mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 05.11.2024 : 14:20:13

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Cockta in Šnops
Strani: 1 ... 100 101 102 103 104 [105] 106 107 108 109 110 ... 133   Dol
Natisni
Avtor Tema: Cockta in Šnops  (Prebrano 321585 krat)
0 članov in 7 gostov pregleduje to temo.
No Jinx
živim tukaj
Sporočil: 5.323

« Odgovor #1560 : ponedeljek, 02.03.2015 : 00:33:39 »

Uboga Snops, ona koncno ulovi neki za pod zoP in se to je morala spustit zaradi BK!  Angry
Logiran
SinM
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.250

« Odgovor #1561 : ponedeljek, 02.03.2015 : 08:13:35 »

No, nč mi ni všeč, da sem bla "pametna".  Lips Sealed

Šefica, najbrž ne bo hujšega, ampak takali krt-kuŠki radi staknejo kakšne glivične, al pa bakterijske okužbe...  Sad
Pr nas imata strogo prepoved tut tega, a ne.  Roll Eyes
Baba KoJn ne samo, da ne poskrbi, da bi bila vsak dan Sobota, ampak ves veselje Ubije že u štartu.  Roll Eyes trmoglavka
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #1562 : ponedeljek, 02.03.2015 : 12:47:18 »

Mica je enkrat fasala neke gobe okol gobca, ker je rila po zemlji, to smo zrihtal tiktak.
Vajenc Piki, ki je tud rovokopač po horoskopu, pa Bloški bajs Mirko, ki tudi lovi nonstop (oba sta že večkrat miši naokol nosila) pa nista fasala nikol nič zaenkrat. Ne gob, ne mišje bolezni. predaja
Logiran
Cats
živim tukaj
Sporočil: 7.266

« Odgovor #1563 : sobota, 07.03.2015 : 21:19:49 »

Draga Perjatelca Koki,

ene par stvari bi ti mogla povedat, ker ti jih Moja zihr danes ni omenila. Važno je, da te je spraševala, če si jedla ribe za malco - ta ženska je špricala uvod v lepo obnašanje, na nadaljevanje tečaja jo pa itak niso sprejeli  Evil Skratka, moraš vedet, da se ti je zlagala. Čist odkrito ti povem.

Ker namreč, če misliš, da se je Ona sama spomnila, da ti prinese kaj za pod zob, se jako motiš  Angry Je pa hodila k muha brez glave in vohala po izložbah in sem vedela!! da ne bo N-Č od Nje. Pol se ji je naenkrat pred vhodom v eno štacuno narisala mavrica. Kr na tleh in čez steno in šipo. K čudež, a ne. Baba je dojela, šla not in nabavila Kokta hrenovke. Ampak vedi, da ti jih dejansko pošilja nekdo drug iz ozadja  Cool

Za tisto tvoje ubogo ščene mi je ful žal, sploh pa zato, ker je imela tako vesoljsko smolo in zgrešila soboto za en sam dan. Samo da veš, poleg vseg teg smrkanja in predstav, ki jih Moja počne, nismo bili deležni nobenih posebnih sobotnih ugodnosti. Razen, da je prej vreščala, da Tele Smotano ima bolhe, pa se je izkazalo, da ima Ona smeti na očalah  butnglavc

Ajde, stara, drži se in potolaži Tvojo, pa naj ti skuha kaj dobrega  Wink

LP, M.
Logiran
Pepsi
midi
Sporočil: 6.033

« Odgovor #1564 : nedelja, 08.03.2015 : 17:44:51 »

Dober 8. marec Usem!

Najprej se Jast  zilo lepo Zahvlajujem teti Cats za Cocktail HrenoFke, ki mi jih je Učeraj prinesla direkt iz mavrice, od koder so bile poslane.   Kiss

Baje da jih bom celo lahko pojedla Še Prej kot u naslednjo Soboto.  Ker namreč pri nas trenutno vladajo Izredne Razmere in potem nam Baba Kojn rajši postreže UsakDan za jest kokr da še katero od naju pobere.  Lips Sealed

Trenutno nimam nobenga Časa ker moram Skos tolaži baboKojn, ker se ji ves čas neki cedi iz Oči. Pol pa Jast to glih pobrišem - ona pa spet začne.  Roll Eyes  Moram pa čist potihem priznat da sem tudi Jast kar precej Žalosna ker nimam več črne sestrice.   Cry Kokr mi je na začetku kravžljala Žiuce se je potem iSkazalo da je ena Zilo Fejst Punca. Že nekaj časa sva bile Bestićke - no, potem pa ona gre in skoči pod avto.  Undecided

Jast sicer neznam jokat, znam pa takole Žalosno gledat!

Dnevi nam grejo Zilo Počasi. Precej DolgČas nam je. Ker nam nobeden ne teži. Kar je ful bedno. Res, bedno na kvadrat.  Sad

Danes Dopoudne je bilo med drugim na programu tudi malo Sončenja. U okrnjeni postavi - Šnopi, ki se je tudi Zilo Rada sončila, je pač manjkala.  Undecided

Danes Popoudne pa sem pomagala posadit eno Rumeno Rožico na Šnopskin grobek. Nevempa kako se ji reče? Mogoče ve katera od vas prijaznih tet? Baba Kojn se je odločila, da mora Šnopsi nujno imet čimbolj veselo, sončno in rumeno Rožico. Ker je bila tak Sonček!    ljubezen

No, Travica bo baje še iZrastla, zaenkrat pa izgleda takole. Tukajlele, v kotu vrta, spančka moja Black Sister From Another Mister:

Vesela Rožica še malo bolj oT Blizu, če jo bo Gdo spoznau:

Nisem nič potacala grobka! Sem pridno sedela zraven in gledala, kaj počne Baba Kojn.

