Bljak, da poročam jaz vam o preteklem tednu
Najprej je moja me nekaj valjala po kavču, kar je sicer super, ampak jo je začelo v luft metat, ko mi je pogledala v gobec. Tam sama ena rdečina, ker sem zanemarjana in nevzdrževana, naj me pride kdo iskat, ker tole pa prov ne morš
.
Vnete dlesni in nagravžen kamnolom na mojih sicer prelepih tadolgih tazgornjih zobeh, ter povsod drugje po čekanih. Najprej si natakne un beli naprstnik in drgne z eno mačjo pasto, ki je bajdvej uibr mljask
in je vsaj le ta v uteho bri brskanju po gobcu.
Ker se nič ne premakne, leti moja šefla v kopalnico in odpre ganc novo vijolično princeska zobno ščetko od tamale, ki faše živčnega, ker ima pač eno stvar na zobne ščetke
. Ko tamalo pomiri, da bo kuj jutr prec letela v trgovino ji kupit novo, mi začne prčkat tam po gebisu in to ponovi še naslednji dan. Pol tretji dan pribremza domov in kar s prsti gnjavi moj kamnolom, ko se z vsakega zgoraj omenjenega čekana odkruši ena velika skala, moji pa se ena zvali od srca. Povzročile vse tele skale so en manjši potres v osrednji Sloveniji. Rdečine ni več, lepa roza se zdaj zablešči ob vsakem mojem nasmehu iz gobca.
Pol ji svane, da me že celo zimo ni skopala, da o dlakah, ki se svaljkajo po kotih niti ne govorimo.
Pa zadužim česanje brez skafandra, kopanje v topli vodi, pa fenanje in zraven poslušam, da najprej smrdim po umazanem cucku, pol pa po mokrem cucku. Je pa en zaželen stranski učinek tegale kopanja - pomita banja v kopalnici in bebav nasmeh na faci od šefle (če je to zaželeno, ne vem
).
Ma nej me zdej tista kura iz sosednje teme brcne, pa res ne vem, kaj je zdej prov in kaj ne
...
En skopano zbegano kamnolomni pozdrav od vaše SVETLEČE in DIŠEČE Missy
!