Evo mene Reporterko s prvim
Ap-Dejtom:
Pesti ste uspešno držali,
hvala vsem! Mala Pepsi pride v domačo oskrbo okoli šestih popoldne, tako da bomo zvečer vedeli kaj več.
Zaenkrat imamo samo
ta najbol pomemben podatek, da se je zbudila iz narkoze
, tega nas je bilo namreč najbolj strah. Še tik pred operacijo so ji še enkrat vzeli kri, naredili rentgensko sliko in ultrazvok, potem pa je dr. vet. med. reku Moji: "Končna odločitev je pa vaša - žal vam ne morem nič garantirati". Jaoooo....
Je dobila še nekaj dodatnih sivih las, ampak se je odločila, da je tiste grde bunke treba ven izrezat in upat na najboljše.
Potem se je v naslednji uri postarala za 10 let, ampak takoj po odrešilnem telefonskem klicu se ji je potem odvalila ena gromozanska skala od srca. Rana je baje kar gromozanska, ker je bilo treba radikalno odrezati in ni trikrat za rečt, da ne bo TaStara zvečer še skup padla, ko bo to vidla. No ampak iz ta hudega smo ven. Zdi se mi, da je že spet nazaj kakšni 2 leti mlajša, bom še zvečer pogledala če je že nazaj na svoji običajni tečni starosti. Lase ji bom tud lahko nazaj na Ardečkast pobarvala, pa bo.
Bili smo pa po telefonu tud pohvaljeni, da je Pepska v dobri kondiciji - tolk je neverjetna, da že razgraja po boksu, ker bi rada šla domov.
Lubica naša.
Poročam še pol kasnej malo. Nobenega današnjega potresa ni treba resno jemat - vse to so samo dodatne skale, ki se Moji še kar kotalijo od srca!
Cockta,
poročevalka iz prve bojne linije