mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 21.07.2024 : 15:39:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.
Strani: 1 ... 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 ... 167   Dol
Natisni
Avtor Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.  (Prebrano 388252 krat)
0 članov in 21 gostov pregleduje to temo.
Skuiki
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.758


« Odgovor #2100 : petek, 28.10.2011 : 10:58:57 »

Jaz tudi Tongue.
Ampak to če midve z miškico pomisliva, niti ni kaj posebnega, ko pa kocka začne, smo pa tam, Branka Evil.

 



Logiran
branka
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 8.174


« Odgovor #2101 : sobota, 26.11.2011 : 13:08:59 »

 Grin sem šele sedaj opazila tole "nosečniško"...nisem  Wink
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #2102 : sobota, 26.11.2011 : 17:13:44 »

Wink hehe, nikol ne veš za ziher, Branka Wink

Mi se javljamo, čeprav pravzaprav brez posebnih novic. Le kaznovani od izsiljevalskih histeričnih primerkov mačje vrste. Doletela so jih namreč dodatna vrata v prostore na nivoju ceste, kjer je tudi garaža. Pici se je z ETno pomočjo večkrat prebijala tja, pa je parkiranje postalo nemogoče in so nam avti zunaj stali. No, zdaj imamo mačkom prijazna nova vrata, pa zato neprijazne mačke, ki so se odločili kazensko lulanje uprizarjat. Lumpa Pici nam je priredila že kar nekaj žeht in ker sem ugotovila, da se to dogaja samo in izključno kadar so hudobna vrata zaprta, sicer pa ne, ne gre k veterinarju, ampak jo bom kvečjemu jaz osebno s kako iglo vzgojno pičila v kosmato rdečo rito takoj ko jo naslednjič dobim na delu Angry. Se trudim zdaj s kvalitetnim stalno svežim peskom, dvema WCjema in dnevnimi dozicami dobrih konzervic, da jo malo premotim. Pa igračke in to... Gre na boljše in upam, da počasi pozabi zamero.

Sicer pa - ET še vedno skoraj dnevno pridno kolesari, ker drugače energija prebija... račke ob jezeru so postale obvladljive, so zanimive, ampak se vedno pride kljub njim na klic. Edino kadar se skregajo in kričijo ko kup histeričnih branjevk, je težko dat ku-ku (naše ime za pogled v oči) in kaj preveč pametnega počet. Včasih ET deluje, kot da ve, da se nekaj pripravlja. V nedeljo zvečer sem se odpeljala na en brzinski pregledek (pač panične mame in lažni alarmi), itak da je bilo še vse na svojem mestu, je še 14 dni časa... edino ET ni bila na mestu, baje se je doma prestopala, delala debele oči, cvilkala kot da sem izginila z obličja zemlje in se vrtela v krogih... Pa sem dom zapustila čisto v miru, brez posebnih priprav, kot vedno pač ko kam grem. Fajn, naj ostali kar vedo kaj jih čaka - sem oznanila, da proti taki depresiji pomagajo edino zelo dolgi sprehodi. Močno upam, da so me vzeli smrtno resno Smiley.

Spoznali sva tudi prijazno avstrijsko sosedo, ki smo jo do sedaj dnevno videvali hoditi mimo z ostarelo 15-letno bobtailko. Vsak dan, brez izjeme, mož, ona in čisto počasna psička, korak po korak proti parku in po slabe pol ure še počasneje nazaj. Zjutraj in zvečer. Bila je zavetiška, vedno imajo takšne, baje strašno navezana nanje, čeprav za človeka, ki je ni poznal, zdaj tega ni bilo več videt, je pač samo stopicala kolikor ji je moč še dala... Prejšnji teden jim je zaspala, preprosto ni se več zbudila. Mi pa smo dobili novo sprehajalko. Zaenkrat greva še skupaj, gospa je res dobra dušca in zelo aktivna, je pa precej pozabila kaj pomeni da pes vleče. Kažem ji tudi, kaj vse delava med sprehodom, kako jo zaposlim, da niso vse vonji, vleka in pregled okolice. Bo pa dobrodošla pomoč, ker trenutno vse kar je 'na peš' postaja malce bolj počasen posnetek. In potem je ET-posnetek tudi doma toliko hitrejši in iznajdljivejši. Kaj vse počenja v navalu dobrih idej pa skupaj s slikcami enkrat v naslednjih dneh Tongue.
Logiran
king-roy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.907


