No, če nam kdo verjame, ker dokaznega gradiva v obliki slik sploh še nimamo
, imamo že skoraj dva meseca malce več prostora saj smo se selili v hišo.
Kaj je drugače?
Ave in Skip sta dobila svoj vrt, ki ga pridno čuvata in sta prepričana da je vsaj še kak meter od ograje vse naše. Je treba namreč pregnat vse ljudi in pse, ki si slučajno dovolijo mimo. Najprej je to počela samo čuvajka Ave, zdaj se je pa nadiranju psov priključil še lump Skip
. Vrt je fajn tudi zato, da se luknje koplje v njem. Če slučajno pada dež in ju hočem spustit lulat, ni šans da bi sploh šla, ampak sedita na pokriti verandi ali pa direkt pred vrati in jokata za not
.
Vsaj dve naši mački sta prepričani, da se jim godi največja krivica na svetu, ker ne smejo z nami ven iz bajte. Ena je pa sploh čist nora in mijavka za ven kar tako malo, kadar se le spomni, tudi če smo vsi not. In to mačka, ki prej ni upala niti iz stanovanja na hodnik
. No, jaz se ne dam in vrata seveda ostajajo zaprta in bo tako tudi ostalo. Upam, da nam uspe uresničiti idejo o zunanjem mačjaku, ker si res ne predstavljam samo sebe na vrtu, ko držim v rokah 3 fleksije in na njih privezane mačke saj ograja ni mačjetesna.
Kaj ni drugače?
Kljub mojemu trdnemu sklepu, da bo (zdaj še manjša) spalnica off limits za živali, ker imajo pa zdaj res najmanj trikrat več placa kot prej, seveda spet spimo s tremi mačkami na postelji in z obema psoma ob postelji, ker se je treba mame in ata držat kot klop. Ave je imela celo driske zaradi stresa, ker ni smela v spalnici spat. Mački so nama pa tudi trkali po vratih cele noči
.
Aja, naša zadnja mačja pridobitev Šeka je pa že čist čist naša
. Rada se crklja, še pogovarjat se je začela z nami, shujšala je tudi že kar lepo, ker se z ostalimi mačkami fajn razumejo in drikajo po bajti sem in tja v igri. Je seveda že čist sproščena in jo moram metat dol iz pulta, mize...