mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 10:46:22

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Cockta in Šnops
Strani: 1 ... 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 ... 133   Dol
Natisni
Avtor Tema: Cockta in Šnops  (Prebrano 325277 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
Žužka
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.104

« Odgovor #1035 : torek, 18.03.2014 : 09:19:21 »

Žužka, vidim, da si ti dimenzije precej bolje ocenila Shocked. Bom vzela tole sliko naslednjič sabo k mesarju Grin

Veš kakšne videosmešnice so to bile.  Grin Pri mesarju prosim za goveji sklep in pride ven s pol krave. Shocked Potem pa nisem upala rečt, da imam minihunduse, ki so manjši od te kosti, pa sem rekla samo; "polovico prosim". vegi

Zdaj ne vem točno kam z njo. Obnese se sicer super, ampak ne moreta jo jest vsak dan. Zamrzovalnika nimam tako velikega. Lips Sealed
Logiran
luna7
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656

« Odgovor #1036 : torek, 18.03.2014 : 09:54:08 »

Grin Grin Grin Kako poznano! Sem pa enkrat jaz šokirala mesarja in vse pristone v mesnici tisti trenutek....  Grin  Evil Sem naročila 10 kg govejih ledvičk. (In, nisem povedala, da jih bo psica pojedla.) Bolj zato, ker nisem vedela, koliko tega dejansko pride (in cene tudi še nisem vedela  Angry ). Vedela pa sem, da imam dovolj velik zamrzovalnik.  Cool Roll Eyes Cool Vse ostale neznanke sem zvedela čez teden dni....   Lips Sealed
Logiran
Xena
živim tukaj
Sporočil: 7.968

« Odgovor #1037 : torek, 18.03.2014 : 09:59:48 »

Mhm al pa ko sva s Xeno hodili kratek čas na en sledarski tečaj.... kjer smo delali z usmrajenimi surovimi vampi... sem raje kar svoji mami naročila, naj mi zrihta en tak soliden vamp.... in sem dobila par kilsko vrečo. Vsebina tut slučajno ni šla vsa v zmrzovalnik, usmrajevanje samo je bilo tudi zelo zabavno ampak ko vidiš tisti srečen pasji ksiht potem... neprecenljivo. Grin
Logiran
Cats
živim tukaj
Sporočil: 7.266

« Odgovor #1038 : torek, 18.03.2014 : 10:19:58 »

Zakaj mi klele v misli pride miskica in njena štorja o hrbtičkih, buhbigavedel  Evil
Logiran
Pepsi
midi
Sporočil: 6.033

« Odgovor #1039 : sobota, 22.03.2014 : 15:39:18 »

Hojladrija, Perjatli!

Kljub temu, da je ravnokar začelo dežeVat lahko Jazd poročam o dokaj usPešnem DoPoldnevu.  Smiley

U našem Gospoinjstvu danes nekaj Praznujemo!   praznovanje   

Sam škoda k je glih Sobota, ko dobimo za jest Itak - namesto da bi biu recimo Tork. In bi poštenPes potem Jedu dva Krat u tednu. No ja, kaj čmo... Undecided

U glavnem:   Moja so Stanovalka, ena Zilo Fina Dama pasme Širk-jork (al neki tacga, kapavem) - je danes stara 14 let.   happy birthday praznovanje bravo Kiss  Jazd nevem kolk je to,  ampak Moja pravi da je to velik več kokr sem stara Jst. In tako ji je naročila Torto.  No, sej...men jo ni še nikol.  huh

Ampak lepo po vrsti:
Najprej smo šli na TaDolg Sprehot. Na vaški Fejsbuk. Je blo kar velik novic za prebrat,  pa tud sama sem jih nekaj Twitnila.  Cool

Slavljenka se je  tkole usedla med Rumene Trompetice. Tud Jazd sem se hotla ampak me je TaStara spodila stran. Ker danes ni Moj Dan, je rekla.  Ne štekam - a ni moj Dan Usak Dan?   Huh

Tkole se zgleda pr Štirinajstih - Zilo Moder Pogled u Nedogled:

Ko smo  prišli nazaj is SpreHoda nama je pa TaStara pokazala eno Kost. Jazd sem se že Veselila ker vem da Sherry nemore več glodat Kosti in sem mislila da bo to pol vse Zame. Ma jok brate....iSkazalo se je, da je to ena Finta u Levo, ker je samo Zgledalo kot Kost u bistvu je bla pa Torta.  Narejena is DivJačine in podobnih dobrot. 

Opomba za teto Jano: tuki TaStara išče Smajlija Kise ObLizuje paGa neNajde.

Tole iz Diujačino ji  je ziher Roko svetovau da naj skuha, al pa kašna druga Prijazna Teta. Ker ona sama itak Pojma Nima in bi kupila Torto is Korenja naprimer. Al pa iz Nutelle, česar pa pol mi KuŠki nesmemo in potem Požre use Sama.

No pol je blo pa takole - Senijorki najprej ni blo jasno N-Č:

Kaj pa je tolele? Kaj si mi prnesla?

Ja dej mal bližje....pr teh letih si pa že zaslužim, da mi Use pred Nos prineseš, a se ti ne zdi?

No tkole je mal boljš, Servis na Ardečem povštru. Naj se ve, Gdo je Kraljica.

Da vidmo. No ja, sej diši še kar dobr?

Bom mal poskusla.  Mmmmmm.....res ni slabo! Njam!

Mene je naPodila, nesramnica. Bejž ti stran, je pihala. To je MOJE!

