojstlo. Kao, mal mora počivat. Pol pa tam leži k nasedla letalonosilka in kinka v knjigo. Ob Njej se vedno naštulita Seronja in Žderonja. To pa gre v dokaz tistemu ljudskemu pregovoru, da hudič hodi na kup, a ne
Jaz pol raje grem na svojo komodo, ker mi je tam bolj komot
No in pol ko se Ona kao zbudi, pol se pa začne: zagleda unadva in se začne slinit k stekla, jamucibucimojlepi pakjesitimeni
Ušesa me pečejo od tega spakovanja, da sploh ne omenjam, v kakšni spakedraščini to žlobudra, ne zastopiš jo tebebože
Da bi pa Meni!! kaj lepega rekla, al pa dala kaj dobrega, to pa ne, zgleda da moraš bit iz Kretenčkove familije, da te v tej bajti obrajtajo
Ampak ko smo že pri starih ljudskih, je tudi tista o riti in palci v redu - danes je začela to svojo verbalno diarejo na TRja zlivat. On se pa zabulu vanjo s tistimi glupimi očmi k tele u šarena vrata, prav čutilo se je v luftu kako mu una žička k mu ušesa drži utripa od napora - in pol je končno dojel, da to Ona njemu nekaj govori, se počasi dvignil iz ležečega k krava položaja - in si detajlno oblizal rit
Na, pa ji je pokazal
Drugih novosti pa ni, razen da se špara na hrani, igračah, intelektualni zabavi, klimi, mušicah in na splošno. Če bi mal na sebi šparala ji ne bi rit delala senco k Golovec
Pa kljub temu bodite lepo pozdravljeni in zabožjovolo ne terorizirajte svojih Mačk tko k Moja
Mila