Baba smotana skopuška zahojena čudaška
Zdaj se zihr sprašujete, kaj je blo. In zato, da dobite vpogled v celotno Situvacijo, vam bom natančno opisala. Rano jutro, pola šest, kot pove tudi znamenita pesem
z pomenljivim imenom. Moja, smrči v postelji, pa še piskala je prav grdo, ker je prehlajena k satan in sope k bager z umazanim fergazerjem
TR, stegnjen ob Njenem povštru, tudi smrči in piha svoj strupeni dih Njej v ksiht, od česa Ona še bolj sopiha
Smoto pa nekje v dnevni, kogabriga
V tem ambijentu polnem obupa je že očitno, da je edino smisleno in Intelektualno bitje stalo na Mojih Tacah
In, kot se za Intelektualko spodobi, sem hotla kakšno knjigo mal pregledat. Pa vem, da ima pravo zakladnico v spalnični omari, vse skrito, k da danes tatovi kradejo knjige - sicer pri Moji ni kaj dosti za ukrast, kvečjemu kaj za jest lahko prinesejo
No in... Potipam s taco - ne gre. Pa še enkrat mal močnejše - ne gre!! Pišuka Polde, mi je začel pritisk skakat, in sem se spravila na vrata k Kasijus Klej na unega bokca, ki so pol od njega samo še tofu lahko delali.
Na to pa Moja dvigne glavo in s nečloveškim basom reče :"HMRGHK!!"
Ker pa tega seveda ni bilo moč razumeti, kot inteligentno komunikacijo, in ker Itijev ni bilo v dosegu sem Jaz svoje Početje nemoteno nadaljevala. TR je pa v spanju poskočil in skoraj bi prisegla, da ga je vrglo tri korake bližje starostni inkontinenci
In sem še naprej drezala, na kar je Moja odprla en zaliman uč in popolnoma nepotrebno zavpila "Mila, NE!!" Sem jo prav mogla pogledat - pa ženska butasta, kaj je pa za en smisel tega početja, da v sred noči tuliš Moje Ime po nepotrebnem? A misliš, da Jaz ne vem, kako se pišem?? In sem se vrnila nazaj k svoji Okupaciji. Temu je sledilo še nekaj podobnih nesmislenih medklicev
Nakar mi je po prefinjenem manevru skorajda uspelo zadevo odpret, ko Ona naenkrat skoči (pa glede na leta in kitovsko aerodinamiko zna bit presneto hitra, butara), pograbi Gospo Pršilko, mi jo podstavi pod brke in začne grozit
Pa sem si mislnla, a veš kaj, grinta, če se Tebi fecla, ni treba drugih s tem obremenjevat - in se skoncentrirala nazaj. In ravno sem bila čist poglobljena v zadevo, ko se je zgodil nezaslišan zločin (zdaj pa una muzka iz Tvin Piiks):
babura me je pošpricala!!!! To, da me je en meter v luft vrglo, se Vas dejansko ne tiče. Kot verjetno tudi to ne, da je v tem trenutku prletel Smoto, tak k mažoretka na spidu, helou veseli svete, kje ste tiste stezice in podobno, in se začel premetavat po luftu k besen kozel in lizat tisto vodo
Ena mala satisfakcija je sicer v dejstvu, da Moja potem ni več zaspala - ampak noč je dolga
Užaljena sem bila vse do zajtrka, ki je, da bi bila stvar bolj grozna, bil šele ob devetih - čist se Ji se skisalo, čist, in na siromašne duhom se ne smemo jezit, a ne.
V pričakovanju nadaljnje akcije Vas lepo pozdravlja po dnevi in po noči trpinčena in dejansko najbolj boga daleč tle naokoli
M.