Lep pozdrav vsem skupaj!
Najprej... ČESTITKE vsem, ki ste se spet več kot odlično izkazali na razstavi v Vrtojbi!!! "Jolyans ekipa" je spet "razturala"
, očitno pa tudi vi Kalsang s Pamiko.
Jaz pa sem se ta vikend (več kot zadovoljna) vrnila s 1. obiska oziroma ogleda svojega bodočega lepotca, ki vam, bo po ogledu sodeč, kar precejšnja konkurenca, hi hi hi
!
Kaj lepšega od malega shih tzu-ja pa moje oči še niso ugledale
; Prvič v življenju sem videla tako male kužke in morem vam povedat, da so resnično lepi, takšni majhni, nebogljeni pikeci, ki pa se dokaj hitro redijo in rastejo v zdrave, močne predstavnike shih tzu pasme. Kot "po čudežu" so ravno v soboto zjutraj tudi prvič spregledali (kužki so bili stari šele 11 dni), tako da smo se opoldne že gledali iz oči v oči
1. obisk je bil vse, kar sem pričakovala in še več. Komaj, komaj sem se ločila od "pasje družinice"! Odšla sem pozitivno presenečena, saj je to "usodno" prvo srečanje izgledalo natanko tako, kot sem si zamislila; (na kratko) tako, kot bi moralo izgledati vsako srečanje vzreditelja z bodočim lastnikom. Ga. se res močno trudi za "vrhunsko, predvsem pa tudi zdravo" vzrejo, v bistvu živi za svoje "kosmate" družinske člane in svoje življenje prilagaja njim... Vsi kužeki od prvega do zadnjega (ima kar 7 odraslih shih tzu-jev) so lepo urejeni in lepo vzgojeni. Podala mi je kar nekaj koristnih nasvetov, pa tudi knjižico, kjer je vse lepo opisala kako in kdaj prvič psička skopati, kaj je priporočljivo in kaj ne sme jesti, kdaj prvič na sprehod, urejanje dlake, napotki za razstavljanje... res vse. Pravtako pa je tudi ona imela nekaj vprašanj za me, kar se mi je zdelo pošteno od nje!
Tako da vam sporočam, da bom nekje na začetku oziroma bolj proti sredini januarja ponosna lastnica "najlepšega" krasotca, vendar me do takrat čaka še veliko priprav...
Lepo pozdravljeni...