mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 14:38:47

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 209492 krat)
0 članov in 16 gostov pregleduje to temo.
misha
nekaj malega že vem
Sporočil: 112

« Odgovor #555 : nedelja, 27.06.2004 : 14:54:06 »

Mi lahko prosim kdo svetuje, kje bi lahko v tem času kupil mladička Bullterierja v Sloveniji? Do sedaj sem uspel priti v kontakt samo s gospodom iz Ptuja, ki pa ima samo pupo, saj mu je fantek žal poginil  Cry

Po vsem prebranem (za pasmo se odločam že lep čas, zato sem prebral na stotine strani s bullterier tematiko) sem se nekako odločil, da bi raje imel fantka, kot pa pupo. Če kdo smatra, da se motim, naj me prosim popravi!

Hvala za informacije.

Živjo BadBull,
kolikor je meni znano se v kratkem pričakuje leglo na Ptuju (za e-mail malo pobrskaj nazaj po tem forumu), če pa je še kje kakšno pričakovano leglo, pa ne vem.
Drugače pa imajo v tem trenutku mladičke v Rijeki. Gospo lahko pokličeš na tel 00 385 51 21 65 50, mislim, da se bo še našel kakšen samček.
Drugače pa se lahko pridružiš lastnikom in ljubiteljem te pasme na naši spletni strani
bullies-slo.com, kjer zaenkrat deluje samo forum, v bližnji prihodnosti pa se bo stran opremila z vsemi uporabnimi informacijami.
Prosim sporoči, kako je bilo iskanje uspešno.

En lep bully pozdrav,        Eva

P.S.  
Aha, sem jaz malo pobrskala. E-mail je fenos@siol.net.
Upam da ni to ta isti iz Ptuja.
Logiran
zoey
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 142

« Odgovor #556 : nedelja, 27.06.2004 : 14:55:34 »

mislim,da trenutno ni nobenega drugega legla v sloveniji,se ti pa splaca vseeno na kinoloski zvezi prverit. ti pa svetujem,da se obrnes na forum:
http://bullies-slo.com/forum ,kjer je nekaj tudi international userjev in bo morda lhako kdo kaj svetoval.
Logiran
Daen
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 143

« Odgovor #557 : nedelja, 27.06.2004 : 14:58:17 »

Leglo je trenutno tudi v Avstriji pri psarni Laurelola's. Vec informacij lahko dobis na njihovi spletni strani http://www.bullterrier.at.
Logiran
Daen
nekaj malega že vem
Sporočil: 143

« Odgovor #558 : četrtek, 05.08.2004 : 22:01:37 »

07.07.2004 je privekalo na svet 7 bullterierčkov in sicer

2 fantka/ boy - črno/bel - blackbrindle?/white
1 fantek/boy - tigrast/bel - brindle/white
1 fantek/boy - bel z črnim monoklom - white with black spot

2 punce/girls - pšenična/bel - light brown/white
1 punca/girl - bela/white

Psički bodo za oddajo v začetku Septembra. Za informacije lahko kličete na 00 385 32 524069 ali GSM 00 385 98 809051, Ratko Suman.

Slike mladickov si lahko ogledate v TEJLE TEMI  (slike so na dnu)
Logiran
scanius
novinec
*
Sporočil: 3

« Odgovor #559 : ponedeljek, 09.08.2004 : 12:56:33 »

Pozdravljeni
Imam Ameriškega Pit bull terijerja starega 4 mesece...
Zanima me, kako ga naj navadim da hodi ob nogi in da ne vlece na vse strani...vedno ga kaj zanima...vem da je pes se mlad vem tud da obstaja ogromno knjig na to temo, samo me zanimajo iskušnje lastnikov te ppasme oz kako so rešili problem...
Hvala  Huh
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.407

« Odgovor #560 : ponedeljek, 09.08.2004 : 14:04:27 »

Pozdravljeni
Zanima me, kako ga naj navadim da hodi ob nogi in da ne vlece na vse strani...vedno ga kaj zanima...vem da je pes se mlad vem tud da obstaja ogromno knjig na to temo, samo me zanimajo iskušnje lastnikov te ppasme oz kako so rešili problem...
Hvala  Huh

Preberi si rubriko vzgoja http://www.mojpes.net/forum/index.php?board=6.  Wink
Logiran
tisssa
gost
« Odgovor #561 : torek, 17.08.2004 : 22:29:35 »

Sem čisto nova na tem forumu, zanima me pa zaenkrat le ena stvar. Koliko priblizno stane bullterier z rodovnikom in koliko brez?

