mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 24.03.2025 : 05:14:53

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  Mešanci  |  Tema: Moj Bučko in naša Pika...pa še mucka se skrivata nekje...
Strani: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 277   Dol
Natisni
Avtor Tema: Moj Bučko in naša Pika...pa še mucka se skrivata nekje...  (Prebrano 462918 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
branka
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 8.174

« Odgovor #435 : petek, 10.07.2009 : 13:06:09 »

Branka, krasne fotke krasnega muca in zelenega ozadja.
Me kar firbec, kje ste, da imate srečo in možnost občasnega spuščanja mucolinkov na zrak.

Na dolenjskem, pod visokim hribom, cesta makedamska, prometna cesta daleč stran...pa me še vseeno lahko skrbi...saj veste kako je, da nesreča nikoli ne počiva... Undecided

moonbeam, a 2:2:2 pomeni, da moram posvojiti še dva otroka ?  Roll Eyes  Grin Ja, očki so pa super. Sva šla kar dvakrat k veterinarju, ker se mu v prvič niso ravno lepo zdravili. Predvsem levi je bil bolj problematičen.

Cats, samo da je ne bo preveč  Grin sladkorna je namreč zelo smotana bolezen  Wink Grin
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #436 : nedelja, 12.07.2009 : 22:19:01 »

A dej branka, žal je cukr nalažje dostopna droga na svetu Roll Eyes. In ti nam vsakdanjo dozo še povečuješ Shocked
Bomo naredili overdoze tukaj na mojpesu Cheesy
Lepiiiii ste!!!!
Logiran
Lynn
živim tukaj
Sporočil: 7.504

« Odgovor #437 : ponedeljek, 13.07.2009 : 12:56:32 »

Živjo Branka, veš kaj sem te hotela vprašat, če ima tvoj Bučko tudi ful rad morje, ker jaz sem bila letos na morju kr malo presenečena ko Sacha ni hotel priti iz vode Shocked, je tko skakal in čofotal, da sem se že ustrašla da ne bi kam odplaval. Ga je bilo pa prav luštno gledat Cheesy, ker Boni se tko izogiba vode, njemu je pa najbrž vroče in pol prav uživa v lepo hladnem morju.

Lp, Sara Wink
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #438 : ponedeljek, 13.07.2009 : 14:34:19 »

Lynn, žal ne obožuje vode, jo ima pa rad. Samo plaval pa ni še nikoli... Undecided samo tačke namoči, pa do trebuščka gre v vodo.  Smiley

Še mal cukrčka:

Uživajte in se sladkajte  Wink Kiss
Logiran
aska2005
živim tukaj
Sporočil: 3.672

« Odgovor #439 : ponedeljek, 13.07.2009 : 14:37:16 »

Spet luštne slikce, sploh prva in druga sta mi všeč Smiley
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #440 : ponedeljek, 13.07.2009 : 15:35:10 »

Hvala, aska2005, jih bom še objavila, imam še takšnih lepih  Smiley Wink Je bila pa ta punčka na spodnji slikici prvič pri nas, in prvič je videla Bučka, ampak je šla sama od sebe do njega. Njeno in njegovo navdušenje vidite po obrazkih  Kiss Smiley

Lynn, Bučko ne obožuje vode, jo ima pa rad. Plaval pa še ni nikoli - noče.  Undecided Tačke pa zelo rad namaka, in gre do trebuščka v vodo, naprej pa ne.  Smiley
Logiran
nezzek
živim tukaj
Sporočil: 4.483

« Odgovor #441 : ponedeljek, 13.07.2009 : 17:05:56 »

Super slikice!  Kiss
Tako lepo je pobarvan tale tvoj mačji lepotec.  Kiss In pasji tudi  Wink
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #442 : ponedeljek, 13.07.2009 : 21:38:47 »

Super slikce, Bučko je pa itak car! Kiss Kiss Wink
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #443 : sreda, 15.07.2009 : 11:55:27 »

