mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 22:55:07

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 209144 krat)
0 članov in 16 gostov pregleduje to temo.
zoey
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 142

« Odgovor #945 : četrtek, 02.02.2006 : 23:00:02 »

no,pa sem nekaj zamučkala Roll Eyes 1 ki ne dela in druga ki je sploh ni pa sta tule:

slika

slika

Logiran
bullyzone
rad pišem
Sporočil: 398

« Odgovor #946 : petek, 03.02.2006 : 00:07:10 »

Cheesy VSE NAJBOLJŠE Mango in njeni sestrici Tini tudi od nas! Cheesy

Lepe slikice!

Eva
Logiran
Focoso
odvisnež
Sporočil: 767

« Odgovor #947 : petek, 03.02.2006 : 01:58:38 »

Super slikice! Mango je imela pravo fešto Smiley Torta tudi zgleda okusna hihi. Bliža se tudi Lolin 2. roj dan in artov ter roj. dan mladičkov bully zone ( majo na isti dan ) tako da bomo v feb. spet na veliko praznovali!!!
Logiran
bullyzone
rad pišem
Sporočil: 398

« Odgovor #948 : petek, 03.02.2006 : 09:01:43 »

Citat
Bliža se tudi Lolin 2. roj dan in artov ter roj. dan mladičkov bully zone ( majo na isti dan ) tako da bomo v feb. spet na veliko praznovali!!!

Ja res, ne zgodi se dostikrat, da imajo psi (iste pasme, pa še v tako mali državici) na isti dan ROJSTNI DAN! Grin

Same fešte v Februarju!

Lp, Eva
Logiran
zoey
nekaj malega že vem

« Odgovor #949 : petek, 03.02.2006 : 12:14:57 »

Cheesy VSE NAJBOLJŠE Mango in njeni sestrici Tini tudi od nas! Cheesy

Lepe slikice!

Eva

Hvala tudi vam:)
Logiran
zoey
nekaj malega že vem

« Odgovor #950 : petek, 03.02.2006 : 12:17:00 »

Super slikice! Mango je imela pravo fešto Smiley Torta tudi zgleda okusna hihi. Bliža se tudi Lolin 2. roj dan in artov ter roj. dan mladičkov bully zone ( majo na isti dan ) tako da bomo v feb. spet na veliko praznovali!!!

Ja,zdaj imam že malo prakse in predvsem vem česa ne smem narest pri torti:)  Meni je edino žal,da je pri nas tako malo na voljo igrač,ki bi bile za bullčke primerne:( konge,nylabone in žoge imamo,ostalo pa se ne obdrži niti 5 minut...
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #951 : petek, 03.02.2006 : 13:15:54 »

Polona, v Ljubljani sem kupila za naše neko igračo ki se jo da tudi prek spleta kupit. Bom poiskala link pa ti dam. Piska in je iz močne gume, tako da ti garantiram da jo ne razcufajo. Moja dva sta terminatorja in igračka je še cela. Dala pa sem 1990 sit. Tudi kolegica s Floride ima za svojega bulčka to igračo in ravno ona je bila tista ki me je prepričala da jo kupim.
Bom še filmčke od tistega psa poiskala, ko se tudi igra s to svjo igračo pa postam linke.

Kaj so to za ene igrače kongi, nylanbone? mogoče poznam samo ne pod tem imenom.

Aja zaupaj nam še recept torte Wink
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #952 : petek, 03.02.2006 : 13:30:45 »

Evo našla sem! pojdi na ta link http://www.cleanrun.com/moreinfo.cfm?Product_ID=1423maš vse vrste teh '' CUZ - ov ''. Naši majo tega rdečega z rožički '' BAD CUZ '' in je res fajn zadeva Cheesy

Drugače pa sem vidla na netu kaj je to kongo.. Wink

LP, Anchy
Logiran
zoey
nekaj malega že vem

« Odgovor #953 : petek, 03.02.2006 : 13:49:31 »

U super Anči,bom pogledala.Mogoče veš,kje pri nas se to dobi?
Naylabone je pa ena najboljših igračk,ki jo lahko našim destroyerejm daš,nažalost se je pri nas ne dobi.
http://www.nylabone.com/default.aspx?pageid=111&prodID=57
gre za kosti,ki jih lahko žvečijo po mili volji,koščki,ki se odtrgajo so tako mali,da jim ne morej škodovat.Mi imamo te Galileo in se super obnese.
tako pa izgleda,ko jo bulček nekaj časa obdeluje:
klik
tisto črno je zaradi črnega tepiha Wink

Kong pa res priporočam,ker se z njim fino zamotijo,ko poskušajo ven dobit priboljške in lahko grizejo in žvečijo po mili volji in se ne uniči-najbolj pirmerni so seveda črni,ki so najmočnejši.Nujno pa kupi original in ne kakšen ponaredek,ker se v kvaliteti močno razlikujejo.

Logiran
zoey
nekaj malega že vem

« Odgovor #954 : petek, 03.02.2006 : 13:52:57 »

Aja še torta:)
Glavna ideja je iz mojpes teme o tortah.
Sem pa naredila tako:kupila sem pol kile govejih jeter,pol kile piščanščjega mesa in eno veliko konzervo tun v naravnem soku.
Jetrca sem najprej malo narezala-pa so bili kosi preveliki,zato sem jih malo pomiksala(temu koraku se poskušaj izognit,ker je res ogabno),jih popražila na malo olja,dodala piščanca narezanega na kose in konzervo tune in nekaj časa pražila.Nato sem dodala vovo,pustila da zavre in v vse to natresla polento in počakala,da se zgosti.Ko je bila zadeva kuhana,sem jo dala v dve skledi(za solato) in dala na hladno,da se je malo strdilo,nato pa obrnila zadevo na krožnik in okrasila.
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #955 : petek, 03.02.2006 : 14:16:27 »

Fino, morem poskusiti!! ( narediti seveda ne pojesti ha ha ).

Cuza sem kupila na ljubljanski razstavi pri tisti stojnici ko so imeli bosh. Mogoče pa lahko pogledaš v mr. pet ali pa tam kjer imajo bosha. Drugače pa sem ziher da bodo še na kakšni slovenski razstavi. Igrača cuz je kot kongo samo da ni votla, da se fajn kotali kot žoga, pa še piska zraven. Na deklaraciji piše naj bi si pes z grizenjem cuza masiral čeljusti, sam cuz pa ima okus in vonj vanilije Smiley piska pa fulll smešno hihi

Te kostke si kupila v mr. petu? morem še jaz it pogledat tele galilejo.

Ana
Logiran
zoey
nekaj malega že vem

« Odgovor #956 : petek, 03.02.2006 : 16:09:51 »

Nažalost teh nimajo,upam,da jih dobijo,imajo samo neke zelene,ki so za zobe pucat:(
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #957 : petek, 03.02.2006 : 17:45:00 »

Ja ja vem katere, pri mojih BT trajajo samo 5 min drage so pa kot vrag 990 mislim da so. Kje pa si ti kupila te Galileo?
Logiran
zoey
nekaj malega že vem

« Odgovor #958 : petek, 03.02.2006 : 18:02:12 »

Iz Amerike,sem pa skoraj prepročana,da jih imajo v Angliji tudi.
Če poznaš koga,ti mogoče lahko tam kupi in ti pošlje. Smiley
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #959 : petek, 03.02.2006 : 18:35:26 »

Poznam se bom pozanimala. Ja koliko pa so te potem prišle s tem pošiljanjem itd.?
Logiran
Strani: 1 ... 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.