'Čeer!
Jast vas Use obveščam, da danes ni praznik samo zato, ker je šla Marija u Himmel in ker večini Človekov ni blo treba u Službo, ampak tudi zato, ker je
eno leto dopolnila naša
Pogumna Zver, Horjulska Črna Pošast po imenu Šnops! Tko namreč klele u tej knjigi za čez Mejo piše:
Čeprav mi požre Veliko Živcev, naj ji bo za danes, ker smo se imeli Fino. Zato ji tud Jast danes Čestitam saj sem zaradi Nje dobila Zajterk pa še Kosilo
pa čepravNi Sobota.
Tudi zilo veliko sem bila Zunaj čeprau je use Blatno, zato sem bila Umazana kot Prase.
Ampak to ni nič Hudega.
Pa še
Zelene Mašne mi ni blo treba met okrog vratu za Kosilo. Kokr jo je morala imet Slavljenka, hehe...
Torte ni blo, ker jo je šla Prepozn naročit
(ja, starost ni lepa) - zatopa so bile Druge Dobrote.
Tastara je Šnopso danes tudi malomanj kregala Čeprau jih je Tamala Glihtko skoz pihala, ampak manj dretja je bilo pravo oLajšanje tud za moja uŠesa.
Kljub mokri Travi si je tako lahko odnesla ven svojega
King-Sajz Rakuna in se z njim igrala odZuni.
Tega Rakuna nam je prodau Stric Fifi u Galiju ker sm se Jast Njemu Pritožila da je
mojega lastnega, ljubkega in prijaznega Skineez Rakuna ta Pošast takoj že Prvi dan Nacijonalizirala in scefrala u pra Faktorje. No in potem namesto da bi JAZ dobila novega - neeeee, ga je šla Šnopsi kupit.
In to še tolk Gigantskega da ga komaj vleče. Pa še ene čudne Zvoke spušča ko ga uGrizneš za Trebuh. Rakuna ko ugrizneš, ne Šnops.
Dobila ga jepa kokr zato ker Jst imam kokr čist preveč igrač. Japajade?
Koko ona to misl, preveč? Jaz neRazumem te besedne Zveze "preveč igrač". To se mi zdi da ne velja za Nobenega kuŠka.
Prosim Če opazite:
prvič, da je Rakun Res Velik (ampak to Črne Pošasti neMoti spljoh). In drugič, da je Šnops
Resno Munjena, saj je tričetrt Časa u svojem življenju Na Hrptu :kot je razvidno is druge Slike iz Rakunom, nje. Pa ni važn a se prehranjuje, igra al pa spi.
Ampak ToŠe niVse!!!!Munjena je čist Stoprocentno tud Zato, ker rada leži
tud nažebljih. Prsežem, s tem Psom je neki Narobe. Bom Kuj zdej povedala, Zakaj:
Tastara ima eno tako Blazino ki mene fuuuul Špika u Tačke če se zmotim in tečem čez. Ona pa zilo rada gor leži ker si "ravna hrbet" - al kwa. No sej Ona tud ni čist gladka, da se Razumemo
- sam poglejte, kam sem se Jast to priSelila, prosim Lepo.
Da se vrnem k Blazini za Fakine. Mislm, to toooolk špika da bi Usak s Krikom pobegnu, pa ni važn a je Človk al je pes. Ampak ne Šnops - ta se pa guzi zraven. In potem ko taStara vstane in gre, ta Budala pasja še naprej gor Smrči.
. Kr poglejte!
Špikblazina:
Nori pes počiva na Špikblazini
Pa da nebom samo od Nje slik lepla, anede! Bom še eno svojo. Tkole sem bla Mokra danes ko je padau Deš.
Skupi s Pošastjo sva na Sprehodu uočile enga Ne Prijatelja na desni:
Iskazalo se je, da ni bil NePrijatelj temveč en naš Prijatelj. Namesto dabi ga Nalajale sva ga zato veselo Pozdravle in mu iz Blatnimi Tacami umazale Hlače.
In Potem, ker ta Črnuhinja pač ni nikol Gotofa da bi usaj kašnih 5 minut dala mir
, je po Kosilu še mal težila in grickala TaStaro u komolce.
Česar ponavad Nesme, no danes je pa lahko.
Vam povem, da komaj čakam dabom tudi Jast imela Rojsni Dan da bom še lahko grizla vse okrog sebe. Predvsem kar Tačrno!
Tkole izgleda
Gebiss Tacenskega Krokodila oT Blizu:
Čeprau so slike mal Meglene Vam povem da Gdor je nepozna bi se teh Čekanov uStrašu.
No
Jast, družinski angelček,
se je seveda nebojim čist n-č. Pa Sherry tud ne! Čeprou je pol Manjša od Šnopske. Jo nažene u Kot - po potrebi pač - tko da se kr kadi.
No, pa adijo zdej....
Lepo vas pozdravlam Uboga Jst!