Flip, res si Sreča na vrvici, tako lep si kot tisti iz filma
Irina in Boštjan, me veseli, da sem vaju spoznala.
Lp
Tjasa
Pegico smo tudi spoznali. Flip pa itak norel k zmešan. Babe so se tk jezile. Najprej Pegica pol še pa Ava
. Lepo vas je blo videt in spoznat.
In kaj smo mi danes počeli? Nadzirali in delali nemir v šoli pri tršici Xeni
. Tolk je stokal in jokal, ker ni mogel do vseh psov
. Tak je pač Flip, vse mora pozdravit. Potem smo videli Pegico, pa Avico, pa Skipija, Miško je bil tam, Aja, pa Skoki, Poco
. Flip je seveda brezplačno delil avtograme (beri:tacal po vseh, ki so želeli lupcke in tačke na jakni
).
Na hitro nas je pozdravila Xena in odfrčala naprej delat. Malo nam je žal, ker smo moral kr it, smo bili naročeni pri Boštjanovi omi. Bomo tršico še malo za kakšen nasvet povprašali, če nam lahko malo svetuje, kaj počet do šole
.
Seveda smo se odpravili tudi malo na potep in ker smo bili že v Ljubljani, smo šli pozdravit ljubljanske golobe, na tržnico
. Flip je hitro ugotovil, da so v dobri kondiciji, ker ujel ni nobenega. Aja, od zdaj naprej jih poskuša ujeti samo še s pogledom. Smo zaostrili razmere in je Irina ratala huda. Zdej moram kr naprej nekaj poslušat in sodelovat. Potem me je pa v roke dobil Boštjan. Pa ne vem zakaj me je potem Irina spet vzela nazaj. Pa tako svoboden sem bil pri Boštjanu. Še sam je rekel, da mora biti pes malo svoboden
. Še zdaj se smejim tej izjavi.
Slika 1: Na poti smo se ustavili v čokoladnici
. Naš Boštjan ne more mimo. In kaj sem dobil jaz? Prazno vrečko
Slika 2: Na gradu smo uživali v razgledu.
Slika 3: Pot dol je bila šele zanimiva
Slika 4: Seveda brez kulture ne gre. Otroke je treba peljati tudi v gledališče
. A mogoče veste, kdo je Vidku sešil srajčko?