Njami, še bi mami!Avtorica: Tamalanna atropa belladonna - BELLA
1. kuhinja je še cela
2. skuhali smo hitro in "učinkovito"
3. Bella je pojedla več kot "mami" (beri Neža)
Mami je potegnila ven iz vrečke neko zmrznjeno zadevo (ribo). Ne boste vrjeli kako je dišalo. Mmmmm.. Nato jo je dala v eno "škatlo", ki piska. In ko zapiska lahko stvar vzameš ven (mikrovalovna pečica). Nato je to zadevo, ki tako diši dala na ploščo in vse je začelo delati ššššššš! Groza, uničila je tisto dišeče!
Vmes je spet v škatlo dala makarone! Mmmm... jaz bi tudi! Ampak ona ni nič name mislila. Vsaj zdelo se mi je tako..
In kar naenkrat, je šššš nehalo delat in mami je dišečo zadevo razkosala. Nato jo je z makaroni dala v neko posodico in dodala nekaj olja. Sline so tekle v potokih. Preostanek hrane je dala na krožnik.
In takrat se je zgodilo! V "mojo sobo" se je odpravila iskat skledo! Jeeeej! Jaz bom dobila za jest!! Čez brikete je dala tisto, kar je pripravila v
posodici.
In sva
jedli. A kaj ko je (pre)hitro zmanjkalo tiste dobre mešanice. Na dnu so bili pa samo še
briketi. Fuuuujjjj. Kdo bo pa jedel brikete, lepo vas prosim. Tsto "fejk" ribo.. Kar nej jih proba.
No mami je na koncu vseeno dala nekaj njenih ostankov še meni. Je jedla popolnoma
enako kot jaz. Samo zanič briketov ni imela. Sveda sem
polizala tisto kar mi je
dodala. Brikete (10 ?) sem pa pustila.
Zadovoljna z današnjim kosilom, sem se mami zahvalila z
noro igro. Se je ves čas smejala.
Zdaj pa s polnim želodčkom spim na mamini postelji!
Upam, da bo mami še kdaj kaj takega skuhala!
Pa en njam pozdrav!