mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 15.11.2024 : 16:21:51

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  srečne MAČJE zgodbe  |  Tema: Milin jamralni kotiček
Strani: 1 ... 88 89 90 91 92 [93] 94 95 96 97 98 ... 161   Dol
Natisni
Avtor Tema: Milin jamralni kotiček  (Prebrano 405906 krat)
0 članov in 7 gostov pregleduje to temo.
Mižonny
midi
**
Sporočil: 2.390

« Odgovor #1380 : četrtek, 06.09.2012 : 23:44:17 »

Na, evo, čista groza … potem se pa še vse režijo  Angry
Uboge muce zatirane  Kiss
Logiran
Cats
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266

« Odgovor #1381 : torek, 18.09.2012 : 18:40:23 »

... in pekel bo zmrznil...   predaja

Logiran
Xena
živim tukaj
Sporočil: 7.968

« Odgovor #1382 : torek, 18.09.2012 : 18:47:41 »

.... in pujsi bodo leteli..... Grin
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #1383 : torek, 18.09.2012 : 19:43:54 »

Cheesy Cheesy Cheesy Kiss Kiss Kiss
Logiran
luna7
midi
Sporočil: 7.656

« Odgovor #1384 : torek, 18.09.2012 : 20:03:34 »

Oooo, a niso tele naše mace ena taka posebna bitja...  Kiss Kiss kar naprej se nekaj spreminja pri njih-mislim na njihovo psiho... Pri nas je tut kr nekaj drugače-vsak teden kej drugega presenečeni zaznamo pri mačkah, ki jih imamo že leta!  Grin Grin
Logiran
No Jinx
živim tukaj
Sporočil: 5.323

« Odgovor #1385 : torek, 18.09.2012 : 20:55:43 »

Shocked Ste se ze vrnili od veta? Je z Milo vse ok?   Tongue
Logiran
Cats
živim tukaj

« Odgovor #1386 : torek, 18.09.2012 : 21:09:32 »

Z Milo? Zakaj bi z njo bilo kaj narobe?  Tongue

Skratka, danes je za večerjo Meli dobil konzervico, ki jo obožuje - Stuzzy piščanec in jetrica, Mila in Muš pa njuno fejvrit, Almo nature piščanec z bučo. In potem je Mila zafrknila z nosom in šla k Melijevem krožniku jest. Meli se je ustavil pol metra stran in ni vedel, kaj naj naredi, revež Kiss Pol sem ga jaz malo okorajžila in zrinila naprej, in se je gospa celo umaknila za centimeter, da sta oba lahko mlaskala unisono. Celo počakala sta, da sem šla v sobo po aparat.

Da ne bi kdo mislil, da bo zdaj zdaj konc sveta - deset minut nazaj ga je natulila in napihala, on pa njej prisolil dve po riti
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #1387 : sreda, 19.09.2012 : 08:15:29 »

Pa to ti je prava ljubav - sad se volimo, sad se bijemo Grin Cheesy
Logiran
SunnyDay
živim tukaj
Sporočil: 5.364

« Odgovor #1388 : sreda, 19.09.2012 : 08:58:06 »

Grin Tko kot mora bit Tongue
Logiran
MaksiMaša
midi
Sporočil: 919

« Odgovor #1389 : četrtek, 20.09.2012 : 09:09:47 »

Mariiiička, če bi se pa tale dva zapenčljala, ju pa nihče ne odpenčlja:) . Kooolk dlake na kupu, za dva puloverja Smiley
Logiran
Mačja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.086

« Odgovor #1390 : četrtek, 27.09.2012 : 21:41:19 »

Cats, a češeš ti tole vsak dan? Zelo lepo zgleda.
Kdaj pa moraš vstat zjutraj? Mislim, da urihtaš sebe, pa počešeš prvega, pa drugega, pa ok Muškota lahko samo pogladiš.
Logiran
Cats
živim tukaj

« Odgovor #1391 : nedelja, 30.09.2012 : 20:07:11 »

Baba smotana skopuška zahojena čudaška  Angry

Zdaj se zihr sprašujete, kaj je blo. In zato, da dobite vpogled v celotno Situvacijo, vam bom natančno opisala. Rano jutro, pola šest, kot pove tudi znamenita pesem z pomenljivim imenom. Moja, smrči v postelji, pa še piskala je prav grdo, ker je prehlajena k satan in sope k bager z umazanim fergazerjem   Angry TR, stegnjen ob Njenem povštru, tudi smrči in piha svoj strupeni dih Njej v ksiht, od česa Ona še bolj sopiha  Angry Smoto pa nekje v dnevni, kogabriga  Evil

