Prvi dan odkar je pri nas, da ni kaj pogrizel, porušil, preluknjal, razparal, podrl, spravil na prafaktorje...
. Napredek
.
Danes smo zunaj srečali Divo. Še ena, ki je kos Flipu in njegovi viharni energiji...vsaj na začetku
. Zdaj imamo na seznamu dalmatinčka Maja in bokserko Divo. Divjala sta k zmešana. Seveda sem imela Flipa na fleksiju, ki ga je skoraj raztural
. In ko Diva ni mogla več, se je kr na njo vsedel
.
Sprehodi so super fajni na take turobne dneve, sploh, če imaš enega takega fajnega pesjana poleg kot je Flip. A si še kdo drug želi sonca, razen mene?
Bi se morala učit, pa se mi ne da. Se bom pa te dni spravila strune zamenjat na kitari. Me zanima kaj bo Flip rekel na to leseno zadevo z zvokom, ki jo lahko mimogrede uniči na prafaktorje. Po mojem se mu bodo oči kr zasvetile ob pogledu na nov projekt, ki je še nedokončan, po njegovem
. He he, tega pa ne dobiš Flipi
, kr misl si.
Si moramo kakšnega inštruktorja najt. A zna kdo brenkat?
Ja, včasih se je fino malo sam s sabo pomenit, pa kakšen monolog spisat. Al pa s kom, ki ti lahko odgovori na vsa tvoja vprašanja. Recimo, kaj bo z bratcom, a bo ok, al ne bo, al bo hudo, al bo minilo, al...? Pa nihče ne ve. Verjetno ni še nikogar razneslo od vseh teh vprašanj. Bi bilo pa fino kdaj pa kdaj dobit odgovor, vsaj na kakšnega takšnega, a?
V takšnih mrzlih dneh si prav hvaležen za topel dom.
Lp od Flipa