Uf, uf ... mal bo treba prah pobrisat klele!
Otkar sem se tanazadnje javila, se je Pripetilo že marsi Kaj.
U začetku Dicembra sem Jast praznovala že
osmo obletnico, oTkar sem se odpeljala s horjulskega hriPčka u
najlepše mesto na svetu, nje.
In za nagrado sem šla u pasjo pekarno na mafine.
Sicer me je peljala tja iz Zamudo, ampak OK - sem se vsaj dobro najedla. In naVohala mestnih vogalou kamor ne grem prav Često, zato je bilo Zanimivo.
Malo sem se tudi Zebla, zato sem šla umes še u en Lokal na Kakau. (Nima zveze nobene s "kakati".)
Tam so mi dovolili počivati na Klopci, da sem lahko uMiru prebavila Mafine.
U Dicembru se je sicer Zgodila še ena Ob-Mesečnica. Namreč
TekVila Tequila je tudi že dobrega
pol leta pri nas!
Mater, kako čas leti. V tem času sem se morala sprijazniti, da ta črna Pošast nebo nikamor šla in kaj čem pol - zdaj sva pač Perjatelce.
Moja pravi, da šele zdaj vidi, kakšen
reFček Ofucan je bila Tequila, ko jo je šla iskat. Zilo uboga Kwaliteta Kocin, pa z eno veliko plešo na glavi, kjer se je prej držal en večji grozd Klopou,
pa čist do nezavesti neVzgojena.
Še po stopnicah ni znala hodit! Kar sm Jst recimo znala že u Maternici, prosim lepo. Se razume.
Zdaj naš KoJn ocenjuje, da se Tequilca u tem času Zilo PoLepšala, močno O-Dlakala in Vedenjsko dodobra Otesala, tko da se ji pravzaprav končno lahko reče Olikan InTerijer.
Jst na to rečem, "no ja ... bi se še dalo Disku Terat".
Kupila ji je dve
posode z ovirami - DVE!!!
- ki se dobijo za tiste kuŠke, ki preveč hitro žrejo ob Sobotah. In zdaj celo Jast pojem prej kot ona, ker se mora požeruhinja pač mal bolj potrudit, da zglanca vse te komplicErane Labirinte do visokega sijaja.
Zlobna posoda 1:
Zlobna posoda 2:
Za Božič je bla Tequila
Jelenček - tko da je pač še Zmiraj hudo Otročja. In z Usemi Žaubami namazana.
Ampak
čiiiist potihem tudi sama priznam, da je kar uredu družba in prav Prikupna. Čeprau naše zlate Šnopske ne bo nadomestiu nobeden nikol.
FilozoFsko Modra in kraljevsko Uglajena starejša Guspa Sherry se še naprej dobro drži
samo malo se je
skrčila. Čeprav ima Zilo dober Apetit in poleg svoje dijetno - ledvičarske prehrane dobiva še cel kup zdravih pribolškou (pa tudi kakšnega manj zdravega vmes
) - je kar precej shujšala in postala en res Mini pes. S Sivo Mureno in vsem, kar spada zraven.
Ampak naša Kojn pravi, da se je tud Leon Štukelj na stara leta čist posušil, na drogu je pa še vseeno lahko vsak dan 5 minut viseu. Sherry sicer Jst še nisem vidla viset na drogu ampak novice pa še zmeri intenziUno bere in čez polje tud šiba - s tem, da učasih šiba hitr, učasih pa pučas.
No tko ... Gdo je v naši družini še vedno Najlepši, Naj Pametnejši, Najbolj Ubogljivešejši in hkrati seveda tudi najbolj Zatiran pa nebom poudarjala spljoh, ker to se pa itak ve.
Nje.Usem želim lep preostanek praznikov, čist nobene Pitarde in velik Klobas! Vaša Cockta, horjulski Gozdni TeriJer