Uohooo, Missy lahko rentamo komu, ki ima zateženega mladiča in rabi nekoga, da ga bo v red spravil
Danes smo šli na obisk k bratrancu bassetu jr., ki zna bit tečen in pri tem vztrajen kot strela
Missy mu je že takoj na začetku uspela v rekordnem času dopovedat, da se starejšim sestričnam NE teži
in to popolnoma brez fizičnega kontakta, se razume. Samo z nazorno uporabo pesščine
Potem pa je hotel najedati, ko je ona dobila svojo kostko za glodat. Olala, tam pa ni bilo več heca - ko je v igri hrana, se vse prijateljstvo in obzirnost neha. Kljub Mickinemu dopovedovanju naj tamali neha, nekako ni hotel ubogati in potem je pokazala vse svoje sposobnosti prepričevanja tudi bolj od blizu
. Mali je zacmeukal, jaz pa sem potem za vsak slučaj obema vzela kosti, da ne bi bilo kaj narobe
Sta se pa drugače fuuul igrala, sta imela prave pasje žure
Mali je po karakterju pravi flegmatični car in bi bil majka za nekoga, ki bi s psom želel delat, ne pa se samo crkljat. Ko sem prišla, sem malo zacmokala in ga poklicala k sebi, kot sva trenirala ene tri tedne nazaj. Aktivacija je bila momentalna
in priletel je takoj, se vsedel in čakal na priboljšek
. Car, res, samo delat bi bilo pa treba sistematično in neprestano