mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 08.11.2024 : 22:25:55

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Pekinezer - čvek
Strani: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 48   Dol
Natisni
Avtor Tema: Pekinezer - čvek  (Prebrano 117112 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
kaja
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #90 : nedelja, 13.11.2005 : 21:32:03 »

Dobrodosel BRT! Wink Wink Daj kaksno sliko, da vidimo to malo bitje. lp
Logiran

leni
rad pišem
Sporočil: 271

« Odgovor #91 : ponedeljek, 14.11.2005 : 14:37:14 »

Živjo BRT! Lepo da si se nam pridružil. Kakšno slikco pa res dodaj saj tako rada gledam slikce teh malih bitij.
Marička kaj pa je bilo s Kalom? Upam da je zdaj vse uredu in da že veselo maha z repom Wink.
lp
Logiran
BRT
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 6

« Odgovor #92 : ponedeljek, 14.11.2005 : 17:21:24 »

Evo našega Mufka,joj upam da mi je tole uspelo z mojim albumom.

http://mufko.moj-album.com/
Logiran
leni
rad pišem

« Odgovor #93 : ponedeljek, 14.11.2005 : 21:35:11 »

Joj kok je luškan. Sam ma dalša ušesa kot naša a to je vseen ali je kej določen Huh? Drugače je pa res pravi cotek pa podobne barve je kot Tai-Či!
Logiran
marička
nekaj malega že vem
Sporočil: 148

« Odgovor #94 : torek, 15.11.2005 : 01:43:09 »

Ja, jaz sem tudi takoj opazila, da sta podobne barve! BRT, lepega mufkota imaš!
Joj Leni, Kal se je zastrupil s hrano! Ker noče jest samih briketov (beri je razvajen) mu moja mati vedno nekaj primeša zraven. In v četrtek mu je primešala ribo, ki smo jo imeli v sredo za večerjo! In jaz pridem domov ob dveh zjutraj in celo stanovanje pobruhano! Groza, mislim, da je bruhal sigurno 10x! Tako je bil zmatran, da se je kar tresel. In potem je bil tak cel vikend in nič ni hotel jest, zdaj pa ima ful hudo drisko! Grozno res! Je dobil neko zdravilo, ki se ga da v vodo, pa noče pit tega! Tudi je ful ful malo! Prav smili se mi, je kar zmatran, predvsem ga zvečer udari! Ne vem več kaj naredit, greva jutri še enkrat k veterinarju!
Logiran
leni
rad pišem

« Odgovor #95 : torek, 15.11.2005 : 20:32:50 »

Joj revček razvajeni. Držimo pesti in tačke da bo kmalu vse uredu.
Logiran
marička
nekaj malega že vem

« Odgovor #96 : sreda, 16.11.2005 : 00:19:52 »

Evo, danes je vse v redu, samo je ful shujšan. Ovratnica mu je kar prevelika ratala. Zdaj je dobil neke vitaminčke, suhec en! Pa tako lepo postavico je imel sram. Mah, saj bo hitro nazaj dobil, samo upam, da je zdaj nehal in bruhat in driskat. Tek je že dobil nazaj, tako da juhuhu, drugače pa od četrtka ni nič jedel, sem mislila, da se mi bo zmešalo. Sem ko en zombij, ker ponoči hodim gledat, a je v redu ali ne! No, saj pravim, danes izgleda vse OK. Hvala za tačke Wink
Logiran
leni
rad pišem

« Odgovor #97 : sreda, 16.11.2005 : 14:55:41 »

No sam da je Kal v redu. Zredil se bo pa gotovo kmalu glede na to da so pekinezerčki kar precej požrešni.
Lemmy a ste že kej nestrpni ker se približuje čas kotitve? Upam da ne bo nobenih zapetov in da bo mamica srečno prestala vse skupaj in da bojo mladički zdravi tko da vam vsem skupaj želim veliko sreče Wink.
lp
Logiran
BRT
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 6

« Odgovor #98 : četrtek, 17.11.2005 : 22:10:02 »

