mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 19.07.2024 : 23:16:50

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.
Strani: 1 ... 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 ... 167   Dol
Natisni
Avtor Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.  (Prebrano 387218 krat)
0 članov in 19 gostov pregleduje to temo.
kocka
živim tukaj
***
Sporočil: 7.518


« Odgovor #795 : sreda, 14.04.2010 : 07:52:55 »

 Cheesy Grin Kiss Kiss
Kok ste fajn...
A rešitev pa ni, da bi spala pri vas v spalnici Roll Eyes
A veš, pol bi imeli miiiir Tongue
Logiran
Oxer
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 917


« Odgovor #796 : sreda, 14.04.2010 : 08:29:04 »

 Grin Grin
Čez pol ure (ga kličem jaz): ti, še eno kletko rabimo, imamo še enega škodljivca!
On: A shit no, a Milenca tud - ja kaj je pa zdej??
Jaz: Ne vem, ampak tist, ki mi je ponoči ta boljšo čokolado požrl, gre definitivno tud sedet!
Sledi premor in pol - 'Aaaam, a si zihr, da ni bla E.T.?' (ne, ni bla, kletko pa tudi že pripravljam Evil!)
Zakon ste!
Logiran
Patapižu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.246


« Odgovor #797 : sreda, 14.04.2010 : 09:11:43 »

Sem isto pomislila kot kocka. Berem ta tvoj telefonski pogovor in sem mislila, da bo tako zaključil, da bosta preselila E.T. v spalnico Grin. Ampak tista s čokolado, je pa še boljša.
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #798 : sreda, 14.04.2010 : 09:57:28 »

 Cheesy Grin Cheesy Grin

Vi ste res zakon! Tako sem se nasmejala!
E.T. in Picika-vedve pa znata!  Kiss Cool Kiss
Logiran
LooNee
odvisnež
*****
Sporočil: 916


« Odgovor #799 : sreda, 14.04.2010 : 10:13:31 »

hahahaha   Grin Smiley Evil

Pa ga imate...tata cokolade Smiley ....ki zacuda ni E.T.  Evil

Logiran
branka
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 8.174


« Odgovor #800 : sreda, 14.04.2010 : 10:18:39 »

Ne, ampak res, tvoji zapiski so tako dobri  Grin a si prepričana, da nisi poklic zgrešila, in bi morala biti pisateljica kot Desa Muck ?  Cool Wink Čist zares.  Smiley
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #801 : sreda, 14.04.2010 : 10:50:38 »

Joj, kakšne kratke zgodbice.... to bi bilo noro dobro! Pa še mimogrede jih napišeš, tako, da ti je v veselje Cool! Nam pa tudi!
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #802 : četrtek, 15.04.2010 : 14:31:49 »

Hehe - to smo mi, Fižolčkovi (tako nekako bo naslov knjige). Hvala za pohvale, al kako se reče Smiley.
Kocka, a se spomniš januarja, ko smo se pogovarjali o kurilnici? No, svet gre naprej in mi (klonimo) z njim. Tako da boš morala vprašanje ponovit tam nekje julija Roll Eyes.

Sicer pa imamo nov obred - vrlo kompliciran.
Glede na to, da vsebuje tudi nekaj dišeče čokoladnega, zna biti, da bi ga kdo želel ponoviti, zato objavljamo postopek.
Gre pa takole (pripoveduje E.T.):
Na domači poti hodiš lepo naravnost, nato se usmeriš čez potok in nadaljuješ po cesti ob travnikih vse dokler ne prispeš do civilizacije. Vmes se mastiš s priboljški in delaš veselje svoji vodnici, ki si je zamislila, da se malica tako, da obrok osrečuje tudi njo - kljub temu, da ga sploh ne je. Temu se verjetno reče 'hujšanje z motivacijo' ali kaj podobnega... No, 'osrečuje' v tem primeru pomeni, da jemlješ pot pod noge v njenem ritmu, da ne pozdravljaš kolegov, ki ob poti svobodni čuvajo svoja dvorišča ali le ležerno čakajo na dogodek v mestu Gogi, ki tudi tule pri nas kar noče prit. Se sprašujem takole mimogrede, ali nisem 'Dogodek' kar jaz, ker grem tam mimo, a mi spraševanje niti ne pomaga preveč, ker lastnonosno preverit tako ne smem. Nadalje je osrečevanje povezano s hojo 'ob' in 'za', pa z nenapenjanjem povodca, ki se ga - čeprav ni živ - iz nekega čudnega razloga vseeno ne sme grizljati in vlačiti naokrog; pa z ignoriranjem mimoidočih in podobnimi zadevami.

