mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 14:28:14

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 209467 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Focoso
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 767

« Odgovor #525 : petek, 18.06.2004 : 07:16:58 »

o glede temperamenta moram reči, da si zadela v polno Grin Ana kad čemo se vidjeti? možda dođemo na cicib zagreb septembra se mi čini da je.
dobro fajn se mejte
papa ana
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #526 : petek, 18.06.2004 : 11:18:17 »

Slovenske novice-danes, 18.junija-zadnja stran:

Citiram:

-------------------------------------------------------------------------------------------

MOČAN KOT KONJ

Triletni bulterier je med tiskovno konferenco o letošnji tajski pasji razstavi v Bongkoku, ki bo od 1. do 4. julija, pokazal, kaj je moč.
Rikšo s štirimi potniki, ki so skupaj tehtali več kot 200 kg, je povlekel kot za šalo. Le kaj bi se zgodilo, če bi se jih lotil z zobmi in močnim gobcem?

Pod sliko je pa še komentar:
Nista zaman strah in trepet...
-------------------------------------------------------------------------------------------

Mene prav moti, ko imajo bulčije za take grozote! Kaj ne vejo, da je vse odvisno od karakterja, lastnika, okolja?!

Logiran
Biby
nekaj malega že vem
Sporočil: 206

« Odgovor #527 : petek, 18.06.2004 : 11:24:05 »

Jessy, prav si napisala!!! Zaradi tekšnik člankov kot je ta je pa ta pasma na slabem glasu oz. zaradi takih nepoznavalcev kot je npr. moj oče. Sem rekla da bom nekoč imela bullterrierčka, pa mi je rekel '' O Joj Mateja samo te pasme ne! To so tolk agresivni in napadalni psi, boš imela same probleme''. Butec nori, kaj pa klobasa. Naj se najprej prepriča kaka je ta pasma pol pa naj mi pamet soli. A ni res. To so tam v njegovi službi sami poznavalci psov pa eden več ve kot drugi. Pol se pa raje ne ukvrajam z njim, pa si mislim svoje. Sem mu že sigurno 1000x obrazložila kakšni so cukerčki, pa še oddajo si je ogledal na animal planetu pa on še vedno svoje trdi, tako da sem kar obupala.

Upam pa da se bo v prihodnje bolje predstavilo to pasmo in da bodo ljudje videli, da ni strah in trepet, ampak da so tako ljubki kot vse ostale pasme in da je vse odvisno od človeka kako ga vzgoji, od karakterja in okolja v katerem živi!!!

LP, Mateja
Logiran
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #528 : petek, 18.06.2004 : 15:35:56 »

Hoj!

Upam, da bodo ljudje nekoč začeli misliti s svojo glavo in ne bodo slepo verjeli nekim člankom  Roll Eyes. Je pa to razmišljanje, da bi zaradi svoje moči lahko bil pes bolj agresiven  popolnoma zgrešeno. Mislim halo!?!  Angry To je potem tako, kot če bi rekli kaj bi vse lahko naredili ljudem tisti, ki npr. tekmujejo za Martina Krpana in podobni.

No, eno bolj vesela novica. V sredo 23. junija bo ob 17.00 na Animal Planetu oddaja o bulterierjih  Cheesy
Anči si še vedno za to, da ti jo snemam?

lp
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #529 : petek, 18.06.2004 : 20:44:14 »

Nadja ja snemaj mi plissssssssss
Drugače so mi pa danes v šoli že povedali za ta članek joj kako se govorice hitro širijo. Veste kaj poskušali bomo spremeniti mnenje ljudi o bulijih drugače pa me boli glavno da jaz vem da so corteki.
papa ana
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #530 : nedelja, 20.06.2004 : 18:28:20 »

Hi!
Obveščam vas, da je Lola na razstavi CAC Nagykanizsa v svojem razredu mladički dobila zelo perspektivno in se uvrstila dalje v best in show. Tam je osvojila 3. mesto.
kako pa je šlo vam?
papa, ana
Logiran
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #531 : nedelja, 20.06.2004 : 20:12:34 »