V tem ambijentu polnem obupa je že očitno, da je edino smisleno in Intelektualno bitje stalo na Mojih Tacah  Cool In, kot se za Intelektualko spodobi, sem hotla kakšno knjigo mal pregledat. Pa vem, da ima pravo zakladnico v spalnični omari, vse skrito, k da danes tatovi kradejo knjige - sicer pri Moji ni kaj dosti za ukrast, kvečjemu kaj za jest lahko prinesejo  Angry No in... Potipam s taco - ne gre. Pa še enkrat mal močnejše - ne gre!! Pišuka Polde, mi je začel pritisk skakat, in sem se spravila na vrata k Kasijus Klej na unega bokca, ki so pol od njega samo še tofu lahko delali.

Na to pa Moja dvigne glavo in s nečloveškim basom reče :"HMRGHK!!"  Shocked

Ker pa tega seveda ni bilo moč razumeti, kot inteligentno komunikacijo, in ker Itijev ni bilo v dosegu sem Jaz svoje Početje nemoteno nadaljevala. TR je pa v spanju poskočil in skoraj bi prisegla, da ga je vrglo tri korake bližje starostni inkontinenci   Evil In sem še naprej drezala, na kar je Moja odprla en zaliman uč in popolnoma nepotrebno zavpila "Mila, NE!!" Sem jo prav mogla pogledat - pa ženska butasta, kaj je pa za en smisel tega početja, da v sred noči tuliš Moje Ime po nepotrebnem? A misliš, da Jaz ne vem, kako se pišem?? In sem se vrnila nazaj k svoji Okupaciji. Temu je sledilo še nekaj podobnih nesmislenih medklicev  Angry Nakar mi je po prefinjenem manevru skorajda uspelo zadevo odpret, ko Ona naenkrat skoči (pa glede na leta in kitovsko aerodinamiko zna bit presneto hitra, butara), pograbi Gospo Pršilko, mi jo podstavi pod brke in začne grozit   Angry

Pa sem si mislnla, a veš kaj, grinta, če se Tebi fecla, ni treba drugih s tem obremenjevat - in se skoncentrirala nazaj. In ravno sem bila čist poglobljena v zadevo, ko se je zgodil nezaslišan zločin (zdaj pa una muzka iz Tvin Piiks):

babura me je pošpricala!!!!
  Angry Angry Angry Angry

To, da me je en meter v luft vrglo, se Vas dejansko ne tiče. Kot verjetno tudi to ne, da je v tem trenutku prletel Smoto, tak k mažoretka na spidu, helou veseli svete, kje ste tiste stezice in podobno, in se začel premetavat po luftu k besen kozel in lizat tisto vodo  huh huh

Ena mala satisfakcija je sicer v dejstvu, da Moja potem ni več zaspala - ampak noč je dolga   Cool Užaljena sem bila vse do zajtrka, ki je, da bi bila stvar bolj grozna, bil šele ob devetih - čist se Ji se skisalo, čist, in na siromašne duhom se ne smemo jezit, a ne.  Lips Sealed

V pričakovanju nadaljnje akcije Vas lepo pozdravlja po dnevi in po noči trpinčena in dejansko najbolj boga daleč tle naokoli

M.
Logiran
No Jinx
živim tukaj
Sporočil: 5.323

« Odgovor #1392 : nedelja, 30.09.2012 : 20:17:39 »

Čaki, Mila, a ti se tudi Ne pišeš?  Shocked Shocked Jaz tudi!  Huh A sva kaj v sorodu?  Huh Huh
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #1393 : nedelja, 30.09.2012 : 20:56:13 »

Krivica, moram se čist neslišno korhotat, da bo podmladek lahko zaspal
Logiran
mamaF
midi
Sporočil: 9.066

« Odgovor #1394 : nedelja, 30.09.2012 : 21:23:25 »

Jazt se tut NE pišem. Potpis: Berto Smiley

A ste usi tle moji bratranci?

Mila ti si pa Boga, Boga. U Nemsko šolo Tvojo upiši da jo ured spraujo, u tisto za Tjetjo Staro žiulenjsko obdobje Evil
Logiran

Unikatne tablice in portretki
Strani: 1 ... 88 89 90 91 92 [93] 94 95 96 97 98 ... 161   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  srečne MAČJE zgodbe  |  Tema: Milin jamralni kotiček
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.