Nekako na sredi poti se zgodi vrhunec, kulminacija tegale obreda - na vrata lokalne pekarne ti prinesejo velik čokoladen kifeljček. Pa še račun zanj. Račun ne diši, torej se ga lahko mirno spregleda. Kifeljček pa, in to po tisti čokoladi, ki je doma ne dobim niti če mi tečejo sline do tal, zato mimo njega preprosto ne morem. Čeprav pred trgovinami načeloma jedo samo klošarji in cigani, kar pa jaz nisem (več), moji odpustim spodrsljaj in ji dovolim, da si ga čisto po majhnih koščkih razdeliva kar pred marketom. Sline spet tečejo, jaz hodim zadaj in ob, sedam in legam in predvsem veliko gledam njo (odkar jo vlečem v šolo, je ubrisana na gledanje - vedno bolj sem prepričana, da je tam kaj narobe razumela). Potem dobivam minaturne koščke, ona pa vsakič ugrizne večjega in misli, da je ne vidim! Iz trgovine hodijo strici s šildkapami, ki jih ob še takšni prijaznosti pač ne moreš imeti rad in iz lokala zraven prihajajo takšni z rdečimi nosovi, ki jih maraš še manj... iz majhne trgovinice s strašljivimi vrati, ki se odpirajo kar sama, se gugajo tete z debelimi rokami in velikimi mesnodišečimi vrečkami, ki kar kličejo po vkopavanju krempljev v asfalt in mučenju povodca... ti pa vseh teh zanimivosti žal ne moreš ne slišati, ne videti, ker ti pred nosom poplesava čokoladni rogljiček...

Potem se spomniš, da je srednji, najbolj sladkolepljiv delček potrebno prihranit za pot domov, ko od izmučenosti drugi priboljški odpovedo. Naj v zvezi z rogljički pripomnim še, da imajo zelo nenavadno lastnost - vedno se izidejo ravno do doma oz. do tam, ko mi umijejo in obrišejo tačke (tudi zadnje in tega res ne maram), ko počakam pod stopnicami, se potem na povabilo podam gor in na njihovem vrhu še enkrat sedem.

Po vsem tem sem seveda tako psihično zdelana, da zadnji košček kar sam zdrsne po grlu, jaz pa niti ne opazim prvovrstne manipulacije, ki se ji reče 'pejt v kletko'. Tudi ko so se danes vrata za menoj zaprla, so mi možgani tako utripali, da sem zmogla le še položiti glavo na mojega novega milokrulečega pujsa in mirno sanjati o dobrotah iz pekarne vse dokler moja tegale prostega spisa ni spisala do konca. In glede na to, da ji je vmes crknila povezava, vam lahko povem, da je vse skupaj trajalo kar dolgo.

Ker sem vam danes pripovedovala v glavnem o hrani, bi z vami lahko delila tudi kakšno fotografijo. Čokoladnih rogljičkov verjetno tudi v prihodnje ne bom zmogla slikati, zato  pa vam obljubljam sliko milokrulečega, ki pa je očitno zelo žilav in bo za večerjo zmehčan šele tam do konca tedna.

