Živjo, moje pasje prijateljice in prijateljčki pa njihovi človeki!
Kwa dogaja, razen tega da je vrooooče?
Pri nas je bil recimo danes poštar z eno veliiiko kuverto, ki sem jo dobila najprej samo za povohat, pa me ni preveč impresionirala. Potem mi je pa tale Moja razložila zgodbo: pred časom je na temle forumu spraševala, če ima
gdo /sej se tko napiše, anede
/ - za prodat kakšno majčko z napisom Cockta, kakor je meni ime. Ker se ji je zdelo dost brez veze, da imajo take majčke kelnarce po lokalih, mi pa ne.
Pa ji je menda odgovorila ena teta Vixi, da naj kar na firmo Kokta piše in pove, da take fletne reklame, kokr sem jest, oni pač nimajo in naj hitro kakšno majčko pošljejo. In ona je nasvet vzela resno - hvala, teta Vixi
- ter šla takoj pisat. Meni je kar vroče ratalo, ko mi je to govorila - stara baba žica majčke po firmah, pa kje ste še to vidli...
- itak je pa mislila, da je ne bodo resno jemali.
Ampak se je zmotila. Danes je po pošti prišla majčka! Zelo lepa, zraven pa še rdeče nogavičke, vse z mojim imenom gor. Kolk sem zdej važna...nimam samo znamke, tud majčko mam!
Takoj me je oblekla
:
Za uspešno poziranje je bilo seveda treba malo stimulacije. Ja, na salamco pa padem. Sem pač pes!
V nogavičke me pa hvala bogu ni tlačila. Upam, da ji to tudi pozimi ne bo padlo na pamet. Moje manekenske noge naj kar pri miru pusti.
Tele vroče dneve preživljam pretežno v ležečem položaju. Še sončit se ne smem (preveč), samo zjutraj po ta dolgem sprehodu lahko malo poležim v atriju na travi. Potem se pa preselim na svoj prostor - no, v bistvu na posteljo, kar je teoretično tudi
moj prostor, da se razumemo.
Za konec še ena skupinska fotka - ta je iz vrtca, kjer se skoz lovim s Čopko in kjer nam babica dovoli, da se malo več sončimo na travi. Potem jo Moja sicer nap*****, da nas bo enkrat kar kap, ampak naslednjič spet lahko ležimo.
Pa še za jest je dobro....ja, v vrtcu je fajn.
Lepo se mejte vsi do nekega predavanja o
muškarcih, ki bo baje prec, ko tale ta huda vročina malo popusti. Bom tudi jaz poslušala, čeprav sem
sterizizi - rizi- zilana /al kaj že, mater je to ena dolga beseda
/ - in me muškarci v bistvu ne zanimajo. Ampak mi Moja včasih na glas bere iz knjige in se na glas hihita, tko da bo najbrž zanimivo tud za nas na štirih tacah. Če pa ne bo, bomo pa pač med predavanjem kaj ušpičile, a ne Missy?
Saj še opazile ne bodo, šavre dvonožne.
En sindikalni how-how vam pošilja
Cockta
pijača vaše mladosti in moderen pes za današnje dni