Tuki Jst Cocktica! Zapostaulen in Trpeč Pes.
Da malo osvežim Dogajanje na Forumu, če že Sebe ne morem. Ker u Vodo pa že ne grem! Samo do kolen u Savo, to mi je fino. U Globoki Vodi pa plavajo poŠasti
in zato jst ne bom.
Podrepna Muha Šnops ima skos več Ernegije namest da bi jo imela skos Manj.
Ne štekam koko ji ni nič Vroče? Pa še Črne Barve je? - Oziroma evo, tuki mate poTrdilo da u resnic ni črna spljoh. Ker meni je Zilo Vroče pa sm Blont. Ona se pa ne pusti Motit in je skos na Turbo. Jas nevem Kam to pelje?!
Pol se pa še TaStara skoz slin in je čist NauDušena nad njo.
Je rekla zadnič eni Perjatelci da je Šnops "najbolši Pes Useh Časov". Mislm, kwaaaa???
Še dobr da te izjave Sherry ni slišala ker bi bla ful uŽaljena. Lepo prosim, kaj sva pa mi Dve? Tamala glih komaj da zna dat tačko:
Ma Gdaj sm že Jst to znala, prosim lepo. Phhhh.....
TaStara je skovala še eno Zaroto skupi z mamoF in tako nam je Moj PerJatu Roko iz Krasa poslou eno Pošto. Sem se že Veselila da je noter u koVerti kej zame ampak SevedeNe!
ŽeSpet je blo za Šnops! Dobila je čist svojo lastno Tablico za na Vrate.
No sej Jst sem sicer svojo Tablico dobila že zdavnaj, ampak Jst mam SkuPinsko na kateri smo Jst pa Sherry pa Pepsi. Nevemzakwa mora ona imet Svojo Lastno. Važička!
Jo je pa mamaF zilo lepo narisala topa moram Priznat. Dost lepš riše kot naša Tastara. Ki sploh neZna.
Naša seniorka Sherry zadnje dni pretežno počiva na Kauču in uživa starostne priviLegije. Samo zjutraj na tazgodnem sprehodu nekaj miga, potem pa leži kot hrenofka in se ne premakne spljoh. No sej včasih sem ji kar mal fouš, če čist potihem priznam.
S ta črno naspidiranko pa včasih mal poklepetava, kadar ni prav Extra Zoprna in če me ne grize u Ušesa.
Mal mi gre še zmeraj na Žiuce ker moram zarad Nje hodit ŠE VEČ kot prej.
Pa kaj pol, če sem Fit - Jazd bi bla komot tud lepo lena in debela, če mene vprašate. Sam kaj, ko mene nikol noben nič ne vpraša.
- Kadar mi je zilo Dolg Čas, pol pa še mal Sončne Očale probavam:
No tko. Tolk od mene za Danes. TaStari morm dat
še Dva Dni mir pol bo pa baje imela veliiiiiik časa zame.
Mogoče bom pa potem spet Jast Taglavna u hiši. Pa da vidimo...
Dragi moji Perjatli, upam da Usi Ležite u Senci in pijete vode velik. Sej hrane itak vem da vam ne dajo, ampak vsaj z vodo niso škrte.
Čau,
Cockta