« Odgovor #2103 : sobota, 26.11.2011 : 18:10:06 »

FŽ, fajn sosede ste si zrihtali.
Imaš pa srečo, da ET rada teče ob kolesu. Naš Roy namreč ni prav nadušen nad kolesarjenjem. On rajši ne bi. Imam občutek, da mu je med tekom dolgčas.
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #2104 : nedelja, 27.11.2011 : 00:54:22 »

Kaj pa če Roya pelješ laufat nekje, kjer je okolica nova in malo lovsko moteča (pripetega, itak), on mora pa naravnost ob kolesu it? Našo to ravno tolko stresira da gre pol še hitreje naprej, ker ve, da vstran res ne sme cukat. Je pa res da njej že načeloma kolo ni dolgčas in bi tudi odpeta kljub motečim dejavnikom laufala za mano, ker ji je tek pač v veselje. Mogoče bi kak bolj razgiban teren tudi Roya bolj motiviral? Al pa v skrajni sili ribiško palico namontiraš na kolo in mu gor eno frfotajočo prepelico pred nos navežeš, a veš kako bi doma spal namest da s Karolinco smeti sortirata Wink Grin.

Da ET rada teče je pa milo rečeno. Njej se kar oči vrtijo od veselja nad vlečenjem ko kolo vidi, hehe. Škoda da ne upam prakticirat s spuščeno, bi blo pa krasno, zdaj so tukaj polja pregledna, na njih ni nič in so naravnost ogromna, čisto drugače kot pri nas. Povezana so z lepimi makadamskimi (ali celo asfaltnimi) potmi, ki se vlečejo od enega mesta vse do drugega in ko enkrat poznaš te poti med njimi, lahko kolesariš kolkor hočeš, kilometre in kilometre daleč.

Ja, una gospa je res fajn ženska, taka nevsiljiva in pasje navdušena dobričina, si nadejam da bo za kdaj pa kdaj še prav prišlo. Je kar pomirjujoče imet nekoga za backup tkole sredi tujine, ko ni ne kolegov, prijateljev ali žlahte za vskočit. Načeloma lahko samo na plačljivo pomoč računaš pa še ta ni nujno da ti je vsaka všeč oz da ustreza temu, kar pes rabi.
Logiran
No Jinx
živim tukaj
***
Sporočil: 5.323


« Odgovor #2105 : nedelja, 27.11.2011 : 01:36:05 »

ET, nič ni treba skrbet za šefico, tudi če bo za par dni šla. Nazaj bo ziher prišla in to +1.  Cheesy Zrihtala ti je super sprehajalko, kmalu boš pa spet lahko z njo in novo pridobitvijo kolesarila mimo okoliških rac.  Smiley

Pici, a ti to resno?!?  Angry Sem čisto brez besed!  Lips Sealed

On rajši ne bi. Imam občutek, da mu je med tekom dolgčas.
Roy kolk si ti pameten! Jaz te čisto in popolnoma razumem!  predaja

Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #2106 : ponedeljek, 28.11.2011 : 10:44:53 »

Hehe, hudobna vrata! Pici, nehi ga sračkat, ker te bo nekaj pičilo v rito! To je danes tvoja šefla še javno povedala. Upam, da si jo tudi ti slišala.  Tongue Pri nas nismo še ugotovili, kaj je hudobnega, kadar se začne Xenča cufat (tako čisto po malem...).
ET, vidim, da zate pa dobro skrbijo  Kiss . Dolgi sprehodi, prava pasja družba... ni da ni!  Cheesy Cheesy
Super ste!  Kiss
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #2107 : petek, 02.12.2011 : 16:11:15 »

Danes smo pa imeli dan oz jutro!
Tale prvi del bi z veseljem pod 'petarde' pisala, pa to niso Angry.
Zjutraj smo imeli šetnjo ob parku pa potem ven iz njega, za obzidje, čez že malo bolj divji ribnik, ki meji na eni strani na gozdove in polja in na drugi na urbano naselje. Skupaj s še eno psičko luštno korakamo, vohljamo na fleksijih naokrog, nakar se zasliši lajež, iz daljave pridejo strici v zelenem z lovskimi psi, tipi  se držijo smrtno resno, niti ne odzdravijo... ok, preveč firbčna psa odvlečeva stran, greva mimo, proti poljem, oni pa mimo naju nazaj proti civilizaciji, divjem ribniku ki kot rečeno meji že na ograjene vrtove urbanega naselja.