Moram povedat da se me je potem TaStara usMilila. Tole TaFino torto je razRezala in sem jo tud Jast dobila Za Malco.  Sem zglancala Posodo do viSokega Sijaja, tko da bomo še za iletriko prišparal ker Nebo treba Nič U Stroju Pomivat. Topogledno sem Zilo UpoRabna.  Tongue

Ravno po malici se je pokazalo Sonce!  bravo Ker staRejši Človeki in Psi po tako obilnem Obroku radi mal pomeditirajo, si je Sherry izbrala Počitek  na Ležalniku in mal zaDremala.

Jast sm pa bolj Kmetica in sm Ležala kar na Tleh. Tud tam sem si Fino pogrela TreBušček.

Ko bo konec Plohe gremo pa spet na Sprehot. Use bom morala na novo poTwitat drugač Nebo Noben vedu da sem bla tam! 

Vas lepo posdravlava Midve: uiber zaposlena Cockta in Svilena Starčica Sherry    Cheesy

Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
pudelj
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.450

« Odgovor #1040 : sobota, 22.03.2014 : 15:52:13 »

Sherry, vse najboljše za tvoj rojstni dan! Pa tako lepo in slastno darilo si dobila. Čimveč zdravih let, obilo pasjih priboljškov in lepih trenutkov s sestrico Cocto ti želita Keli in Kiara in seveda njuna šefica.
Logiran
rava
živim tukaj
Sporočil: 3.641

« Odgovor #1041 : sobota, 22.03.2014 : 16:04:48 »

Vse naj naj tudi od nas lubica  Kiss
Tvoja Tastara se je izkazala, zato jo zdaj lahko malo pocartaš in polubčkaš  objem
Logiran
mamaF
midi
Sporočil: 9.066

« Odgovor #1042 : sobota, 22.03.2014 : 17:16:21 »

Vsa najlepše, Sherry happy birthday praznovanje ljubezen

Še dosti veselih let v družbi Zilo Pridne sestrce Cockte in Tvoje Šefice ti želimo vsi iz našega Brloga Cheesy

Naj bo sobota vsak dan! praznovanje
Logiran

Unikatne tablice in portretki
sanco1a
živim tukaj
Sporočil: 6.031

« Odgovor #1043 : sobota, 22.03.2014 : 18:57:16 »

Vse najboljše, Sherry Kiss Kiss
Logiran
aleksandrak
midi
*
Sporočil: 1.895

« Odgovor #1044 : sobota, 22.03.2014 : 19:33:26 »

Kiss Draga Sherry, lepotica, vse najboljse od nas!  happy birthday    Shocked Woooow, kaksna torta!  plesalec Zelimo ti se veliko taksnih in podobnih kolacicev!  Grin
Se na mnoga leta (saj ves, mi smo tisti, ki smo si enkrat omislili kuzka pri njegovih 14,5 letih (kaksno nakljucje - ime mu je bilo Sherry ljubezen) in smo mnenja, da si v najlepsih rosnih seniorskih letih)! ljubezen
Naj te Tvoja lepo cuva, pridno papcaj predpisana zdravila in (sobotne Angry) obroke, beri dnevne cajtnge in uzivaj, da si ti Kraljica na rdecem poustru, Koktic pa Princeska na trdih tleh...  ljubezen
Na fotkah tako modro gledas, kao mladostjenorost,cezpotokskacekjerjemost  Afro  Kiss und wir liiiiiben dih zer  ljubezen
Pozdravcek od Snupkiceve bande  objem
Logiran

Wer auch immer gesagt hat, dass man Glück nicht kaufen kann, hat die Hunde vergessen. (G. Hill)
čarka
živim tukaj
Sporočil: 3.288

« Odgovor #1045 : sobota, 22.03.2014 : 20:17:03 »

Draga Sherry, iskrene čestitke tudi od nas, mična gospodična  Kiss Kiss Kiss praznovanje

Torta je bila  Afro, družba za žur tudi  veselje, lepo je, da s tabo ravnajo kot s pričipeso  ljubezen, zdaj pa samo še tako naprej, pa ne oziraj se na ta brezvezna leta  stop
Logiran
riry
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.052

« Odgovor #1046 : sobota, 22.03.2014 : 20:38:00 »

Vse najboljše, žabica mala Kiss! Na še veliko takšnih kosti Cheesy.
Logiran
Skuiki
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.758

« Odgovor #1047 : sobota, 22.03.2014 : 21:07:22 »

To pa je praznovanje!  Cheesy

Vse najboljše, miška  Kiss Kiss Kiss
Logiran
Mižonny
midi
**
Sporočil: 2.390

« Odgovor #1048 : sobota, 22.03.2014 : 21:16:11 »

Ooooo ljubezen kraljična na rdečem povštrčku Kiss
Tudi mi čestitamo Sherry happy birthday in se pridružujemo vsem lepim željam objem

Zraven pa seveda navdušeno ploskamo bravo umetelni tortici Afro
Logiran
Cats
živim tukaj
Sporočil: 7.266

« Odgovor #1049 : sobota, 22.03.2014 : 22:09:07 »

Perjatelica moja lepa, vse najboljše Kiss Danes je tvoj Tamau Znanc star pol leta, ampak ni dobil ne blazine ne torte, le eno suho žemljo. Tako da ti lahko rečem, da si dobro prošla Wink
Logiran
Strani: 1 ... 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 ... 133   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Cockta in Šnops
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.