Jaz grem pa v petek na morje. Sem sestavila seznam za fantove starše, kako naj ravnajo z mojimi živalcami  Smiley saj vem, da jim ne bo nič manjkalo, pa vseeno, saj sami veste, me malo skrbi. Fant mi pravi, da bom že prvi dan stokala na morju, kako so kaj živalce, ampak ne bom. Saj vem, da bo za vse poskrbljeno. Malo bodo morali pa tudi potrpeti  Wink Saj bom kmalu nazaj. V roku 10 dni najkasneje.  Smiley

Lepo se imejte ta čas!  Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #444 : sreda, 15.07.2009 : 12:30:18 »

Lepo se imej tudi ti in pobožaj Bučkota v mojem imenu! Wink
Logiran
nezzek
živim tukaj
Sporočil: 4.483

« Odgovor #445 : sreda, 15.07.2009 : 13:10:24 »

Uživaj na morju Wink
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #446 : sreda, 15.07.2009 : 13:16:32 »

Uživajte, boste verjetno imeli vroče. Bo pa vsaj topla voda Smiley Smiley
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #447 : sreda, 15.07.2009 : 13:22:13 »

Hvala vsem  Smiley Lynn, tebe pa Bučko nazaj pozdravlja  Smiley Se zelo veselim vročine, jo imam rada in jo z lahkoto prenašam  Smiley tudi vi uživajte!  Kiss
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #448 : sobota, 25.07.2009 : 09:53:29 »

Nazaj iz morja... Undecided vročina je bila neznosna, v četrtek celih 40 stopinj  Shocked pa še v takšnem kampu sva kampirala, da ni bilo veliko sence, oz. nič. Kdor pozna otok Pag, ve o čem govorim. Ampak na koncu mi je pa vedno žal, ko pridem domov. Sem pa vesela, ker se vračam na Pag v septembru, takrat bo super vreme. Vsi domačini pravijo, da v 7 in 8 mesecu nimaš na Pagu kaj veliko za početi, ker je vročina res prevelika.  Smiley

Bučko in Pika sta bila lepo preskrbljena, mucka pa prav tako, sem jih pa pogrešala od prvega dneva naprej.  Roll Eyes Sem pa v kampu spoznala enega psa Medota, in je bil kot najin. Bil je od lastnika kampa. Ta lastnik je imel kar 4 pse. Imam tudi sliko od svaljkca Medota  Grin kakšen luškan pes je to, hehe. Glavo popolnoma ovčarsko, telo tudi kompaktno in dolgo, le tačke kratke kot od jazbečarja.  Grin Ma luškan mešanček, pa prijazen, še drek, ki sva ga imela zraven šotora nama je pojedel.  Huh Jaz ga pa podim stran, potem pa pomislim, vsaj smrdelo ne bo več. (sem pa žleht  Tongue, ampak res  sram ). V kampu pa tudi toliko zajčkov, jaz sem naprej mislila, da je zajček lastniški, pa pomislim, kdo pa je zajčka s seboj na morje pripeljal  Grin ampak zajčki so bili avtohtoni prebivalci. Zjutraj ko si se zbudil (ampak si sem moral hitro, tam do 7 ure), si jih videl ogromno. PA niso se kaj veliko bali, le distanco si moral držat, in si jih lahko opazoval zelo dolgo. So bili pa tudi klopi  Shocked in to ogromni. Da ne napišem, kam ga je moj fant dobil, velikega, kot da je živalski.

Če pa potegnem črto pod celim dopustom, pa je bilo zakon. In le to je sedaj še važno.  Smiley
Logiran
pudelj
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.451

« Odgovor #449 : sobota, 25.07.2009 : 11:56:11 »

Lepo, da sta uživala na morju. Sedaj pa je treba vse živalce pocrkljat za vse dni nazaj ko se niste videli.
Logiran
Strani: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 277   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  Mešanci  |  Tema: Moj Bučko in naša Pika...pa še mucka se skrivata nekje...
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.