mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 01.03.2025 : 21:38:00

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 217717 krat)
0 članov in 10 gostov pregleduje to temo.
Biby
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 206

« Odgovor #315 : petek, 28.05.2004 : 12:58:30 »

Zoey, ce se jutri dobimo (ce ne bo dezja) bom jaz prisela pokazat igraco, ki jo je Tilly dobila prvi dan ko je prisla k nam dobov. In sicer je hobotnica z vrvicami  in glava je iz malo trse plastike vendar je vseeno mehka za grizenje! To bi bilo idealno za ART. Bom prinesla pokazat, upam da se bom spomnila!!!

LP, Mateja

PS; Vprasaj v Trznici Koseze ce imajo hobotnico za pse (igraco) pa si jo oglej! Ce bos sla danes tja!!!
Logiran
zoey
nekaj malega že vem
Sporočil: 142

« Odgovor #316 : petek, 28.05.2004 : 12:59:21 »

tyra ze menja??lepo!
bomo sli se tja pogledat,ce majo kej bol mocnga...sicer pa mi ni jasno,kako je loh tisti pojedu,k men ze roke ful smrdijo,k se te kure dotikam,kolk mora bit sele okus ogaben... Undecided
Logiran
misha
nekaj malega že vem
Sporočil: 112

« Odgovor #317 : petek, 28.05.2004 : 14:37:33 »

Sad ču i ja morati pisati na slovenščini  Wink , he he nadam se da čete me razumeti he he

Mislim da je Jana mislila na Slovence. Saj so tudi oglasi  v recimo HR jeziku, pa so vseeno objavljeni.

Lp, Eva
Logiran
Biby
nekaj malega že vem

« Odgovor #318 : petek, 28.05.2004 : 15:07:37 »

Mislim da je Jana mislila na Slovence. Saj so tudi oglasi  v recimo HR jeziku, pa so vseeno objavljeni.

To tudi jaz mislim, da je Jana mislila da moramo slovenci pisati slovensko!!!

LP, Mateja Cool
Logiran
Biby
nekaj malega že vem

« Odgovor #319 : petek, 28.05.2004 : 15:53:47 »

Poglejte si to spletno stran>

http://wizardofclaws.com/bull.htm

LP, Mateja
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.449

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #320 : petek, 28.05.2004 : 16:09:03 »

Da ne bo dileme:
ja, moj medklic je veljal Slovenkam, ki ne pisete slovensko, temvec:

Citat:
meni se una kura zdi bolj mehka no un ježek ki ga ima lola saj nsi ga vidla v zajčji un ta vijolčen no je kar trd recimo ni tolko primeren za večje pse ker bi najprej tisto kar piska ven zbezali pol pa ježek ne bi bil več zanimiv. no ja psi so tudi različni enmu to paše drugmu spet drugače.

(brez pik, brez vejic in z okrajsavami - se je kar tezko prebit cez tvoje tekste a_n_č_i Grin)

Nikakor ni bilo misljeno glede pisanja Serial Thrilla, zato Ana, kar pisi tako kot do sedaj. Te vsi razumemo Smiley.
Logiran

misha
nekaj malega že vem

« Odgovor #321 : petek, 28.05.2004 : 16:20:39 »

Citat:
meni se una kura zdi bolj mehka no un ježek ki ga ima lola saj nsi ga vidla v zajčji un ta vijolčen no je kar trd recimo ni tolko primeren za večje pse ker bi najprej tisto kar piska ven zbezali pol pa ježek ne bi bil več zanimiv. no ja psi so tudi različni enmu to paše drugmu spet drugače.

(brez pik, brez vejic in z okrajsavami - se je kar tezko prebit cez tvoje tekste a_n_č_i Grin)

Nikakor ni bilo misljeno glede pisanja Serial Thrilla, zato Ana, kar pisi tako kot do sedaj. Te vsi razumemo Smiley.
Citat

Ha,ha, ha...   Joj, zdaj sem se pa res nasmejala Cheesy

Saj Anči ni za zamerit. Tudi jaz sem morala zeloooo počasi brati, dostikrat kar naglas, da sem razumela pogovorno SLO. Je pa res,da tudi mene  kdaj zanese in napišem kakšno pogovorno, drugače pa rajši pišem dokaj knjižno... ampak to spada kam drugam.

Lp, Eva
Logiran
Biby
nekaj malega že vem

« Odgovor #322 : petek, 28.05.2004 : 17:38:47 »

Pozdravcek!!!

Oglejte si te lustkane slikice:

http://www.volny.cz/hamentashen/obrazky/hu-hu%20coctail6.jpg

http://www.volny.cz/hamentashen/obrazky/cognac.jpg

Ta me spominja na Willya:
http://www.volny.cz/cesky.terier/obrazky/imagine4.jpg

Ta pa na Misho:
http://www.volny.cz/cesky.terier/obrazky/jade%20hamentashen3.jpg

LP, Mateja

Logiran
misha
nekaj malega že vem

« Odgovor #323 : petek, 28.05.2004 : 17:48:43 »

Ta pa na Misho:
http://www.volny.cz/cesky.terier/obrazky/jade%20hamentashen3.jpg

LP, Mateja

Citat

Ej Mateja, ampak bi res skoraj mislila da je Misha. Samo preveč na miru je, a se ti ne zdi.

Moram reči , da so mi najlepši tigrasti z belim, in pa beli z črnim flekom, najmanj pa izraziti tricolor.
Ampak to je stvar okusa.

