Čeeer.
Jooooj, kašn smotan dan.
Čist neuspešno sem štopala do svojga Zaročenca. Roko, oprost, ampak nisem mogla ven iz bajte spljoh!
Dva krat me je zaklenila, ograjo imamo pa pre Visoko da bi Jast lahko skočila čez. Pa čeprau imam Dolge Noge Zilo.
Bom pozkusla bit kratka in Jedernata. Kle pr nas je Štala!
Najboljš, da pridem kar na dan iz Besedo: imamo novga psa.
In to iz Fejs Buka!
Kjer moja sploh ni, ker je 100 let za kačami. Ampak evo - Fejs Buk je našu njo, pa sej to nemorš da verjameš.
OK, saj je res, da sem bila tud Jst kar precej žalosna ko je moja črna sestra Šnops šla živet na Mavrico. Ampak to ne pomen da mormo takoj dobit Zamenjavo!
Sam kaj, ko se Kojnu ne da nič dopovedat. Je iskala in iskala fotokopijo Šnopske povsod. Pa sem ji lepo povedala, da tacga Turbo-psa ne bo nikjer našla, plus da je Jst nočem! Ker Jst bi rada imela Mir, pa nimam te sreče.
No, pa jo je našla najprej u Dojčlandu. In so ji tiste nemšče zavetiščarske gUspe napisale emajl da ne dajo nobenga psa na Balkan. Je bla kr fejst užaljena, hehe....Prav ji je!
Potem pa ji enega dneva pošlje tista gUspa
ki ima doma žive Krvoločne Voukove eno sliko iz Obrazne Knjige. To se po anglešk reče Fejs Buk. In kaj se zgodi?
Ja zdej mamo že en teden doma eno novo, majhno črno Pošast,
kapadruzga. Prišla je
točno, do dneva natačno 3 mesece potem, ko je Šnopi šla. Moja pravi, da je to en tak Znak iz Vesolja.
OK, tale taČrna teži
malo manj kot tista prejšnja, čeprau je stara šele 1 leto. Lejte jo:
Helou!To je
TEQUILA. Je pasme
čistokrvni obmejno-pocestni oziroma bolj natančno
Ehte Granični Terijer. U Rodovniku piše Tequila Sunrise.
Sam vam povem, da ko jo Sherry nadere se mi zdi da je bolj Tequila Sunset!
Ker postane čist mejhna.
Torej, Zgodba se ponavla. TaStara navdušena, Jst Zapostaulena.
Če mene prašate, tale sicer nima s tisto prejšnjo kej dost skupnega. En mal pa že, no. Glih tolk da sem se morala preselit u Kopalnico in sem
Užaljena. Pokonc me držijo samo Pribolški, ki vsled intenzivne nemške šole zdaj letijo po luftu skoz, pol pa še jast kašnega ujamem.
Ajm so pretty....Komaj prišla, pa že samo leži!
Na levem boku:Pa na desnem:Pribolški pa letijo zato, ker To bitje NIČ ne zna.
In to je Baba Kojn vzela kokr za en Izziv al kaj...Gdo bi razumel te človeke? Namesto dabi bla Zadovolna iz Mano ki sem Zilo Pridna, ona rabi "izziv".
Aja, neki pa zna: kavč je zapopadla u sekundi in se zalimala gor kokr da je iz britanskega dvora.
Mislim, halooo? Prilepek frdaman...!
Sherry jo je v sekundi porihtala - moram priznat, da je res huda frajerka. Midve pa sva zaenkrat večino časa še takole na varni razdalji:
Mal se že povohava občasno. Ampak zaenkrat sem še skregana z njo! In furam safr.
Ona naj se mi lepo prilizuje, pol bomo pa vidl čez neki časa, če bo lahko moja Perjatelca. Ne oblubim
n-č.Hej, ti blondika, kam greš? Jst bi se igrala s tabo!Vzela sem jo na Sprehod za Savo. Da vidim, če ima kej kondicije. Nima, hehe!
Vsaj nekje jo šišam, ker Jst sem pa u top-formi. Kr nej se matra na naših maratonskih sprehodih s temi kratkimi tacami, bo že vidla....
OK, mal sem žleht, sej vem. Ampak čist Upravičeno, ni res?
Glej ti to...ena voda? Tega še nism vidla nikjer! Očitno smo spet trio. Tale Tequilca se sicer se ne bo prou velik oglašala klele ker ona po statusu ni Horjulka in nima te Pravice. To mam samo Jst, Gozdni Terijer is Hribčka. In se zato lahko Občasno čez svoje sostanovalce pritožim, je tako?
Smoky Eyes (sam poglejte koko zna gledat, smrkla pocestna!)
Ja kaj čem. Pošast je klele in prej al slej se bom morala z njo sprijaznit.
Takle mamo!
Vaša Cocktica,
pogumna Vojakinja ki sene ustraši niti najhujših IzZivou!