Oooooooooooooo, kake novice!
Čestitke za Diplomo, Guspa Pepsi Šefica
Wauuuu, Koktič, a ti sploh veš kolk VEČ in BOLJŠE hrane boš zdej na ta račun dobila?
Ej, stara, zdej pa nima Tvoja več izgovora, da česa
ni vedla, a veš
A se ti spomniš, kolk je cincala, pa se izgovarjala v stilu (
glas od srnice ):" jooooj, jaz niti NE VEM, kje se pa to meso kupi (blink, blink)", pa "Saj bi jim dala, pa NE VEM, če ne bo kateri škodilo" ... pa "Jah, NE VEM, če ni boljše, da kar ob sobotnih briketkih ostanemo, ane (blink, blink)" ... "NE VEM, kolk meska jm pa lahko sploh dam?" ... "A deset cm repa, ja kolk pa je to, tega pa jst NE VEM (blink, blink)"
No, skratka, zdaj, ko je ratala Dipl. Guspa Šefica nima več pravice, da NE VE, kdaj ste lačne, pa če lahko jeste, pa kolk, pa take fore.
Nema prava glasanja, rečejo moji Črnogorci!
Namreč: Študirane Guspe VEDO VSE, kr poglej Mojo, pa od Regrata, pa od Bindi pa tko naprej v nedogled skoraj, ogromno jih je, ki imajo Diplomo in SITE kuŠke
Ker DiplUmirane Guspe točno VEDO, da je treba kuŠkom dat jest Vsak Dan in to kaj konkretnega Zato a so tiste Knjige Študirale, ane!
Zdej pa pejt pogledat, če je tista Diploma res Original Taprava.
Ker v tele naši državi je Vse mogoče, a veš, na Poročilih povejo. Kako uni v Parlamentu imajo Diplomo, pa ne vejo, če je taprava, pa n-č ne vejo pa tko naprej.
Ampak po Mojem je Taprava tale vaša. Ker če je KOST že danes padla, pol je tale Diploma že NustrifiCirana!
Dej pošlji jo še Magistrat delat, po tistem je človek še bolj Študiran pa še več ve
Tebi in Tvojim SoTrpinkam zaradi Študirane Šefice čestitam is Srca, Roko