Potem smo pa šli še mal u Tivoli na iSprehoT, tja kjer je Pošast zmeraj hotla lovit veverce pa jih ni smela. In je BK spet malo posmrkala.

BK ima tudi precej slabo vest, ker je Šnopsko Usak Dan Usaj Enkrat fejst nadrla.  Lips Sealed  Po nemško al pa po slovensko, ker ga je pač tamala skoS srala. Zdaj pa ji je zilo žau in razmišlja, če je bil v enem letu sploh kakšen dan, ko jih ni slišala... 
- Sem ji Jast skoz govorila, da je Šnopska čist zadost Plidna. No sej, zdaj se pa sekira še zaraT tega. Kot da nebi blo že breS tega zadost hudo.  sram

Iz svetovalnice Medcelinske Sestre Cockte vam pošiljam še BresPlačen Nasvet dneva:

Bodite veseli in imejte radi svoje kuŠke! Strašno vam bodo manjkali ko jih nebo več.

Cocktica  objem

Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
Žužka
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.104

« Odgovor #1565 : nedelja, 08.03.2015 : 18:42:51 »

Oh Koki, spet si povzročila slap... Cry
Sploh, ker sem si za našega starčka Galija želela tako lep grobek na domačem vrtu. Pa ni šlo. Pod domačo slivo ga je sicer dobila naša zlata muca M, ampak kaj, ko so mi zdaj odvzeli še ta vrt z grobkom vred! Cry

Objemčki za vse. Kiss
Logiran
uraa
midi
**
Sporočil: 2.874

« Odgovor #1566 : nedelja, 08.03.2015 : 18:52:16 »

Danes sem vas pa videla v Tivoliju, samo je Šefica telefonirala, pa nisem hotela motit. Cockta in Sherry sta se pa delali, de velikega Wallya nista videli. Smiley
Pepsi, pošiljam ti objem. Držite se. Kiss
Logiran
mamaF
midi
Sporočil: 9.066

« Odgovor #1567 : nedelja, 08.03.2015 : 19:03:19 »

Joj, Cocktica ... evo, pa spet jokam Cry

Kako lepo si vse to napisala Kiss
Dušca zlata, se nič ne čudim, da se vate zaljubi vsak, ki te sreča. Pa da te ima v teh tneutkih tvoja BK ob sebi objem

Pomagaj tvoji BK brisat solzice, ona je taka fejst punca, vsi mi jo imamo zelo radi veš! Stisni se k njej, ker to zdaj najbolj rabi.
Roko je tudi meni solzice brisal, ko sem slišala po tUlifonu žalostno novico, pa sva šla na sprehod. NI mu bilo jasno, kaj se dogaja, ampak je pa vedel, da je kriva ena huda reč in je bil zelo priden Sad
Strašno hudo mi je, ker sta s Sherry izgubili sestrico Cry

Tvoj nasvet bomo pa seveda upoštevali. Radi jih bomo imeli še bolj in mogoče ne bom več tako jezna zaradi vsakega drekca.

Držte se, ljube naše punce! Kiss

Šnopčka, tebi pa pošiljamo gor na mavrico vse krtine in miške tega sveta Kiss Kiss Kiss Kiss
Logiran

Unikatne tablice in portretki
moonbeam
živim tukaj
Sporočil: 7.289

« Odgovor #1568 : nedelja, 08.03.2015 : 19:03:49 »

Punce, držte se  Kiss  Skupaj ste, močne in pogumne  Kiss
Lepo rožico ste ji zrihtale. Roki ima vijolično  Kiss

Logiran
pudelj
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.450

« Odgovor #1569 : nedelja, 08.03.2015 : 19:42:39 »

Coctica in Sherry, lepo rozico sta izbrali za sestrico.Medve pa svo svoji sestrici Kaji vceraj nesli kamencje,ki sta jih nasa dva tastara prinesla zanjo iz Egipta.
Bodita pridni in pazita nase!
Logiran
No Jinx
živim tukaj
Sporočil: 5.323

« Odgovor #1570 : nedelja, 08.03.2015 : 20:22:21 »

Koki, lep grobek in rozico ste zrihtali podivjanki Snopsi.  Kiss
Logiran
SinM
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.250

« Odgovor #1571 : nedelja, 08.03.2015 : 21:22:08 »

Cry Kiss Kiss
Logiran
aleksandrak
midi
*
Sporočil: 1.893

« Odgovor #1572 : nedelja, 08.03.2015 : 22:04:31 »

Draga Pepsi,
zelo zelo mislimo na nate in ti posiljamo pozitivne misli...  Kiss
Hocemo, da vsak trenutek mislis na to, da Šnopska sicer zdaj ni vec tam, kjer je bila, ampak je pa vsepovsod, kjer ste vi...

Logiran

Wer auch immer gesagt hat, dass man Glück nicht kaufen kann, hat die Hunde vergessen. (G. Hill)
čarka
živim tukaj
Sporočil: 3.288

« Odgovor #1573 : nedelja, 08.03.2015 : 22:33:48 »

Kako lepo, da je Šnopska ostala doma  ljubezen
Logiran
Mižonny
midi
**
Sporočil: 2.390

« Odgovor #1574 : nedelja, 08.03.2015 : 22:53:25 »

Draga Cocktica Kiss, zilo lepe rožice si posadila in jaz nimam pojma, kako se jim reče. Ampak ker so to čisto posebne rožice Kiss, jim lahko damo tudi čisto novo ime Smiley. Na primer Šnopskini rožički  ljubezen ali pa kaj takega, a ne?
 objem
Logiran
Strani: 1 ... 100 101 102 103 104 [105] 106 107 108 109 110 ... 133   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Cockta in Šnops
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.