No, pa še obljubljena Raportaža z Dopusta!

Torej, dragi moji, Jast sem nazaj iz
Morja. Ni bilo tako hudo kot sem se bala. Ker sploh nisem vidla nobene Ribe.

Samo Rakovice, s temi se je pa ukvarjala Tequila. In je bila grozno jezna ker ni mogla nobene Ujet. Hehe.

Tudi letos smo se spet smo se odpravili u
Pelerino. U polni zasedbi:

Ugotovila sem, da imajo u Nemčiji - tam kjer stanujeta Snupko in huda Fiby - tud hud smisel za humor. Samo poglejte tole registracijo od naših sosedov!

Usako jutro smo se podali na Teren. U ranu Zoru.

Bilo je Zilo veliko za njuhati.

Tu in tam se je pojavil tudi kakšen
Jež. 
V kolikor pa ni bilo Ježa ali drugih sovražnikov, so pa bile recimo Palice. Al pa že kej.

Ob osmih zjutraj je bilo že pošteno vroče in koJn si je zamislila, da bi mi kuŠki malo plavali.

Ooo,
Jast pa že ne!!!!! Občasno sem sicer morala namočiti Šapice ozeroma sem bila mokra maximalno takole do trebuha
(- eeeeek!!!) 

V glavnem pa sem opazovala kar iz Obale, kako se je otročja črna pošast Tequila metala v vodo kar na glavo.

In nekajkirat je šla s TaStaro plavat tud v TaVeliko vodo!
Globoko!
Tam kjer s tačkami sploh neprideš do tal! Ona pa še sploh ne, ker ima bollj kratke.

Sledilo je Sušenje. Na različne načine. Tukaj je prikazana samo osnovna Različica.

in Zajterek.

Na katerega je bilo treba malo počakati in vmes kontrolirati, kaj se pripravlja.

Častitljiva stara gUspa Sherry

si je lahko izmišljevala, kje bo počivala.
Cel prbožji dan smo ji zato vsi prisotni prestavljali blazino sem ter tja. Iz ene sence v drugo, pa bliz ventilatorja, pa noter u klimatske Razmere, pa skratka kokr si je Izmislila - tako je pa bilo. Pa ji nosili vodo za pit. Pa priboljške za glodat. Pa ni, da ni.

(Če bi še za Mene Gdo tako lepo skrbel ....?!)

Vsled hude vročine tudi midve s Tequilo čez dan nisva počeli nič pametnega. No, pravzaprav pa je tudi Ležanje pametno in težaško Opravilo. Ni res?

Vsaka ima svoj Faktor:

Tequilo je en dan obiskala njena
bestićka Daisy. Daisy je sicer rodezijska grebenarka in tehta 35 kil.

Človek bi mislu, da nista KompatEbilne - ampak tedve sta totalne bestičke vseeno. Takle počneta ...

Opomba: med sllikanjem in igro ni bil poškodovan noben kuŠek. 
Edine igrače, ki se jih je naša Kura sponnila prinesti s sabo, sta bile 1 (ena!) Žogica in 1 (en!) Rakun.

Ta je bil vsaj enak, kot ga ima tudi moj Zaročenec.

Ampak s tako malo igračami pač nisem mogla razvijati svojih Intolektoalnih Sposobnosti na še Višji Nivo kokr ga že imam.

Popoldne sva malicali vampe.

. No še čudno, da se je pa to je spomnila vzeti s sabo!

Njami:

Zvičer smo gledali kičaste SoLnčne Zahode. Več njih. Tukaj je eden:

Kič je bil všeč tudi Sherry. Je kar malo oživela.

Čez naše vrate pa nikol ni mogu noben. Ne podnevi ne ponoči! Ker ga nisva spustili midve čuvajki.

Skratka.
Dopust je bil fajn, ampak Jazd sem Zilo rada tud doma.

Pa čeprav v kopalnici med Strašno Nevihto. Kot včeraj.

Zdaj bom pa nehala za danes, Usem mojim Perjatlom in njihovim Šeficam žeilm, da se imajo maximalno najlepše povsod! NaMorju al pa Doma.
Jst Cockta - govorila sem, howk!