Po neprestanem boju z alergijo,ki očitno ni bila le to, nas je danes ponoči zapustila naša Pinky. :cry:
Odšla je tiho, da noben ni vedel do jutra.
Grizem se ker nisem prej posumila na kaj drugega..Danes naj bi šle na pregled krvi, a očitno prepozno. A se je samo meni zdelo da je bila bolje? Ali je bilo to samo zaradi vseh dodatkov v zadnjih tednih?
Sprašujem se ali ni bila mogoče kriva tudi kakšna dedna bolezen...Alergija je očitno izbruhnila kot posledica nečesa drugega.Žerem se kako nisem opazila nobenih znakov, saj je bila včeraj ista kot vse dneve.bila je po naravi bolj umirjena in nerazigrana..
Jezna sem na sebe, na veterinarje,ki so mi še včeraj rekli naj počakam če se bo po terapiji kaj spremenilo, pa sem vseeno klicala drugam in jo naročila.jezna sem na šteperje,ki nikoli ne pomislijo,kaj vse prenesejo na mladičke..naj mi še enkrat kdo reče da: Zakaj pa ne? :evil:
Sej vem da nakladam, ampak še vedno sem v šoku,čeprav sem izjokala vse solze... :cry:
Draga Pinky po čivaj v miru in upam, da nisi preveč trpela, pa da ti je zdaj veliko lažje...:*

Zbogom ljubica...