Lepo vas pozdravlja, vaša izmučena E.T!
Logiran
kocka
živim tukaj
***
Sporočil: 7.518


« Odgovor #803 : četrtek, 15.04.2010 : 15:11:41 »

Zadrogirala jo je s čokolado Grin
Logiran
Trixi
odvisnež
*****
Sporočil: 792


WWW
« Odgovor #804 : četrtek, 15.04.2010 : 15:38:10 »

Potem pa nisem le jaz tista, ki pali na čokolado. 
Zelo pridna E.T., le kako ti je vse to uspelo le ob nekaj koščih čok. rogljička.?  Kiss
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #805 : četrtek, 15.04.2010 : 16:09:01 »

Zadrogirala jo je s čokolado Grin
Evil Grin Grin Evil
Kako poznano. Medve s psico sva na istem....
Dobri sta, pa pridni tudi Cool-zaključek pa je fenomenalen - kletka.....

Logiran
skogkatt
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 5.691


Dogs have owners, Cats have staff ;)


WWW
« Odgovor #806 : četrtek, 15.04.2010 : 16:13:03 »

khm, še boljša droga je bela čokolada [*'  neverjetno kako hitro učljivi postanejo Roll Eyes vsaj pri Maju je tako  Wink
Logiran

Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #807 : četrtek, 15.04.2010 : 16:50:38 »

... in pol FŽ ubogega moža narede, da kje je čokolada - saj je iz zgornjega teksta jasno, kdo poje največ čokolade v tej bajti, a ne  Angry In pri tem zagotovo nimam v mislih ubogih trpinčenih živalc  Kiss Kiss Kiss
Logiran
Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #808 : četrtek, 15.04.2010 : 16:51:25 »

Nadere sem hotla napisat, nadere, pa se mi je od svete jeze zafeclalo  Angry Angry
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #809 : torek, 20.04.2010 : 16:41:42 »

Danes je poseben dan. Smo dvajsetega, kar pomeni, da (spet) praznujemo!
Za obtrimesečnico bivanja pri nas mi je E.T. poklonila posebno darilo. Silom prilike sem jo po čisto kratkem jutranjem kakanju in lulanju morala od osmih do zdajle pustit samo doma. Kletko pridno osvajamo in se zapiramo vanjo, ampak za 8 ur in pol pa še ne gre, ji ne želim vsega skup priskutit. Torej je bila E.T. s polno mero energije v svojem mahajočem repu in ostalem zadnjem delu sama doma kar tretjino dneva! Jaz sem pred odhodom zmolila sicer ene par očenašev, pa potem še ene par in potem proti popoldnevu so se že malo zdrave marije in rožni venci vrstili, ona pa je vse skupaj prestala več kot ok. Se ji je skoraj zmešalo od sreče, ko sem se vrnila, je pa zato pozabila vmes karkoli uničit Cheesy! Malo je nosila naokrog eno majceno plastično igračko, pa mačje hrane ni v posodicah, ampak to je tudi vse, česar se je pridnica lotila.

Za nagrado bo zdajle dobila eno izdatno letanje, potem pa bo smela z menoj direkt naprej v pasjo šolo, ki jo obiskujem ( Roll Eyes) - tam pa bo reva uboga morala (spet) ubogat in delat, kar in kakor bodo rekli drugi. No, vsaj za zvečer se ji, obljubimo, posvetimo in nadomestimo vse ignoriranje in nesramnosti, ki smo ji jih povzročili čez dan . Tako, E.T. zdaj odhaja na delo veselo in vsem sporoča, da so ji od šole najbolj všeč trikci, ki jih dela kot nora, ostalo pa po zdravi pameti in brez pretiravanja. Pa s pomočjo zgoraj opevanih čokoladnih drog gre vse bolje, je rekla.

Mi se imamo radi, al kako se temu reče Smiley.
Logiran
Strani: 1 ... 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 ... 167   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines