Podavljeni!
Kakšn usran dan, aneda?
Samo za spat.
Jast seveda nimam te sreče.
TaStara je namreč doma, kokr veste udeleženci dobrodelnega Popivanja kjer ste jo vidli v vlogi delnega Kripla. No in ker je doma, potem skoz dela na meni pa na
Arjavem Črnem psu ene poskuse.
Zato, da nama nebi blo dolg Čas, je rekla. Pa da vidi kolk sva
inteligentaste. Ja bolj kt ona sva pa že, bi Jst rekla!
Ker ona namesto da bi dala Mir, držala fentano nogo u luft in brala kašno Knjigo - za kar se je prej skoz pritoževala, da nima cajta - neeeee, rajš naju dve Gnjavi.
Mislim, za vsak priBolšek se moram mal manj kot na Glavo postavt, pa še ven u to blato sem šla danes že tri Krat.
Še pritožbe nemorem u Horjul poslat, ker nevem kam je skrila Znamke? Tiste iz mojo Sliko. Sploh jih ni! Ziher jih je kam zaklenila, sam zato da Jast nebi kaj pisala.
Novice tega deževnega dne so pa sledeče:
Naša Pubertetnica ali
NMPPPP (kar je okrajšava za
Na Mestu Poskakujoč Popolnoma Prf*****n Pes) je trenutno v objestno-uničevalnem obDobju. Uničila je že en taPocen tepih, ki sem ga Jast imela najRajši za valjat se.
Pojedla mu je Franže in jih nekaj poKakala, za preostale pa še Policija ne ve, kje so in otkod bojo ven prilezli.
Saj ona bi sicer zgrizla tud taDrag tepih, sam neMore ker je ta u Dneuni Sobi tam pa taStara skoz preži nanjo kot Sokol.
Grozn jo mikajo Noge oT kuhinjskih Stolov in podobno. Pa do zdej ni kazala tovrstnih naGibov. Očitno se puberteta lahko pojavi tud malo kasneje kot piše u Knigah. V kolikor bo s tem Početjem nadaljevala jo bomo dali Nazaj
(
I wish....tole sem si zdej kar sama izmislila, taStara ziher ne bo za to).
Kle mate tole Bleferko z nedolžno Faco:
("A jaz da sem kaj uničila? Sej sm čist mejhna in tko plidna....") Smrklja hinavska. Iz uničevalnega Seznama lahko povem še to, da je ubogega king-sajz Rakuna bilo treba že peljat na Urgenco na Operacijo in mu zašit Trebuh. Prav tako Uboga mala Rumena Muca ot pokojne Pepsi pa je zdaj tudi sama pokojna.
Pa še u praFaktorjih, kot je razvidno iz dokaznega Gradiva:
- Kaj pa vi mislite, če bi Jast poslala Šnops u službo u ameriško Mornarico za Rušilca?
Pa naj tam grize jeklene kable, ziher bi jim prišla prav.
USS Destroyer Schnapps - To bi se pa še taStara mogoče strinjala če bi ji pošiljal njeno plačo u
dolarsih. Pa še čist ziher bi jo tam morali zaposlit ker je Črna (al pa vsaj misl, da je
) - u Imeriki je pa prepovedana
diskreminacija Črncev. - Ne vem, a to pomen da jih ne smejo u Kremo zmlet al kwa? Tega čist dobr ne Štekam. Bom morala u kašn Slovar pošnofat.
U glavnem, vse Kakor nam je bil bolj Ušeč ta zaden Wikend, ko smo se lahko Kolektivno sončili. Mal zjutraj:
Mal popoudne: - če pozorno poGledate,
smo na tej sliki obrnjeni v drugo Stran - treba je pač bit enako Merno poRjavel, nje
Pa sončenje še mal Umes. Po kosilu je treba dat
Glavco na Travco in Bušija držat na mir. Je tako?
A vi mislite, da bo sploh še kaj Solnca letos?
Jast bi si prav rada še Gdaj pogrela Tačke pred zimo, brrrr....
Bog z vami, Perjatli Moji!
Reporterka Cockta,
poročevalka za
Doggy News - tukaj so me glih ujeli Paparaci med tipkanjem pričujoče Riportaže!