Z Damjanom sva šla še na en UZ, in sicer v Stično. UZ je pokazal, da je šel kamen naprej
in da ima "le" še pesek, ampak ga je pa ogromno v obeh ledvicah. Po priporočilu sva šla v samostan Stična po čaj, ki razbija kamne, oz,. pesek veličine do 6 mm, on pa ima do 3 mm. Pater je zagotovil, da bo čaj 100% pomagal, in tudi res pomaga, bolečine so le še občasne-čuti bolj kot neko špikanje, napadi se niso ponovili.
Res sva vesela, poskusila sva vse, kot se reče od "fara do žandarja" al kako že
, in sva bila uspešna. To žensko v Stični pa nama je priporočila najina knjigovodja, zlata ženska
iz svojih izkušenj. Njej je ravno to pomagalo. Pa ko sva bila že tam, sva nakupila en kup čajčkov in sicer: za pomirjanje, za ledvice, za razbijanje ledvičnih kamnov, enega za mojo mami, in še neka semena.
Imajo vsega vraga tam
Bučkova bulica je enaka, nič ne raste zaenkrat, tako da ga ne bom še nikamor peljala. Ko bi vsaj ostala takšna, pa ne bo potrebno nikamor. Držim pesti na vse možne načine. Mogoče pa le bo kaj sreče
Tudi on je še ni opazil, kot da je ni. Tako da je zaenkrat vse v redu.
Sem pa vesela, da se je ogrelo, in na veliko razbijam kupe snega okoli hiše in vikenda, da bi se le vse skupaj čimprej posušilo, in bi na plan prikukale trobentice in zvončki. Pa tudi vse ostale lepe rožice
. Sem pa že videla trobentice in zvončke, tako da ja, tukaj je pomlad
Dovolj je bilo snega za to zimo. Mislim, da se vsi strinjamo, razen Bučka. On še išče sneg in se igra po njemu, je pa tudi edini pri naši hiši ki to počne.
Lynn, hvala
večkrat tako pristanem na tleh zaradi njega. V snegu je še v redu, malo hujše je, ko me potegne v blato.
Pa še zdaj sem malo shujšala, in me še lažje dobi na tla.