Nimam se namena kupovati psa, informiram se le o cenah določenih kuzkov (poznam vse pasme,ki me zanimajo,pebiram vse,zato ne rabim drugih informacij), saj bom v naslednjem letu kupili novega člana druzine in ker imam na voljo le določeno št. denarja, si pač moram psa izbrati tudi preko cene...zal.

hvala za odgovor/e
Logiran
misha
nekaj malega že vem

« Odgovor #562 : torek, 17.08.2004 : 22:54:44 »

Sem čisto nova na tem forumu, zanima me pa zaenkrat le ena stvar. Koliko priblizno stane bullterier z rodovnikom in koliko brez?

Nimam se namena kupovati psa, informiram se le o cenah določenih kuzkov (poznam vse pasme,ki me zanimajo,pebiram vse,zato ne rabim drugih informacij), saj bom v naslednjem letu kupili novega člana druzine in ker imam na voljo le določeno št. denarja, si pač moram psa izbrati tudi preko cene...zal.

hvala za odgovor/e

Živjo,
kolikor jaz vem se cene gibljejo od približno 400 - 600 EUR- to je področje stare YU.
Bolj kot greš na zahod višje so cene od 1000 - 2000 EUR- je odvisno kako priznani so starši. Več ko imajo naslovov višje so cene.
Bi  pa lahko najdla kaj cenejšega v Madžarski ali pa Češka, Slovaška, Poljska, samo če preračunaš potne stroške, ti kaj dosti razlike ne ostane.
Paziti moraš na rejce, ker jih nekateri masovno parijo oz. vzgajajo in na kvaliteto niti ne pazijo. Potem imaš pa samo probleme in stroške. Saj si ne želiš kaj takega, a ne?
To leglo, ki je objavljeno na tem forumu je cena mladiča 500 EUR z export rodovnikom.
Do naslednjega leta pa boš, po informacijah, ki jih imamo, imela veliko izbire. Glede rodovnika pa se ponavadi dogovarjaš z lastnikom.
Spremljaj informacije na tem forumu in na naši bully strani: bullies-slo.com (forum), pa boš dobila informacije, ki jih želiš.

Lp,  Eva
Logiran
misha
nekaj malega že vem

« Odgovor #563 : torek, 17.08.2004 : 23:05:29 »

Pozdravljeni
Hvala  Huh

Z pit bulli nimam izkušenj, imam pa malo samosvojo bullterierko. Tudi ona pri tej starosti ni znala hoditi poleg. Če je na vrvici, še kar gre, če je pa spuščena pa gre stran, ampak je vedno nekje blizu, dokler ne pride kakšen na štirih nogah. Potem je pa veselje. Ampak tako kot je bilo prej je danes veliko bolje.
Malo sem jo odvadila vlečenja na vrvici in sicer da, ko vleče jo sunkovito cuknem nazaj (to mi je pokazal nekdo, ki ima malo več izkušenj). Nekateri prakticirajo,  da ko pes vleče se ustaviš in stojiš toliko časa dokler ne popusti itd...ponavljaš.
Mislim, da vsak najde svoj način, ker tudi psi imajo različne karakterje.
Drugače pa si sposodi kakšno knjigo o psihologiji psa ali kaj podobnega.
Absolutno pa se poveži z kakšnim ljubiteljem pit bullov, ki ima veliko izkušenj, da ne bo preveč napak.

Srečno, Eva
Logiran
tisssa
gost
« Odgovor #564 : četrtek, 19.08.2004 : 11:52:23 »

Še neki Smiley  kolk tezko/lahko je bullterierja vzgojit/socializirat v primerjavi z drugimi psi (recimo s šnavcerjem,al pa črnim ruskim terierjem). Me zanima sam zato, da si bom lohk ustvarla neko ˝sliko˝.

