mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 01.03.2025 : 21:32:12

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 217715 krat)
0 članov in 9 gostov pregleduje to temo.
zoey
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 142

« Odgovor #285 : četrtek, 27.05.2004 : 20:11:52 »

art je pa prejle eni gumijasti kuri nogo odgriznu in jo pogoltnu Cry pa sem sla k veterinarju in so mi dali eno tekocino,da bo bruhal,pa je samo nekaj briketkov zbruhal Cry  
Logiran
Biby
nekaj malega že vem
Sporočil: 206

« Odgovor #286 : četrtek, 27.05.2004 : 20:25:05 »

Bogi ART!!! Sad
A to uni plastični kuri k cvili je nogo odgriznil!?
Pa si sigurna da jo je pojedel? Zato me zanima ker je samo briketke zbruhal!!!
Poročaj kaj se dogaja!!! Upam da bo vse naj bolj se izteklo!!!  

LP, Mateja
Logiran
zoey
nekaj malega že vem

« Odgovor #287 : četrtek, 27.05.2004 : 20:28:19 »

ja tocno tisti.zagotovo jo je pojedel,ker je nikjer ni bilo.po navodilu veterinarja sem mu dala se obilen obrok,potem pa tisto tekocino in nato je zbruhal samo del  briketov,vecine briketov in kure pa ne Cry
Logiran
Biby
nekaj malega že vem

« Odgovor #288 : četrtek, 27.05.2004 : 20:30:45 »

Zoey!!!
Mogoče pa še bo preostali del zbruhal! Kdaj pa je pojedel kuri nogo??? Kaj pa če ne zbruha, a mu lahko daš še dodatno dozo za bruhanje???

Veliko sreče!!!

Mateja
Logiran
Focoso
odvisnež
Sporočil: 767

« Odgovor #289 : četrtek, 27.05.2004 : 20:33:11 »

jaz tudi upam da bo vse najboljše ampak ali kaže kakšne znake da kaj ne bi bilo vredu? koliko noge pa je pojedel?menda ne cele? saj jaz pri loli tudi včasih najdem kakšno stvar v kakcu no ja samo je to čisto majhna tako da jo prebavi.
Logiran
zoey
nekaj malega že vem

« Odgovor #290 : četrtek, 27.05.2004 : 20:39:00 »

ne,zagotovo ne bo vec bruhal in sem klicala vet. in je rekel,da mu ne smemo dat vec tistega... pojedel je okoli pol sedmih.koscek je kar velik-recimo 3*3cm 'stopala' in kasen cm zravn se stegna, in me skrbi,da se mu bo kje zaštopalo. zaenkrat je vse v redu,bomo cez kaksen dan ali dva videli,ce bo kaj narobe...spet bomo podrobno drekce porucevali:)
Logiran
misha
nekaj malega že vem
Sporočil: 112

« Odgovor #291 : četrtek, 27.05.2004 : 20:41:11 »

art je pa prejle eni gumijasti kuri nogo odgriznu in jo pogoltnu Cry pa sem sla k veterinarju in so mi dali eno tekocino,da bo bruhal,pa je samo nekaj briketkov zbruhal Cry  

Živjo,
ko smo prevzeli Misho od Ratkota, nas je opozoril naj zelo pazimo, da ne pogoltnila kakšnega majhnega delčka od Kristjanovih igrač, ker se je zgodilo nekomu kateremu je Ratko prodal psa, da je pogoltnil en delček nečesa. Psa so morali dati na operacijo in tam so ugotovili, da je imel celo pretgan požiralnik. Pes ima zato trajne posledice in v najslabšem primeru lahko pogine.

Moj nasvet je, da kupita primerne igrače kot so: debele vrvi, gumjaste-polne žogice... v glavnem vse kar ne more odgrizniti. Sploh pa bodo začeli odpadati mlečni zobje in toje eno najhujših obdobij.Saj vesta da imajo bullterierji izredno močan ugriz.

Jaz  sem Mishi kupila vrv in pa žogico.

Upam da bo Art uspešno prebavil kurjo nogo.

Mateja  lepo da tudi ti prideš z ostalimi.
Lp, Eva
Logiran
Biby
nekaj malega že vem

« Odgovor #292 : četrtek, 27.05.2004 : 21:02:57 »

Ojla!
Upam, da bo ART to kurjo nogo prebavil na čim boljši način!!!

Zoey, čim manj skrbi in veliko sreče!!!