živjo!
No naš Mufko je končno začel počasi lulati zunaj samo kakšna lužca se še najde tu pa tam,ampak kakati pa nikakor noče,smo lahko z njim še tako dolgo zunaj pa noče ko pridemo domov pa takoj opravi,pa ne vem glede briketov ,sploh jih noče več jesti ali je mogoče zaradi zob ki jih menja ali je kaj drugega jih bom malo v mleko namočil da ne bodo trdi pa bom potem videl.

l.p.Rok
Logiran
marička
nekaj malega že vem

« Odgovor #99 : petek, 18.11.2005 : 00:23:40 »

Hmm, jaz s kakanjem zunaj nisem imela problema. Vsakič, ko se bo zunaj pokakal, mu daj nagrado in ga fuuuul prehvali. Pa saj itak vidiš, kdaj se pokaka, pa ga tarat pelji ven. Ko je bil Kal majhen, sem vsakič po jedi skoraj tekla ven, da me ni prehitel! Ali pa sem se začela oblačiti, da ni imel časa iti na papir, ker je okrog mene skakal, he he. Saj bo hitro povezal sprehod z opravljanjem potrebe, nagradice pa delajo čudeže!
Hmmm, jaz imam z briketi še zdaj velike probleme. Sploh jih noče jest in z raznim dodajanjem se zgodi  sram - beri zgoraj! Ko je bil malu, sem mu dala malo juhice zraven, da so se napojili, itd. samo se je po moje zaradi tega razvadil. Kupi mu tiste najmanjše - Junior za male pasme. Ker če ga boš zdaj razvadil, kot sem jaz Kala, ti nič ne privoščim. Ravno jutri grem po nov paketek, pa ne vem, katere naj zdaj kupim, grrrr. Aja, po moje je boljše, če jih namočiš z navadno vodo, kot pa z mlekom!
Logiran
lemmy
novinec
*
Sporočil: 49

« Odgovor #100 : petek, 18.11.2005 : 11:53:50 »

Pozdravljeni,

Liza je v noci s sobote na nedeljo skotila dva mladicka. Prvi zal ni prezivel, ker je prisel ven z ritko naprej in se je zataknil z glavico. Liza se drugace odlicno drzi. Izjemen materinski nagon, saj mladicev skoraj ne pusti samih. V nedeljo smo imeli nekaj letanja okoli veterinarjev, da smo se prepricali, da je s psicko vse OK.

Slike so na njuni domaci strani, ki je nekoliko posodobljena:

Med galerijami so tudi mladicki.

lp,
Gregor
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #101 : petek, 18.11.2005 : 11:59:32 »

Srčkane pikice  Wink. Že imate kakšna imena v mislih? No, želim vam čim več veselja s kepicami  Smiley....

lp
Logiran
lemmy
novinec
*

« Odgovor #102 : petek, 18.11.2005 : 12:39:07 »

Srèkane pikice Wink. Že imate kakšna imena v mislih? No, želim vam èim veè veselja s kepicami Smiley....

Ojoj, ne vem, ce si jih upam poimenovati, ker me je strah, kako bom prenesel njihov odhod.

Hvala za vase lepe zelje.

lp,
Gregor
Logiran
leni
rad pišem

« Odgovor #103 : petek, 18.11.2005 : 15:22:06 »

Lemmy čestitke! A pol sta zdej 2 mladička al en? Kakšnega spola pa so? Drugače so pa res srčkani. In vse čestitke tudi mamici ki je tako zelo pridna. Kaj pa Fičota ste že spustil k mladičkom?
Logiran
lemmy
novinec
*

« Odgovor #104 : petek, 18.11.2005 : 18:33:08 »

Pozdravljeni,

imamo eno psicko in enega psicka. Oba se lepo zdravo redita in pogresata Lizino prisotnost, ce se jima samo malo odalji.

Za Ficota nas je v zacetku skrbelo, vendar sploh ne povzroca skrbi! V zacetku si sploh ni upal priti v sobo, sedaj pa se ze previdno sklanja cez stranico skate, v kateri domujejo mladicki. Pa se to le takrat, ko Lize ni noter Smiley

lp,
Gregor
Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 48   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Pekinezer - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.