Pa prosim če mi poveste, na kaj bi še mogla bit pozorna,da ne bi kej zaj***** pr vzgoji tega kuzota?
Logiran
misha
nekaj malega že vem

« Odgovor #565 : četrtek, 19.08.2004 : 12:11:14 »

Še neki Smiley  kolk tezko/lahko je bullterierja vzgojit/socializirat v primerjavi z drugimi psi (recimo s šnavcerjem,al pa črnim ruskim terierjem). Me zanima sam zato, da si bom lohk ustvarla neko ˝sliko˝.

Pa prosim če mi poveste, na kaj bi še mogla bit pozorna,da ne bi kej zaj***** pr vzgoji tega kuzota?

Vsak pes je lahko socializiran do ljudi, otrok in do ostalih psov, če ga le naučiš tako oz. če ga vzgajaš v tej smeri.
Mlad pes se seznanja z novim okoljem, predmeti, živimi bitji, vonji.... in pustiti ga je treba, da se seznanja. Na začetku je moja Misha lajala na vse kar je bilo novo, ampak to je bilo iz strahu, potem to počasi mine.
Bolj previdni moramo biti samo z kakšnimi nežnimi majhnimi kužki, ker znajo biti bullterierji malo grobi v svoji igri, drugače pa ni problema.
Vzgoja bullterierja niti ni tako težka, samo več časa in potrpežljivosti potrebuješ. Pač je ta pasma malo bolj svojeglava, ampak ni krize.
Veliko se da napisati, pa nebi šlo vse tukaj gor.
Občasno se ljubitelji in lastniki bullterierjev dobimo v Zajčji Dobravi na travniku, ali pa gremo v Iški vintgar malo počofotat (velja za nas, ki smo iz LJ), pa se nam lahko pridružiš in v živo spoznaš naše ljubljenčke.

Lp, Eva
Logiran
tisssa
gost
« Odgovor #566 : četrtek, 19.08.2004 : 12:17:08 »

Imeli smo ze kar ene par psov in vsi so bili socializirani. Malce me pa le skrbi, da bi ga kaj pokronala in bi pes odrasel v nekega agresivnega cucka,ki bi ga potem morali dati uspavati. Mela bi groznga psa, ki bi bil v principu muca Smiley
Logiran
misha
nekaj malega že vem

« Odgovor #567 : četrtek, 19.08.2004 : 12:31:00 »

Imeli smo ze kar ene par psov in vsi so bili socializirani. Malce me pa le skrbi, da bi ga kaj pokronala in bi pes odrasel v nekega agresivnega cucka,ki bi ga potem morali dati uspavati. Mela bi groznga psa, ki bi bil v principu muca Smiley

Ja saj bullterierji so grooooozni mucki. Grin

Ti sporočim če se v kratkem kaj dobimo v Zajčji.

Lp, Eva
Logiran
Ghode
nekaj malega že vem
Sporočil: 235

« Odgovor #568 : četrtek, 19.08.2004 : 12:33:18 »

Mela bi groznga psa, ki bi bil v principu muca Smiley

Dve reči - Angleški Bulldog  Wink Zastrašojoći izgleda, ampak su takve mucice in mazice da ti je to za nepoverovati

Ampak moram reć da mi je bullterier poleg bulldoga najlepši pes in ga bi enega dneva hotel imeti, pogotovo v črno-beli barvi ali pa brindle. S tom pasmom sem se upoznal kot majhni deček ko sem gledal en star film v kterem je nastopal beli bullterier z črnim okom...enkraten pes je tisti bullterier  Wink
Logiran
tisssa
gost
« Odgovor #569 : četrtek, 19.08.2004 : 14:35:10 »

angleškega buldoga ne bi mogla met,ker je mal prevč miren,pa še vročine ne prenaša dobr,js bi pa psa na morje zraven vzela.

v zajčjo me pa 100% ne bo,sam hvala za povabilo Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.