mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 23:10:45

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  Mešanci  |  Tema: Moj Bučko in naša Pika...pa še mucka se skrivata nekje...
Strani: 1 ... 165 166 167 168 169 [170] 171 172 173 174 175 ... 277   Dol
Natisni
Avtor Tema: Moj Bučko in naša Pika...pa še mucka se skrivata nekje...  (Prebrano 443257 krat)
0 članov in 14 gostov pregleduje to temo.
mešanka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 750

« Odgovor #2535 : torek, 04.09.2012 : 11:09:37 »

To bi bilo pa neprijetno srečanje, če ne bi zvedela prej, da pridejo drugi v apartma. Upam, da sta vseeno dobro izkoristila teden dni morja. Bučko in Pika pa sta bila najbrž vesela vajinega predčasnega prihoda Wink
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #2536 : torek, 04.09.2012 : 12:22:17 »

Ja, pa veš kako neprijetno  Roll Eyes, jaz mislim da bi se v tla vdrla.  sram Si predstavljaš kako ležiš na postelji, veselo npr. kadiš in piješ, pa samo zaslišiš ključe v vratih, kako en odpira, in hop, je že v spalnici  Shocked Grin (ja, zdej mi je smešno, ampak tam sem pa točno na to pomislila) Je bilo pa vseeno fajn, bilo je kolikor toliko lepo vreme, in ravno, ko sva morala (prisilno) domov, se je "sfižilo".  Tongue Sva se hecala, da sva bila izgnana iz otoka  Wink  Grin
Logiran
mešanka
odvisnež
Sporočil: 750

« Odgovor #2537 : torek, 04.09.2012 : 18:15:04 »

Branka, jaz si lahko v živo predstavljam to, ker ne bom nikoli pozabila, kako sem pred tremi leti prišla v NAŠO prikolico in srečala 6! meni še neznanih oseb Lips Sealed Fora je bila, da menda tudi stric sploh ni vedel, da je hčerka njegove ljubice v naši prikolici s prijateljicami. Rečeno je bilo, da je šla domov in, da je prikolica sigurno prazna. Pa se mi je že pri prijavi v recepciji čudno zdelo, kdo za vraga je to prijavljen. In ja, prijavljena je bila samo ena oseba, pred prikolico pa jih je sedelo 6 Shocked Jaz pa uletela s fantom in Tajo.
Logiran
pudelj
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.450

« Odgovor #2538 : torek, 04.09.2012 : 19:48:44 »

Škoda, da nista mogla izkoristit dopusta do konca. No, sta pa prej z Bučkom in Piko, to pa tudi nekaj šteje.
Logiran
Lynn
živim tukaj
Sporočil: 7.504

« Odgovor #2539 : sreda, 05.09.2012 : 02:15:11 »

Branka, sta pa Pika in Bučko toliko bolj vesela da si prišla prej domov, sploh če se je še vreme poslabšalo... Smiley verjamem pa da sta bila vidva razočarana, ko je treba prej domov iti... Wink
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #2540 : sobota, 08.09.2012 : 14:20:04 »

Ravnokar smo iz sprehoda. Danes smo se sprehajali sami trije, ker Damjana ni doma. Sta me še kar ubogala, še kar, ja  Tongue Sedaj ju malo pustim, da se najesta in malo počivata, nato pa se bomo česali, malo strigli in odstranjevali "ježke", katerih ima Buči polno v zavesicah na tačkah  Roll Eyes Pozneje bomo še malo noreli po pesjaku na vikendu in proti večeru pekli čevapčiče. Mogoče bomo celo prespali na vikendu.  Smiley

Je pa Pika včeraj popoldne spet malo stresla Bučka za vratno gubo Tongue, ona ga kar napade, če ji kaj ne paše, nimaš kaj, "opasna" baba  Cool Buči pa jo samo pogleda kot en lolek, češ, ti me kar daj, saj me nič ne boli.  Tongue In ni šans, da bi se ji kdaj postavil po robu, verjetno že ve, da je preveč težil.  Wink Take imamo pri nas, je pa super vreme danes, ravno pravšnje, mogoče celo malo pretoplo.  Smiley Uživamo.
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #2541 : sobota, 08.09.2012 : 17:20:51 »

Pa še nekaj utrinkov iz Paga  Smiley

Malo pred nevihto...

...sva sedela na skali, in pričakala strele...

...in ker ima človek na dopustu časa za prodajat  Tongue, sva jih fotkala...

Kaki  Smiley

Figa (smokva)

Prve dni je bilo morje kar razburkano...

...čez čas se je umirilo, in na vzhodu se je kazalo sonce...

...takšni dnevi so idealni za sprehode Smiley

...ter za opazovanje prijateljev galebov  ljubezen

Na najini terasi sta goloba spletla gnezdo. Samček je pridno nabiral vejice, medtem ko jih je samička skladala v lepo okroglo in lično zgrajeno gnezdece.  Smiley (to je bilo, ko sva bila prva dva tedna tukaj, ko pa sva prišla nazaj, pa so naju v gnezdu čakali trije mladi ptički) Sem res ful počaščena, da sta nama tako zaupala, da sta sklenila, da bosta mladičke vzgajala na najini terasi. Kaj takega še nisem videla tako od blizu  Smiley

Razgled iz najine terase  ljubezen

Nekega večera se mi je zdela Luna zelo posebna  Tongue in sem jo slikala

Tukaj pa še zadnji pogledi na meni tako ljubi otok Pag  ljubezen

...ter vožnja domov čez Velebit  ljubezen

..do naslednjega poletja  Kiss

Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #2542 : sobota, 08.09.2012 : 17:28:25 »

...zadnjo fotko sem zafrknila  Tongue
Logiran
Samješveš
midi
Sporočil: 485

« Odgovor #2543 : sobota, 08.09.2012 : 18:30:07 »

Lepe slike Branka !
Strele  Cheesy in Luna  Cheesy.
Logiran
Cats
živim tukaj
Sporočil: 7.266

« Odgovor #2544 : sobota, 08.09.2012 : 23:04:06 »

O, kakšne lepe slike Cheesy

Tisto pa ni kaki, ampak granatno jabolko Wink
Logiran
Lynn
živim tukaj
Sporočil: 7.504

« Odgovor #2545 : nedelja, 09.09.2012 : 00:13:39 »

Vau, krasne slikce Branka... Cheesy Cheesy res obožujem slike iz morja, luno si tudi ful dobr slikala,
hm, jaz vsako leto kar malce 'žalujem' za morjem in poletjem ko si prične jesen, ni ga čez počitnic na morju in toplih poletnih dni... Smiley
Logiran
mamaF
midi
Sporočil: 9.066

« Odgovor #2546 : nedelja, 09.09.2012 : 02:17:15 »

OOo, Branka, kako lepe slike Cheesy Joj, kar na morje bi šla!

Tam je pa granatno jabolko, ja. Pa tista "smokva" je tudi en okrasni grm, mogoče mu domačini rečejo smokva, to pa ne vem Smiley Sicer pa ti je noro dobro uspel posnetek lune, pa galeba, pa vse!
Logiran

Unikatne tablice in portretki
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #2547 : nedelja, 09.09.2012 : 08:54:01 »

Oooo, zdaj si mi pa lušte naredila - super fotke Afro Afro
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #2548 : nedelja, 09.09.2012 : 08:54:07 »

O, kakšne lepe slike Cheesy

Tisto pa ni kaki, ampak granatno jabolko Wink

Ou, tnx za informacijo  Smiley če verjameš ali ne, sem najprej pomislila, da je granatno jabolko, pa se potem premislila  Tongue, in napisala da je kaki.  Grin

Hvala vsem za pohvalo fotk  Kiss
Logiran
čarka
živim tukaj
Sporočil: 3.288

« Odgovor #2549 : nedelja, 09.09.2012 : 10:00:52 »

Zdaj, septembra, pa si tudi meni naredila lušte z morjem, sploh tam, kjer je obala, pa kamni, pa nikjer žive
človeške duše  Shocked Afro

Sicer pa same lepe fotke  bravo, sploh luna, kot da je slikana s kakšne vesoljske postaje  Cheesy
Logiran
Strani: 1 ... 165 166 167 168 169 [170] 171 172 173 174 175 ... 277   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  Mešanci  |  Tema: Moj Bučko in naša Pika...pa še mucka se skrivata nekje...
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.