Danes smo imeli dolg sprehod čez hrib in v gozd, da je tamala malo divjala.. Vem, da se večina lastnikov začne jezit na svoje pse, ki se spomnijo, da na travniku manjka kakšna luknja, in da bi z njo izgledal stookrat boljše.. ampak to ni nič v primerjavi z Bellino akcijo.
Najprej se je trdno odločila, da ona mora naredit novo luknjo na travniku. Enostavno ni bil dovolj dober brez ene luknje več. Mami jo je seveda odvlekla (dobesedno) stran a Bella se je trdno upirala. Na koncu se je morala predat..
Nato je nadaljevala in iskala nov primeren prostor za tisto luknjo, ki je bila življenskega pomena.. še preden je našla primeren prostor smo zavili v gozd. Tam so jo seveda primamile dišave divjih živali in na luknjo je pozabila. Vsa vesela je nadaljevala pot po gozdu..
Nakar pridemo na teren, kjer so bile pasje terme. Po zimi so postale zelo popularne blatne kopeli. Naša punca se je po razmisleku odločila, da jih sproba. V prvem trenutku je izmene prišel samo NEEEEE potem pa sem si rekla, da je prepozno. Pa sem ji pustila, da se namoči in uživa v kopeli. Tako ali tako, je že bila umazana..
Počasi smo se začeli vračat domov in to je pomenilo konec Bellinega veselja. Zdaj sem pa jaz uživala ko sem jo lahko prala, šamponirala in sušila.. hehe vsaka je na koncu nekaj imela od dogodivščine..