Čestitam a_n_č_i! Lola je res prava lepotička  Cheesy

Danes na razstavi v Portorožu sem videla kar nekaj bulijev  Cheesy. No "uspela" mi je ena fotka  Tongue Grin. Tisti razmazki so tam nameroma, da je slika bolj izvirna  Grin
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #532 : nedelja, 20.06.2004 : 21:38:21 »

To je Sad od willya, omi, swana ....... bratec. Tudi on je dosegel kar nekaj lepih rezultatov.
lp, ana
Logiran
Daen
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 143

« Odgovor #533 : nedelja, 20.06.2004 : 21:44:57 »

Danes na razstavi v Portorožu sem videla kar nekaj bulijev  Cheesy.  

In eden od teh je ob koncu takole pocival

http://freeweb.siol.net/dant3/arti_pavza.jpg

p.s.: na tvoji "umetniski" sliki se na desnem robu vidi moja noga Smiley

[slika spremenjena v povezavo; Mirc]

Logiran
Serial Thrilla
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 85

« Odgovor #534 : nedelja, 20.06.2004 : 23:04:13 »

Ana Čestitamo!!!!
Logiran
misha
nekaj malega že vem
Sporočil: 112

« Odgovor #535 : ponedeljek, 21.06.2004 : 07:41:14 »

Pozdravljeni vsi skupaj.
Z Misho čestitave Loli in Anči. Cheesy

Moja Misha je v Portorožu dobila naziv prvak mladih v svoji skupini, naprej pa nisve šle, ker bi dolgo trajalo. Vse skupaj je predolgo trajalo, pa smo šli kar domov. Saj veste doma me čakata dva moja moška.
Je pa Sad od Tanje in Davorja dobil prvak mladih, BOB in še v FCI III je bil tretji, zato čestitke tudi njim.
Naš Art pa tudi menda ni imel težav z privajanjem v ringu. Wink

Lp, Eva  
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #536 : ponedeljek, 21.06.2004 : 07:53:56 »

Hvala za čestitke tudi tebi in tanji čestitam Grin
Eva vam ni povedala, da mishi manjka samo še en naziv prm
( prvak mladih ), da bo zaključila šampionat!!!!!
lp, ana
Logiran
Biby
nekaj malega že vem
Sporočil: 206

« Odgovor #537 : ponedeljek, 21.06.2004 : 09:17:17 »

Ojla!
ANA in EVA vse čestitke za te dosežene rezultate včeraj.
Eva; a boš šla na razstavo v MB? Bo lahko tam Misha še tekmovala v razredu mladi? Dobro bi bilo a ne,da bi osvojile ta šampionat prvah mladih!!!
Dean; a Art je pa popolnoma omagal? Nisem vedela, da je šel z vama? Kako oceno si je pa on prislužil (hehe, saj vem da ni tekmoval)!?

LP, Mateja
Logiran
misha
nekaj malega že vem
Sporočil: 112

« Odgovor #538 : ponedeljek, 21.06.2004 : 10:46:10 »

Hvala za čestitke.
Sem vesela zaradi naziva, ampak po drugi strani pa nisem toliko zadovoljna, ker pravzaprav prave konkurence niti ni bilo. Hočem reči, da več kot jih je v neki skupini, bolj realno oceno dobiš. Res pa je da je tudi od sodnika odvisno, kaj gleda.
Malo sem bila presenečena nad tem sodnikom, ker je vsakemu izmed nas dajal malo čudne opazke oz. ugotovitve. Jih pa nebi želela navajati na forumu.
Z Misho bove šle v Trbovlje in najbrž tudi v MB, kjer bo tudi specialka za terierje.
Sem pa tudi zadovoljna kar se Mishe tiče, ker je v ringu (glede na to da je bolj živa) stala lepo. Res je da vaja dela mojstra.

Upam, da bo Daen kmalu dal slike v galerijo.

Lp, Eva
Logiran
Daen
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 143

« Odgovor #539 : ponedeljek, 21.06.2004 : 14:38:20 »

http://www.bullies-slo.com/galerija/
Logiran
Strani: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.