Lp, Eva
Logiran
Biby
nekaj malega že vem

« Odgovor #324 : petek, 28.05.2004 : 17:54:51 »

Ojla Misha!!! Jaz sem bila vedno privrzenka belega bullterrierja z kako fliko. Vendar sedaj ko raziskujem po internetu se bolj kot prej za temi bullterrierji so mi pa vsi vsec!!! Ne morem se tocno odlociti kateri smo mi lepsi. Vsak je po svoje lep!!! Vendar ker si fant zeli belega sva se odlocila, da ko bova kupovala da si bo on izbral svojega najljubsega in ne jaz! Jaz sem izbirala pri Tilly, on naj pa pri bullterrierju!!!

Tisti na linkih so pa dobri a ne???
Meni so vsi vsec!!!

LP, Mateja
Logiran
_Tyra_
nekaj malega že vem
Sporočil: 159

« Odgovor #325 : petek, 28.05.2004 : 19:18:34 »

Ojla

Biby je omenjala tisto hobotnico... Vem, da jo imajo v Alerju (BTC, hala A), pa tudi v Kosezah.

Sicer je pa vseeno kam boš šla, ti samo povej, da rabiš kaj takega, kar je težje zgrizt - za Arta seveda  Grin

No.. ti bom tudi jaz prinesla slončka pokazat Smiley.

Sicer pa upajmo, da bo jutri vsaj kako uro sonce...

lep pozdrav
Logiran
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #326 : petek, 28.05.2004 : 19:39:27 »

Ojla

Jap.... sivo tigrasti kuža je AST, punčka, stara 3,5 mesece  Grin Ime ji je pa Tyra  Grin

Meni so bullterierji full všeč, pa sva se jim pridružili na pikniku  Grin. Naslednjič pa le pridi, ker je prav fajn imeti vse te lepotce okoli sebe  Grin Grin Grin

Oprosti, ker dolgo nisem odgovorila, nisem imela časa, malo sem pa tudi pozabila.
Nisem vedela, da je Tyra tvoja, ful je lepa Cheesy. AST-ji so mi zelo všeč pa tudi bulterierji niso slabi. Všeč so mi,ker so tako nenavadni, in bi rada katerega spoznala tudi v živo  Smiley

Jutri, ko imate spet žurke me žal ne bo, tako da mogoče pridem kdaj drugič, morda že celo v Hrušico na razstavo  Cheesy.

Biby slikice so res lepe, kar pripopaj še kakšno luštno povezavo  Wink
Logiran
Biby
nekaj malega že vem

« Odgovor #327 : petek, 28.05.2004 : 19:47:17 »

Nadja, tukaj ti prilagam še 3 linke s slikicami bullterrierjev:

http://www.volny.cz/hamentashen/obrazky/karmen%20se%20stenaty.jpg

http://www.volny.cz/hamentashen/obrazky/baileys3.jpg

http://www.volny.cz/hamentashen/obrazky/bath-sheba.jpg

LP, Mateja

P.S.: Bom še jutri pogledala za slikicami pa ti bom poslala linke!!!

Logiran
Focoso
odvisnež
Sporočil: 767

« Odgovor #328 : petek, 28.05.2004 : 19:56:46 »

Dobro Jana ne mislim se prepirati zaradi takšnih malenkosti in vem, da opravljaš samo svoje delo, ampak malo pomisli ali je ta zgorji teks res težko prebrati?Stara sem 16 let in pogovarjam se v neknjižni slovenščini.Tukaj se poskušam kar najbolj potruditi pisati slovensko, vendar včasih napišem kaj narobe. Mislim pa, da na ta forum hodijo tudi drugi, ki so mladi in razumejo kakšne majhne okrajšave kot so v zgornjem tekstu un,enmu,tolko,zbezali. Glede vejic pa: ostali preberjejo beselilo enako, če so vejice ali pa jih ni.
V prihodnje bom pisala tako kot si ti želiš, samo da ne bo nevolje.

LP, in brez zamere prosim
Ana
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.449

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #329 : petek, 28.05.2004 : 21:07:07 »

Draga a_n_č_i,

ob sodelovanju na tem forumu se zavedaj, da nisi sama, oz. nisi tukaj samo s svojimi prijatelji, s katerimi se razumes tako ali drugace, temvec je poleg tebe na forumu se vec kot 1000 uporabnikov, ki imajo pravico do ustrezne komunikacije. S pogoji sodelovanja si se sama strinjala, zagotovo te nisem v to silila jaz in te tudi ne nameravam vnaprej. Ze od vsega zacetka (zacetek leta 2001) veljajo enaki pogoji in le nekaj mladih deklic se je usajalo ob pravila in moja opozorila. Vsi ostali uporabniki se z njimi strinjajo, se vec, me celo sami po zasebni posti opozarjajo na popravke v tekstih, ki jih nekateri pisete.

Zato, ne razburjaj se nad mano. To ni moje delo, temvec je moj hobi. Preberi se kaj vec, kot le to temo. Tvojih 16 let ti ne daje dovoljenja, da tukaj pocnes stvari po svoje, kot tudi ne daje opravicila, da lahko imas tezave pri pisanju treh vrstic besedila v slovenscini.

Tudi zate velja, da ta forum ni navaden forum. Ce si z drugih forumov vajena pisanja v "prostem stilu", tu to ne bo slo. Potrebno se je prilagoditi vecini.

Ni potrebno pisati replik na tole moje pisanje. Ce je kaj za pripomniti, je v rubriki mnenja odprta tema Predlogi, kritike, pohvale 2.... Tukaj se nadaljuje tema o bullterierjih.
Logiran

Strani: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.