In od tam se kar naenkrat zasliši 'bumbumbum', čisto pravi streli, dobrih 100m od naju Shocked. Mene je tak strh spreletel, že ko vidim orožje v rokah ljudi, ki niso policisti ali vojaki, me mine, ampak res mine. Tole pa... Streljali so očitno race, direkt ob vrtovih, rob naselja, skoraj me je kap. Midve sva se jadrno pobrali naprej, priznam da me je tudi za lastno rit skrbelo zaradi kakšne zablodele krogle. ET se ni sekirala niti malo, prisluhnila pa zamahnila s taco in vohala naprej. Fajn, vsaj to. No, sredi širnega polja smo pa drugo rundo ob džipih srečali (zdaj imajo sezono in je vse v tem 'prazničnem' smislu). Jih v začetniški flamščini vprašam, ali je varno it mimo in oni 'jaja, ni problema, saj streljamo tja proti unim drevesom, kar pejte Shocked'. In smo šli brzinsko v 90stopinj drugo smer kot kugle.

Opoldne je pa sledil ETin prvi samostojni sprehod s sprehajalko. Pridna punca je bila, čeprav me je zaradi grdega začetka dneva fejst paranoja dajala pustit jo ven brez mene... no, je bilo vse ok, hvala unemu zgoraj. Pa ETki, itak Smiley. Za nagrado je bila potem še fejst skopana (čeprav se je precej pačila), zdaj pa smrčuha in fila baterije za nove lumparije. Če jih ne bo preveč, ji mogoče že čez vikend Miklavž kaj lepega prinese Tongue.
Logiran
mamaF
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 9.066



WWW
« Odgovor #2108 : petek, 02.12.2011 : 17:10:24 »

Pridna, pogumna ET ljubezen
Jao, si prav predstavljam, kako bi midva z Rokom že ob prvem poku letela po zraku domov.

Držimo pesti, da vam Miklavž prinese eno lepo, dišečo štručko Smiley (ET pa fajn šnicl Cheesy )
Logiran

Unikatne tablice in portretki
Speedy
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.334


« Odgovor #2109 : petek, 02.12.2011 : 17:18:13 »

Streljanja vama nič ne zavidam. Sem pa tudi jaz začela malo brskati za sprehajalci psov (januarja začnem delati in že malo vnaprej razmišljam o morebitnih - no, upam da vendarle do tega ne bo prihajalo -  trenutkih, ko bom pač rabila koga za uskočit). In kaj sem našla? Varstvo in sprehajanje psov v moji neposredni bližini. Juhej. Smiley
Logiran
king-roy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.907


« Odgovor #2110 : petek, 02.12.2011 : 17:56:39 »

ET, ti bi bila taprava kompanija za našega Roya. Smiley
Naš je ves vzhičen, če zasliši strel iz puške.
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #2111 : sobota, 03.12.2011 : 18:48:25 »

Držimo pesti, da vam Miklavž prinese eno lepo, dišečo štručko
Jo je ze Tongue . Danes zjutraj, 3.decembra, 3 urce in svoh 3kilce - pa je bil moj Filip tu Smiley. Ocitno gre v tretje rado, cisto natur in na brzino - oba ok, komaj čakava, da naju tam enkrat do torka spustijo, potem bo pa nosil Miklavž, ja. ET dobi nekoga za stražit in umivat, Pici se en mal druzbe, gospa Milenca pa dober dodaten razlog za novo depresijo Grin.
P.s.: ET je ponoci baje zasedla stratesko mesto - na postelji (sicer nikdar niti pomisli ne, da bi lezala gor)oz povrstru ob ubogi, psov nevajeni speci otroski varuski. Drzala se je strasno resno in se ni hotela niti premaknit. Kokoška.
Logiran
miskica
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.338


« Odgovor #2112 : sobota, 03.12.2011 : 19:03:36 »

 bravo čestitke za novega člana FŽ!  ljubezen
Logiran
AnaJ
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.903



WWW
« Odgovor #2113 : sobota, 03.12.2011 : 19:20:49 »

 veselje čestitke za malega princa  bravo super ljubezen
Logiran
bamfel
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.186


WWW
« Odgovor #2114 : sobota, 03.12.2011 : 19:27:43 »

Oooooooooooo, čestitkeeeee! Cheesy Kiss Cheesy Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 ... 167   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines