mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 20.07.2024 : 01:29:09

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.
Strani: 1 ... 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 ... 167   Dol
Natisni
Avtor Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.  (Prebrano 387275 krat)
0 članov in 19 gostov pregleduje to temo.
Lanabela
živim tukaj
***
Sporočil: 4.474


« Odgovor #1095 : petek, 24.09.2010 : 11:59:50 »

Haha, meni se je zdelo zanimivo, pa sem nagrajevala ravno toliko, da ni obupala. Pa res si lahko marsikaj privoščijo, če se meni zdi zanimivo ali smešno. So pa točno določene meje, čez katere ne smejo.

Če pa ena Silverca recimo  začne prepevati: "kaj na pa morejo morejo morejo..."no takrat je pa konec heca.
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #1096 : sreda, 29.09.2010 : 10:24:40 »

Ena o vzgoji za sočutje in odgovorno lastništvo...
Gremo včeraj sprehajat E.T. Ta mala v vozičku, ta večja omaga in se nese na ramah, E.T. pa na štrikcu veselo repka zraven. Iz visoke pozicije dete na ramah zagleda psičko na nekem dvorišču - ketnarka, privezana za svojo kočo. Tale dotična ima sicer srečo, da jo tudi sprehajajo, sicer je pa res ves čas privezana Sad.

Skratka, otrok na mojih ramah začne vpit 'Mami, dej pokliči policaje!'. 'Ja zakaj pa?' 'Ja, unga kuzka je teta pozabila. Ga je plivezala pa je kl sla. Je levcek bogi k je sam! A bos poklicala policaje, mami?' Hm, razlozit otroku, ki je take sorte, da si res vse zapomni in še dva dni v 5 minutnih intervalih trmasto žene svojo, je mal težka... Smo imeli danes takoj zjutraj že spet policaje in unga kužka na spisku... Nasploh se mi zdi skrajno težko otroku primerno razložit, da na svetu ni samo dobrih ljudi. Poleg tegale psa morajo pridet rešit tudi še enega Jezusa, ki revež cele dneve visi na križu na enem križišču, kjer hodimo mimo Undecided.

Pa še ena...
Zadnjič smo za E.T. pobrali eno zapuščeno zaklano žogo, ki je že par dni samevala na travniku. Pa smo imeli takoj zgodbico - 'Je mami nasla tole zogo. Je bla cist sama na tlavici pa ni mela mamice in ocija. Pa jo je mami poblala, pa zogica ni vec zalostna ka ma spet svoj dom'.
Je oči najprej fejst resno poslušal zgodbico, potem se je pa kar en malo križal, kolk psihiramo ubogega še ne triletnega otroka Roll Eyes Grin.
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #1097 : sreda, 29.09.2010 : 11:33:27 »

Pa še ena Picikina...

Ne zna vsak maček po slamci pit Cool...
Logiran
Trixi
odvisnež
*****
Sporočil: 792


WWW
« Odgovor #1098 : sreda, 29.09.2010 : 12:01:17 »

Imate čudovito deklico, ki bi jo bilo treba klonirati.  Kiss

Ves ta lep odnos do stvari, živali in česarkoli je rezultat vaše vzgoje in ukvarjanja z otrokom.  bravo Afro

Pa ne pozabit zapisat, take izjave, zgodbice.

In res ni prav, da imamo Jezuse na križu.
Logiran
Lanabela
živim tukaj
***
Sporočil: 4.474


« Odgovor #1099 : sreda, 29.09.2010 : 14:11:20 »

Res, lepo. Samo pretiravat pa raje ne, če ne želiš stranskih efektov: jaz recimo sem morala leta in leta trpeti mravljišče pod sinovo posteljo. Sicer so bile čisto nedolžne mravljice, ki jih nisi niti opazil, dokler nisi pozabil tam kakšne hrane. AMPAK: enkrat na leto so rojile in takrat jih je bila polna vsa hiša, leteče mravlje so bile vsepovsod, jaz pa jih nisem smela niti pomesti (kaj šele posesati) ker je sin"slišal, kako se jim krila lomijo". Edino okno je bilo dovoljeno odpreti, da so šle same ven.
Potem je pa prišel frontline in mravlje so zginile same od sebe.
Logiran
No Jinx
živim tukaj
***
Sporočil: 5.323


« Odgovor #1100 : sreda, 29.09.2010 : 14:23:18 »

Krasno punčko imaš! Še par generacij takih otrok, pa morda staršem ne bo potrebno več razlagati, da na svetu ni samo dobrih ljudi.  Smiley (saj vem, utopija, ampak želeti si je dovoljeno, ne?  Wink )
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #1101 : četrtek, 30.09.2010 : 08:56:10 »

Hvala Smiley. Saj drugače ni treba dosti - po slučaju moraš nekoč srečat ZH, potem pa začet živali na kup nabirat Grin. Otroci pa odnos in vse ostalo itak kar srkajo, čeprav v bistvu nimajo niti najmanjšega pojma kako in zakaj. Včasih je prav lepo videt jo, ko z napol žalostnim glaskom reče: 'Pici, a maš spet bogi uček? Revčka moja...' In potem še preden uspem ukrepat, že odvije pol role WC papirja za solzico ji obrisat...

Jezusi na križu - shit je, da jih je toliko, v vseh oblikah, ljudi in živali, tako in drugače trpečih, pa za večino smo kar mi ljudje krivi, da visijo tam gor Sad.
Unega enega ji bom nekoč že nekako razložila, ampak vse ostale Sad... Ne, ne bi jih smelo bit.

Lanabela, tele mravlje s krilci si bom pa zapomnila . Ni čudno, da tvoj sine zdaj ko je velik, tako prostodušno psom odstopa najljubše natikače Tongue.
Face ste pri vas!

Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #1102 : četrtek, 30.09.2010 : 09:12:17 »

Dragi vsi, da ne bo samo moja blebetala tukajle, naj vam povem, da pri nas ni ravno vse briljantno.
Saj ne da je danes zadnji septembrski dan, moja pa ugotovi, da sem imela na prvi dan v septembru rojstni dan Angry Cry!!!
Potem se pa upajo čudit, zakaj da jim vsak dan prinašam predmete - kot da me ne slišijo, kako jih zraven sprašujem: 'a je tole darilo za moj rojstni dan? Kaj pa tole, tud ne? Pa tole? A danes pa dobim kaj - a tole mogoče?' No, oni mi zadeve samo vlečejo ven iz gobca in se še upajo nekaj jezit zraven, lumpje nemarni! In jaz... revcana kvadrat...

Danes jim je končno potegnilo. Dolga lajtnga, bi rekli Gorenjci. Sem dobila nekaj za napolnit želodček, ker se mi v njem že pajčevine nabirajo. Pa eno pošast, ki je kao neuničjiva. Lahko samo sporočim, da je ponaredek, ziher je bila na akciji ali kaj podobnega, ker je bila pet minut po prevzemu (prej nisem uspela preverit) že p-o-š-k-o-d-o-v-a-n-a! Ne dela (več) niti pišuka pa še vrat ima prerezan!

Pa se je zjutraj dobro začelo - je že kazalo, da bo vsaj sprehod praznovanju primeren. Mi je sredi ta lepšega travnika rekla 'sedi' in me odpela: 'no, zdej pa bejž, E.T.!' Joj, kako je blo lepo kroge delat po dišeči rosni travici! Ampak moja igra neko umazano igro, vse skupaj je bil le trik - kakšna svoboda je, če te odpnejo, potem moraš pa ves čas nekaj prihajat, če hočeš dobit vsaj tiste uborne koščke sira, ki jih skriva po žepih Angry?!

No, zdajle sem se že naprihajala (o sprehajanju kot rečeno ni blo vredno govorit), sem doma in praznujem.
Ker sem vsled zanemarjanju precej melanholična, sem na praznovanje povabila samo kolegico Žvako.
Lepo vas pozdravlja malo užaljena, po potnem listu pa že celih 29! dni  Cool dveletna E.T.!



Pozdrav še od moje poškodovane zajčje crkovine:
Logiran
kocka
živim tukaj
***
Sporočil: 7.518


« Odgovor #1103 : četrtek, 30.09.2010 : 09:15:18 »

FŽ, kljub vsej podpori pri vzgajanju v takem duhu, kjer je otrok zmožen sočutja do nesreče drugih, pa ti le priporočam, da jo sezneniš z dejstvom, da ni vse lepo na svetu in da se je zase treba znat postavit, ker ne razmišljajo vsi starši in otroci enako kot pri vas in jih nesreča drugih ne moti toliko. Pravzaprav menijo, da s tem, da za dosego cilja prizadanejo drugega, sploh ni nič zelo narobe in to je pri otrocih izredno izrazito.
Jaz sem morala mojega tavečjega ob vstopu v vrtec dobesedno prevzgojit, da se je sploh znal branit pred ostalimi. Verbalno in fizično.  Huh Undecided
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E.T. - takle mamo, saj nisi edina, na katero se pozabi Angry Lips Sealed.
Tvoji sindikalisti Kiss
Logiran
branka
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 8.174


« Odgovor #1104 : četrtek, 30.09.2010 : 09:16:33 »

 Grin Ej, vaas je pa tako dobro brat  Cool pa hčerkica tvoja, pa od Lanabele sin... Grin sej ne vem, al se je za smejat, al ni  Tongue Wink

(že vidim, da bom tukaj dobila veliko nasvetov, ko jih bom rabila za svoje otroke... Smiley)
Logiran
Pepsi
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 6.033



« Odgovor #1105 : četrtek, 30.09.2010 : 10:17:54 »

Ubogi, zatirani E.T. želimo VSE NAJBOLJŠE!!!   Kiss Kiss Kiss  Za tisto, ki je kriva za tole 29-dnevno zamudo, pa že nekje ena palca raste... Wink Kiss
Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
Xena
živim tukaj
***
Sporočil: 7.968


« Odgovor #1106 : četrtek, 30.09.2010 : 10:20:44 »

He he, revca E.T., rojstni dan so ti zignorirali, a v šolo so te imeli pa čas vpisat... c-c-c-c... Roll Eyes Tongue

Vse naj naj.

K
Logiran
skogkatt
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 5.691


Dogs have owners, Cats have staff ;)


WWW
« Odgovor #1107 : četrtek, 30.09.2010 : 11:32:38 »

O uboga zatirana revčka ET Kiss

Vse naj naj Cheesy
Logiran

Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #1108 : četrtek, 30.09.2010 : 11:43:16 »

Uboga, uboga reva z7anemarjena Angry Angry pa še crknjeno igračo so ti podturili, sramota  Angry Angry Angry
Logiran
mamaF
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 9.066



WWW
« Odgovor #1109 : četrtek, 30.09.2010 : 12:10:48 »

Draga lepotica in nasploh najpridnejša E.T.  Kiss Kiss
Vse najboljše in najlepše za rojstni dan  Cheesy Kiss
Čestitkam in sočustvovanju se pridružujemo tudi Sindikalisti s primorskega konca in te ob tej priliki pozivamo, da Svojo nemudoma prijaviš pristojnemu uradu. Zadosti žalostno, da v eni temi sprašuje, kako naj nekoga prijavi, hkrati lastnemu skrbnemu otroku ne dovoli poklicat policije, potem pa še poškodovano Divjo žival domov privleče, namest da bi lepo poklicala Azil za divje živali ali pa (po stanju uboge uhate Divje živali sodeč) vsaj higienikov Angry
Žalostno in sramotno, kaj se v tej hiši dogaja ... 29 dni zamude Roll Eyes haloooo!
Logiran

Unikatne tablice in portretki
Strani: 1 ... 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 ... 167   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines