mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 11:10:25

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  Mešanci  |  Tema: Moj Bučko in naša Pika...pa še mucka se skrivata nekje...
Strani: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 ... 277   Dol
Natisni
Avtor Tema: Moj Bučko in naša Pika...pa še mucka se skrivata nekje...  (Prebrano 442896 krat)
0 članov in 21 gostov pregleduje to temo.
fižolova župca
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076

« Odgovor #750 : sobota, 12.12.2009 : 22:52:44 »

Če dela to iz veselja, ga par dni zapored pelji z avtom k veterinarju Grin.
Malo te hecam Wink.
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #751 : nedelja, 13.12.2009 : 11:32:31 »

Hehe, ne bi nič takega naredila, da bi ga spametovalo, on veterinarje NARAVNOST OBOŽUJE!  Grin Izredno rad nekam gre, ni važno kam, samo da se v avtu pelje, če pa gremo do veta, pa še toliko bolje, saj bo dobil še briketke, in razne priboljške.  Cheesy Vedno mu dajo, pa gledajo ga, pa božajo, pa hvalijo kako je priden in lep pes  Roll Eyes Smiley Pa za njimi gre v skladišče, pa v operacijsko malo pogledat, pa igrajo se vsi z njim... Smiley Tako da, ne, ni dober nasvet, FŽ  Tongue Grin
Logiran
Lynn
živim tukaj
Sporočil: 7.504

« Odgovor #752 : nedelja, 13.12.2009 : 13:53:17 »

Imaš srečo, da gre Bučko rad k veterinarju Smiley, moj Sacha samo ko stopi v prostor in vidi kje je, se prihuli k tlom in se ne premakne več, ko pa zagleda veterinarja pa zančne vlečt proti vratom, čeprav razen tega da je cepljen, nikoli ni imel nobenih slabih izkušenj.. ampak on je itak bolj plašljive sorte, tako da se ni za čudit. Je pa Bonči tudi že dobil odpor do veterinarjev in ko je enkrat na kliniki šla mimo njega veterinarka in ga hotela pobožat je kar odskočil stran, revček se je najbrž vstrašil kaj mu bodo spet naredili..
Logiran
Speedy
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.334

« Odgovor #753 : nedelja, 13.12.2009 : 13:55:17 »

Imaš srečo, da gre Bučko rad k veterinarju Smiley, moj Sacha samo ko stopi v prostor in vidi kje je, se prihuli k tlom in se ne premakne več, ko pa zagleda veterinarja pa zančne vlečt proti vratom, čeprav razen tega da je cepljen, nikoli ni imel nobenih slabih izkušenj.. ampak on je itak bolj plašljive sorte, tako da se ni za čudit.
Kot da bi o Lesi pisala, samo da ona že vstopit noče. Cheesy
Bučko je pa pogumen fant, ga nič ne vrže iz tira. Smiley
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #754 : ponedeljek, 14.12.2009 : 11:40:15 »

Ful imam srečo, kar se tega tiče res, da ima Bučko prav vse, ampak res vse ljudi rad.  Smiley Zgleda, da smo mu že v prvič dobro predstavili gospoda v belem, in nima s tem prav nobenega problema. Obratno, zelo rad gre k njemu.  Smiley Upam, da ne bo rabil hodit, do sedaj je bil namreč zaradi bolezni le enkrat (no, pa enkrat, ko se mu je bulica za ušeskom naredila, pa je bila le zamašena lojnica), ko se je zelo slabo počutil, pa nismo vedeli vzroka. Takrat smo ga dodatno razglistili, pa je bil že po enem dnevu stari Bučko.  Kiss

Res moram pohvalit veterino, na katero hodimo. Vsa ekipa je super, res imajo radi živali, vedno mu kaj dajo (on bi se prodal za košček hrane  Wink), in tako nimamo nobenih problemov. Tudi ko gre po "pikico", je priden, prav tako Pika, sploh ne čutita, da ju je kaj doletelo.  Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #755 : ponedeljek, 14.12.2009 : 13:16:34 »

Branka, je kaj snega pri vas, moj Sacha in Bonči sta se že igrala na vrtu.. Cheesy
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #756 : ponedeljek, 14.12.2009 : 13:39:19 »

Ful ga je  Cheesy smo veseli! Imam slikce, pa ne vem, kam jih naj naložim, k shrani.si ne dela... Undecided
Logiran
Speedy
tukaj sem doma
**

« Odgovor #757 : ponedeljek, 14.12.2009 : 14:40:11 »

Lahko jih meni pošlješ, jih bom dala na mojalbum in semle prilimala. Wink
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #758 : ponedeljek, 14.12.2009 : 14:43:00 »

Maja3000, zakaj pa misliš, da meni noče nalagat slika na mojalbum ? Imam vse narejeno, ko pa hočem sliko dodat, je pa ne morem. PA sem tudi javo dol potegnila... Undecided
Logiran
Speedy
tukaj sem doma
**

« Odgovor #759 : ponedeljek, 14.12.2009 : 14:54:34 »

Hm, ne vem, nimam idej, zakaj ti ne dela. Sicer pa jaz delam po takem postopku:
se prijavim na mojalbum, kliknem 'nov album', vpišem ime albuma (npr. Bučko), kliknem na gumb 'Shrani', nato se prikaže Java okno. V tem oknu kliknem gumb 'Run' in prikaže se nova stran. Na tej strani so na levi vse mape računalnika, s katerih nato dodam slike (slike potegnem v okno na desni). Ko imam izbrane/dodane vse slike, kliknem še gumb 'prenesi fotografije'.
Meni vse ok dela, res ne vem, zakaj tebi ne. Mogoče pa program zahteva novejšo verzijo Jave? Hm, res ne vem. Aja, drugače pa imam Windowse 2007.
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #760 : ponedeljek, 14.12.2009 : 16:14:25 »

Maja, vse sem probala...pa se mi ustavi že pri okenčku od jave, nimam ga... Undecided pa jutri. Nekako bom že, drugače jih pa tebi pošljem. Pa hvala za trud, si mi lepo opisala postopek  Smiley
Logiran
Speedy
tukaj sem doma
**

« Odgovor #761 : ponedeljek, 14.12.2009 : 16:19:56 »

Malenkost. Wink Če ne bo šlo, mi jih pa kar pošlji. S skupnimi močmi bomo že spravili Bučka, Piko in mačkona semle. Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #762 : ponedeljek, 14.12.2009 : 16:29:57 »

Zakaj jih pa direktno iz računalnika ne prilepiš sem (samo da niso večje od 50kb)? Greš pod 'druge možnosti', 'prebrskaj' in izbereš slikco iz svoje zbirke na računalniku ter samo še kličneš gumb 'sporočilo' pa je! Wink
Logiran
Speedy
tukaj sem doma
**

« Odgovor #763 : ponedeljek, 14.12.2009 : 17:02:29 »

Aha, tako sem jaz do zdaj delala. Smiley Zdaj sem pa ugotovila, da je tudi prek povezave na sliko zelo enostavno (ali pa še bolj enostavno) prikazat jo tule. Wink
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #764 : torek, 15.12.2009 : 10:03:24 »

Nekaj je uspelo, na facebook-u sem jih objavila. Sicer so samo te štiri od Bučka, kako on je kosti na snegu:  Smiley

Leži na snegu, in gloda kost. Sneg pa pada po njemu.  Smiley Čisto značilno zanj  Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 ... 277   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  Mešanci  |  Tema: Moj Bučko in naša Pika...pa še mucka se skrivata nekje...
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.