Sedaj pa v nabavo po žoge in vrvi!
Se spomnim ko sem jaz kupovala za Tilly igrače so mi tudi priporočali da naj kupim vrv zato ker grizejo zaradi mladih zobk. Pri 6 mesecih pa je dobila prvo latex igračko in sicer miško (Tilly je sedaj zelo navezana nanjo). Sej ko bo starejši bo po moje lahko imel potem igračko takšno kot je kura!!!

LP, Mateja

P.S. mi smo med vrvjo našli 4 mlečne zobke ki jih sedaj hranimo za spomin. Še vedno so lepi, sem jih glih zadnjič malo pogledala če so še OK, in če niso gnili!!!
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #293 : četrtek, 27.05.2004 : 21:22:21 »

ja zoey rajši mu kupi kakšnega ježka ki piska na to je moja lola najbolj nora. vrjatno zdaj na žogico še ne pali ker je še premajhen saj lola tudi ne bo pa kmalu žogica postala glavna igrača saj si videla misho kako je šla za žogico ko smo ji metali. no moje izkušnje z vrvmi so da jih lola na začetku sploh povohala ni zdaj jih že nekako bolj ampak ježek ki piska je number 1. ker une vrvi moram jaz loli skoz vleči pa ona meni nazaj tko da se morm non stop igrat z njo pri ježku se pa lahko sama igra. drugače pa zelo priporočam prekajena prašičja ušesa kar mojo lolo ful zamoti tako da imam pol kar nekaj časa mir pred njo.
lp,ana
Logiran
misha
nekaj malega že vem

« Odgovor #294 : četrtek, 27.05.2004 : 21:52:46 »

Sicer ne vem kakšno mnenje imate ostali, ampak te kure se mi zdijo grozne.
Slišala sem, da je bolje če ima pes igračo tako (vsaj to obdobje), ki ne spominjajo na ostale živali. Zgodi se, da pes zamenja igračo za kakšno pravo žival, potem moraš pa še, recimo, kure plačevat, doma pa jih imaš polno skrinjo Grin Grin.
Dobro, malo heca. Načeloma sem jaz bolj pristaš žogic ali pa palic.
Kar se tiče prekajenih ušes, pa bi jaz bankrotirala. Že tisto največjo kost (na koncu je vozel), ki sploh obstaja, je Misha pospravila v eni uri in pol. Malo več sem jih kupovala, ko so se menjali zobje.

ANA. Kdaj pa ti nameravaš biti na razstavi? Huh

Lp, Eva
Logiran
zoey
nekaj malega že vem

« Odgovor #295 : četrtek, 27.05.2004 : 22:02:20 »

mislim,da bi jezka tudi razgrizu,ker una kura je bla iz istega materiala...sej ma spago in zogico,samo sem mu hotela malo popestrit zadevo Sad
Logiran
misha
nekaj malega že vem

« Odgovor #296 : četrtek, 27.05.2004 : 22:20:04 »

mislim,da bi jezka tudi razgrizu,ker una kura je bla iz istega materiala...sej ma spago in zogico,samo sem mu hotela malo popestrit zadevo Sad

Ah, saj se vsi učimo. Wink
Sicer pa javi ko jo bo prebavil Grin

Lp, Eva
Logiran
Serial Thrilla
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 85

« Odgovor #297 : četrtek, 27.05.2004 : 22:44:35 »

mi krećemo oko 4,30 ako bi bilo gužve na granici ili slično... nikad se nezna  ako vas vidimo putem trubimo he he
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #298 : petek, 28.05.2004 : 07:36:44 »

mislim,da bi jezka tudi razgrizu,ker una kura je bla iz istega materiala...

meni se una kura zdi bolj mehka no un ježek ki ga ima lola saj nsi ga vidla v zajčji un ta vijolčen no je kar trd recimo ni tolko primeren za večje pse ker bi najprej tisto kar piska ven zbezali pol pa ježek ne bi bil več zanimiv. no ja psi so tudi različni enmu to paše drugmu spet drugače.

ana: mi boste willya pomagali na izložbi malo po bljeliti? i loli malo nos napudrati hehe.
znate šta se mi je dogodilo. lolo sam kupala sa onim šamponom super white jer piše da je za bjele i svetle pse. dva puta sam jo kupala sa tim a sada sam vidjela da lola postaje svetljija recimo bole žuta ne više rjava. joj nisam znala da se to tako hitro pozna sad neču nikad više sa tim šampoom kupati lolo.

lp, ana
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.449

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #299 : petek, 28.05.2004 : 08:06:37 »

Ostali forumovci imamo eno prosnjo - tiste, ki znate slovensko, pisite slovensko!
Pravila in pomoc na mojpesForumu -> 1. tocka.
Logiran

Strani: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.